Madziaas
Już jesteś:)
O kurcze Maggie to dlatego wymiotował?Dziewczyny pytałyście co u Nas. Miałam czuja a po dupie mnie chciałyście lać. Mały mial mieć dziś szczepienie ale ma żółtaczke. Musimy zrobić badanie moczu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O kurcze Maggie to dlatego wymiotował?Dziewczyny pytałyście co u Nas. Miałam czuja a po dupie mnie chciałyście lać. Mały mial mieć dziś szczepienie ale ma żółtaczke. Musimy zrobić badanie moczu.
woow super :-)Kobitki kikutek odpadł Alankowi
no właśnie widze że są jakieś zakłucenia co mam nadzieje że jutro go zobacze a jak nie to jeszcze raz zrobie go
ooo to na pewno Kacperek szczęśliwy:-)
KINGUŚ już napisałam na innym wątku co tu napisze że trzymam kciuki aby wasze plany się zrealizowały bezproblemowo![]()
o kurcze to nei fajnie, oby szybko badani zrobili i oby szybko wyszedl z tegoDziewczyny pytałyście co u Nas. Miałam czuja a po dupie mnie chciałyście lać. Mały mial mieć dziś szczepienie ale ma żółtaczke. Musimy zrobić badanie moczu.
O kurcze Maggie to dlatego wymiotował?
Maggie,a jak Igorek sie czuje? Co teraz z tą żółtaczką,ma być mały w domu?
Przepraszam ale wykorzystałam drzemke na prasowanie.o kurcze to nei fajnie, oby szybko badani zrobili i oby szybko wyszedl z tego

Acha,kurcze od karmienia tak może być??Przepraszam ale wykorzystałam drzemke na prasowanie.
A więc nie wiem czy dlatego wymiotował bo zapomniałam powiedzieć lekarce.
Z zaleceń to mam mu zrobić to badanie moczu i 10.02 kontrola. Codziennie będzie przepajanie glukozą. Ta żółtaczka może być spowodowana np. bakteriami w moczu albo przez karmienie cycem. Zobaczymy po wynikach co i jak.
Ale dziś był ważony i mierzony. Ma już 56 cm i waży 4450 gram. W 3 tygodnie przybrał 950 gram.![]()

Dobrze ze ladnie rosniePrzepraszam ale wykorzystałam drzemke na prasowanie.
A więc nie wiem czy dlatego wymiotował bo zapomniałam powiedzieć lekarce.
Z zaleceń to mam mu zrobić to badanie moczu i 10.02 kontrola. Codziennie będzie przepajanie glukozą. Ta żółtaczka może być spowodowana np. bakteriami w moczu albo przez karmienie cycem. Zobaczymy po wynikach co i jak.
Ale dziś był ważony i mierzony. Ma już 56 cm i waży 4450 gram. W 3 tygodnie przybrał 950 gram.![]()
o oby szybko wyszedl z tego Kochany Brzdac

Może coś znajdzieszNawet znośnie chociaż na prawdę muszę sobie wykombinować jakąś nową pracę bo ta mnie już baba wkurza. Tylko, że u nas jest ciężko z pracą. Teraz czekam na pismo z GUS-u bo od 01.02 rusza moja firma właściwie to mój M będzie się tym zajmował ale firma będzie na mnie.