• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
Dobry wieczór Dziewczynki kochane!
Pamiętacie mnie jeszcze? :-) Zaglądam do Was czasami,ale przyznaję bez bicia,że dość rzadko. Brakuje mi Was,ale chyba lepiej radzę sobie z tym wszystkim jak o tym nie piszę. U mnie bez zmian. Tzn. dokładnie nie wiem bo przestałam chodzić do lekarza i na badania. Pełen luz. Aż sama zaczęłam się zastanawiać czy ja rzeczywiście tak bardzo pragnę dziecka. Ale wiecie co? TAK! Bardzo go chcę,ale co ma być to będzie. :-)
witaj i pewnie że pamiętamy:-)

Życze aby naszym staraczkom udało się zafasolkowac :tak:

to dobrze,ze u ciebie ok:) u mnie tez dobrze,brzus prawie wogole nie boli,fasolka daje kopniaczki jest ok:) ciesze sie z tych kopniakow bo znow byl jeden dzien ciszy,a ja jak zwykle juz tylko o tym myslalam:)tak to juz chyba ze mna bedzie do konca ciazy:)

czesc dziewuszki! :)

No dziś piąteczek moj mam nadzieje szczesliwy dzień mimo że 13go ;-)
O 17 zawozimy synka do dziadków na noc a my z mężem spedzamy wspólnie cały wieczór i noc!:-) w tym dzisiejsza imprezka.

boli mnie podbrzusze od wczoraj mysle ze to pecherzyk rośnie wiec trzeba dzialac:happy:

Jej jak ja bym chciala żeby się w końcu udało....:-(

Patrysiu w ktorym tygodniu dowiedzialas sie ze to synus:)?
ciesze się ze jest u ciebie także ok:tak:o synku dowiedziałam się w 15 tc a 20 to juz było potwierdzenie że już nawet pracie widac itp.:tak:ale mój synek to tak lubił pokazać co tam ma:-)teraz to cały czas ma skrzyzowane nóżki że nie ma szans aby tam cos zobaczyć co mam nadzieje że jest dalej synkiem no ale dużo było widać co mysle że nie bedzie pomyłki:rofl2:
czesc dziewuszki! :)

No dziś piąteczek moj mam nadzieje szczesliwy dzień mimo że 13go ;-)
O 17 zawozimy synka do dziadków na noc a my z mężem spedzamy wspólnie cały wieczór i noc!:-) w tym dzisiejsza imprezka.

boli mnie podbrzusze od wczoraj mysle ze to pecherzyk rośnie wiec trzeba dzialac:happy:
Jej jak ja bym chciala żeby się w końcu udało....:-(
niekiedy ten 13 jest własnie szczęśliwą data:-)np.mój szwagier się urodził tego dnia:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry