reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Majka powiem szczerze że marcysia ma chudzinke Noe wygląda jest raczej normalnych gabarytów Ale ty miloszowi to już inne produkty możesz wprowadzić bez problemu on troszkę starszy od marcysi. Ja mam to szczęście ze ona w nocy śpi bardzo dobrze budzi się na jedzenie tak 4-5 i podczas jedzonko zasypia i śpi dalej cała operacja trwa jakieś 15 min. W dzień za to że spaniem jest problem tzw. Na dworzu śpi około 3 h - właśnie jesteśmy na spacerku za to po południu jest zmęczona i nie może zasnąć a jak już zdanie to 15 min max. I wtedy jest marudna nie wiem jak ja uśpić żeby popołudniu przesłała się z godzinkę to by do wieczora bula cały czas uśmiechnięta bo rano jak się obudzi to zawsze z uśmiechem ma buzi.

reklama
Madzia Filip tak właśnie między 22:30-23:00 chodzi spać także jeszcze jest obudzony. Ale jak się zdarzy czasem, że już spi to też na śpiocha dostaje. Ale wiadomo, wtedy już gorzej mu idzie jedzenie

Majka Filip w dniu ukończenia 4 miesięcy zaczął dostawać kaszkę. To są te z napisem "po 4 misiącu". Chciałabym Cię pocieszyć, ale u nas to nie kaszka.. Filip śpi tak odkąd skończył 2 miesiące. Na mleczku było to samo, taki egzemplarz śpiocha mi się trafił :p w dzień też chętnie jak jest zmęczony zabawą to śpi. Niektóre drzemki po 15 minut, a niektóre 1,5h. No ale za to nie śpi potem do 23. Tylko my z M jesteśmy takimi śpiochami jak Fifi, więc chętnie się z nim bawimy do nocy, a rano mamy luuuuz

Ja też okropnie chora jestem od wczoraj :( martwię się, żeby Filip się nie zaraził, ale na to niestety wpływu nie mam :( chodzę w maseczce, M bardzo pomaga no i moja mama

Ostatnia edycja:
U mnie na szczescie Gocha ok. Pluca i oskrzela czyste. Chyba spanikowalam ale jest ok.
Gosia waży 6350.... niby lepiej za duzo niz za malo ale wychodzi na to ze mam malego tluscioszka :) a ma 66cm.

Co do wagi to moje dziecko od wyjscia ze szpitala przytyło ok kilograma czyli waży ok. 4700 a jest tylko na cycu. Mysle ze to dobry wynik.

Dziewczyny mi dziś marcysia je po 80 ml ja jiż nie wiem co z nią zrobić i co dbać jej jjeść może ona nie chce po prostu mleka?

Lenka a ty jakie odstępy czasu robiłaś między wprowadzeniem jednego pokarmu a drugiego?

Esiek no to gocha fajna babka. Ona na pewno nie jest niedożywiania haha.

Madzia to normalne ze malychy nie raz zjadaja mniej ... To jest dla nas stresujace. Hanka potrafila mi w dzien 7 godzin nie zjesc a do tej pory sie zdarza ze ma taki dzien ze wiecej niz 90 ml nie wcisne w nia. Teraz juz tez poszla spac a zjadla zaledwie 90 a powinna 150 .... Jutro juz napewno wszystko wroci do normy zobaczysz.

reklama
Do góry