• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
moja siostra ma rocznik 96 jest po jednym wypadku bo mojemu bratu ktoś w zadek wjechał ale po za tym to nie narzeka leje paliwo i jedzie:-D

vectrę ma mój brat i czasami by powiedzieli, że papugujemy:baffled:

no to bardzo dobrze sie trzyma (tfu tfu;-) ) i neich tak zostanie :tak:
nasze jest o 3 latka mlodsze:blink: i tez poki co malo co sie dzialo (tfu tfu;-))

no czasem sie zdarza ze to samo autko sie podoba ;)
kolega z pracy mojego meza oczywiscie on malpuje wszystko po znajomych i tez musial kupic vectre :] tylko ze mu wspolczuje bo sie tylko zadluza
inny wspolny znajomy kupil xboxa a on mimo konsoli 3 tez jzu sie nad tym zastanawia :] masakra

Ostatnia edycja:
Mam nadzieję, że uda Wam się skombinować kaskę na autko:-D Zmykam już na razie bo M ściągnął następny odcinek nowej serii 24 godziny i będziemy oglądać. Do jutra kobitki.

Sie gaduły zebrały :-D:-D:-D

Madziu w moim pokarmie może być coś co się miesza z czymś tam u niego i przez to bilirubina idzie w górę. :-( Jak tak będzie to czytałam że na 72h musze go odstawić od cyca. Ale nie wiem co potem.

Patrysiu - On leżał w inkubatorku pod lampami przez żółtaczke. Ale spadła z 16,9 do 9,9 i Nas wypuścili. a nie wiem czy żółtaczka może powrócić?

Kasiu - przepiękne te wizualizacje. Masz we mnie klienta tylko nie wiem kiedy dokładnie ;-)

A tak wogóle to paradoks bo Mały ma żółtaczke a był szczepiony na żółtaczke.

Paula - a Twój smyk jak dzisiaj. Nadal naładowany?

Mam nadzieję, że uda Wam się skombinować kaskę na autko:-D Zmykam już na razie bo M ściągnął następny odcinek nowej serii 24 godziny i będziemy oglądać. Do jutra kobitki.
milego ogladania, papa
Sie gaduły zebrały :-D:-D:-D

Madziu w moim pokarmie może być coś co się miesza z czymś tam u niego i przez to bilirubina idzie w górę. :-( Jak tak będzie to czytałam że na 72h musze go odstawić od cyca. Ale nie wiem co potem.

Patrysiu - On leżał w inkubatorku pod lampami przez żółtaczke. Ale spadła z 16,9 do 9,9 i Nas wypuścili. a nie wiem czy żółtaczka może powrócić?

Kasiu - przepiękne te wizualizacje. Masz we mnie klienta tylko nie wiem kiedy dokładnie ;-)

A tak wogóle to paradoks bo Mały ma żółtaczke a był szczepiony na żółtaczke.

Paula - a Twój smyk jak dzisiaj. Nadal naładowany?
od szczepionki czasem to nei moze byc???

reklama
I jak?:
4e22616082882291f11accf5befa98bb_12668.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry