Majka powiem szczerze że marcysia ma chudzinke Noe wygląda jest raczej normalnych gabarytów Ale ty miloszowi to już inne produkty możesz wprowadzić bez problemu on troszkę starszy od marcysi. Ja mam to szczęście ze ona w nocy śpi bardzo dobrze budzi się na jedzenie tak 4-5 i podczas jedzonko zasypia i śpi dalej cała operacja trwa jakieś 15 min. W dzień za to że spaniem jest problem tzw. Na dworzu śpi około 3 h - właśnie jesteśmy na spacerku za to po południu jest zmęczona i nie może zasnąć a jak już zdanie to 15 min max. I wtedy jest marudna nie wiem jak ja uśpić żeby popołudniu przesłała się z godzinkę to by do wieczora bula cały czas uśmiechnięta bo rano jak się obudzi to zawsze z uśmiechem ma buzi.
reklama
Madzia Filip tak właśnie między 22:30-23:00 chodzi spać także jeszcze jest obudzony. Ale jak się zdarzy czasem, że już spi to też na śpiocha dostaje. Ale wiadomo, wtedy już gorzej mu idzie jedzenie
Majka Filip w dniu ukończenia 4 miesięcy zaczął dostawać kaszkę. To są te z napisem "po 4 misiącu". Chciałabym Cię pocieszyć, ale u nas to nie kaszka.. Filip śpi tak odkąd skończył 2 miesiące. Na mleczku było to samo, taki egzemplarz śpiocha mi się trafił
w dzień też chętnie jak jest zmęczony zabawą to śpi. Niektóre drzemki po 15 minut, a niektóre 1,5h. No ale za to nie śpi potem do 23. Tylko my z M jesteśmy takimi śpiochami jak Fifi, więc chętnie się z nim bawimy do nocy, a rano mamy luuuuz
Ja też okropnie chora jestem od wczoraj
martwię się, żeby Filip się nie zaraził, ale na to niestety wpływu nie mam
chodzę w maseczce, M bardzo pomaga no i moja mama
Majka Filip w dniu ukończenia 4 miesięcy zaczął dostawać kaszkę. To są te z napisem "po 4 misiącu". Chciałabym Cię pocieszyć, ale u nas to nie kaszka.. Filip śpi tak odkąd skończył 2 miesiące. Na mleczku było to samo, taki egzemplarz śpiocha mi się trafił
Ja też okropnie chora jestem od wczoraj
Ostatnia edycja:
lilka-1986
Fanka BB :)
Madzia to normalne ze malychy nie raz zjadaja mniej ... To jest dla nas stresujace. Hanka potrafila mi w dzien 7 godzin nie zjesc a do tej pory sie zdarza ze ma taki dzien ze wiecej niz 90 ml nie wcisne w nia. Teraz juz tez poszla spac a zjadla zaledwie 90 a powinna 150 .... Jutro juz napewno wszystko wroci do normy zobaczysz.
Emilia M
Ja jeszcze nie w temacie, ale jakie kaszki kupujecie na początek? Tzn jakich firm? A jedzenie typu marchewka same robicie czy ze słoiczków?
reklama
lilka-1986
Emilia ja daje ze sloiczkow a kaszke nestle.