• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Oj maggie biedny Iguś:-(

Autko jakieś na oku mamy ale najpierw musimy kasę skombinować:dry:
kroczku nie pokazuj mi takich rzeczy bo mi się nowej kuchni zachce:-D:-D:-D
to dobrze ze cos macie upatrzone, a z kaska zawsze ciezko :sorry2: moze uda Wam sie jakos to zrealizowac
A dziękuję w imieniu mojego M. W razie czego gdybyście chciały zmieniać wystrój mieszkania to zapraszam! Możecie też podsyłać znajomych:sorry2:
jak bedziemy sie przymierac do kupna mieskzanka to pewnei skorzystamy ;-)
tylko, że moja kuchnia ma dopiero rok:-D:-D:-D
hihihi no to neibardzo bylo by jak zmieniac skoro roczna kuchnia:-)

Dziękuje kobitki w imieniu Alanka:-D
Dziewczyny pytałyście co u Nas. Miałam czuja a po dupie mnie chciałyście lać. Mały mial mieć dziś szczepienie ale ma żółtaczke. Musimy zrobić badanie moczu.
o jaaa kurcze oby szybko mineła:sorry2:hmm ale od piersi :dry:może Igorek miał ja tak powiem "niewybawiona"po porodzie i teraz się nasiliła co:sorry2:ps.no ale ładniutko przybiera:-)
Nawet znośnie chociaż na prawdę muszę sobie wykombinować jakąś nową pracę bo ta mnie już baba wkurza. Tylko, że u nas jest ciężko z pracą. Teraz czekam na pismo z GUS-u bo od 01.02 rusza moja firma właściwie to mój M będzie się tym zajmował ale firma będzie na mnie.
ech ta baba:cool:ale jak mówisz nie znajdziesz to pomożesz M a powiem że ma suuuper talemt i kurka az normalnie zachciało mi się nowej kuchni i łazienki a co ledwo zrobiliśmy hehe:-D
Autko jakieś na oku mamy ale najpierw musimy kasę skombinować:dry:
kroczku nie pokazuj mi takich rzeczy bo mi się nowej kuchni zachce:-D:-D:-D
dobrze ze jest jakieś autko na oku no ale jak mówisz ta kasa ech :sorry2:dobrze że brat pomaga w dowózce i oby szybko udało się wam kaske skombinowac i zakupić nowe autko:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry