Madziaas
Już jesteś:)
Paulinko projekcik zawsze możesz zamówić. A dla Was dziewczynki podejrzewam że byłaby jakaś mała promocja;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Paulinko projekcik zawsze możesz zamówić. A dla Was dziewczynki podejrzewam że byłaby jakaś mała promocja;-)

tylko, że moja kuchnia ma dopiero rokPaulinko projekcik zawsze możesz zamówić. A dla Was dziewczynki podejrzewam że byłaby jakaś mała promocja;-)

to dobrze ze cos macie upatrzone, a z kaska zawsze ciezkoOj maggie biedny Iguś:-(
Autko jakieś na oku mamy ale najpierw musimy kasę skombinować
kroczku nie pokazuj mi takich rzeczy bo mi się nowej kuchni zachce![]()
moze uda Wam sie jakos to zrealizowacjak bedziemy sie przymierac do kupna mieskzanka to pewnei skorzystamy ;-)A dziękuję w imieniu mojego M. W razie czego gdybyście chciały zmieniać wystrój mieszkania to zapraszam! Możecie też podsyłać znajomych![]()
hihihi no to neibardzo bylo by jak zmieniac skoro roczna kuchnia:-)tylko, że moja kuchnia ma dopiero rok![]()
innego wyjścia nie ma bo mój M dojeżdża do pracy 20 km więc samochód musimy mieć dobre to , że mój brat pracuje w tej samej firmie ale musi po mojego M przyjeżdżaćto dobrze ze cos macie upatrzone, a z kaska zawsze ciezkomoze uda Wam sie jakos to zrealizowac
To o tyle dobrzeinnego wyjścia nie ma bo mój M dojeżdża do pracy 20 km więc samochód musimy mieć dobre to , że mój brat pracuje w tej samej firmie ale musi po mojego M przyjeżdżać

o jaaa kurcze oby szybko minełaDziewczyny pytałyście co u Nas. Miałam czuja a po dupie mnie chciałyście lać. Mały mial mieć dziś szczepienie ale ma żółtaczke. Musimy zrobić badanie moczu.
hmm ale od piersi
może Igorek miał ja tak powiem "niewybawiona"po porodzie i teraz się nasiliła co
ps.no ale ładniutko przybiera:-)ech ta babaNawet znośnie chociaż na prawdę muszę sobie wykombinować jakąś nową pracę bo ta mnie już baba wkurza. Tylko, że u nas jest ciężko z pracą. Teraz czekam na pismo z GUS-u bo od 01.02 rusza moja firma właściwie to mój M będzie się tym zajmował ale firma będzie na mnie.
ale jak mówisz nie znajdziesz to pomożesz M a powiem że ma suuuper talemt i kurka az normalnie zachciało mi się nowej kuchni i łazienki a co ledwo zrobiliśmy hehe
dobrze ze jest jakieś autko na oku no ale jak mówisz ta kasa echAutko jakieś na oku mamy ale najpierw musimy kasę skombinować
kroczku nie pokazuj mi takich rzeczy bo mi się nowej kuchni zachce![]()
dobrze że brat pomaga w dowózce i oby szybko udało się wam kaske skombinowac i zakupić nowe autko
Mamy 3 typy Citroena berlingo, skodę oktavie( kombi) lub fiata doblo chociaz ten ostatni mi nie odpowiadaA jaki samochód macie na oku jeśli mogę spytać. Chodzi mi o markę![]()