• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
U mnie teraz -5,ale sypie śnieg
Ja też mam okulary,ale nie nosze:sorry2:

U n as przestało padać ale wiaterek pozostał.
Ja też nie bardzo do tych okularów jestem nastawiona. Przeszkadza mi, że coś mam na nosie, jak idę i mam patrzeć pod nogi, wkurza mnie to przejście koniec szkieł i nagle wzrok bez okularów i muszę schylać głowę. Trudna sprawa ale powiedział, że będzie mi trudno się przyzwyczaić i, że powinnam chodzić w okularach. Mam straszną rozbieżność między jednym a drugim okiem.

U n as przestało padać ale wiaterek pozostał.
Ja też nie bardzo do tych okularów jestem nastawiona. Przeszkadza mi, że coś mam na nosie, jak idę i mam patrzeć pod nogi, wkurza mnie to przejście koniec szkieł i nagle wzrok bez okularów i muszę schylać głowę. Trudna sprawa ale powiedział, że będzie mi trudno się przyzwyczaić i, że powinnam chodzić w okularach. Mam straszną rozbieżność między jednym a drugim okiem.
Przyzwyczaisz sie do okularów:tak:
U mnie wieje nadal też,co za pogoda jak nie mróz to wiatr

Hej Madziu

U mnie też ziiiiiiiiiiimno i wieje i prószy śnieg. Udało mi sie pobrać Małemu mocz. :-) ogólnie to masakra - powinni medale za to przyznawać.

Jutro o 12 pierwszy wynik i konsultacja z pediatrą . Wczoraj udało mi sie mu wcisnąć 70 ml glukozy. Dziś już 20 ml. :-)

A wogóle to miałam niezły sen. Igorek był w domu a ja na porodówce rodziłam ............ bliźniaki :-D
rzeczywiscie ale sen :-D dobrze ze udaje sie ta glukoze mu podac

Witam.
U nas 0 stopni na termometrze.
A do okularów to dalej nie mogę się przyzwyczaić:-p
Przyzwyczaisz sie :) ladnie w nich wygladasz :tak:
ja mam gorzej bo mam tylko zakladac do samochodu i do ogladania tv to dopiero dziwnie jak tak nei nosisz a czasem zalozyc musisz i ciazy to na nosie :sorry2:

Madzia to Tobie jakas dziwna ta ciaza sie snila :-D:-D

WITAM:biggrin2:
Dzisiaj w nocy było lepiej bo i jak Dominiś się przebudził to mówiłam do niegho że jest moim aniołkiem i dałam pić potem kołderką okryłam dałam buźki tak jak wcześniej to robiłam ale teraz jeszcze z większa czułością aby wiedział ze go także mocko kocham:tak:i fajniutko spał całą noc aż do 10 w swoim łóżku:biggrin2:pewnie nie raz mnie czymś zaskoczy i noc moze być nieprzespana ale będzie dobrze:tak:

Hej Madziu

U mnie też ziiiiiiiiiiimno i wieje i prószy śnieg. Udało mi sie pobrać Małemu mocz. :-) ogólnie to masakra - powinni medale za to przyznawać.

Jutro o 12 pierwszy wynik i konsultacja z pediatrą . Wczoraj udało mi sie mu wcisnąć 70 ml glukozy. Dziś już 20 ml. :-)

A wogóle to miałam niezły sen. Igorek był w domu a ja na porodówce rodziłam ............ bliźniaki :-D

Maggie niezły sen:-D:-D Mi to sie śniło ostatnio,że mały był w domu a ja urodziłam śliczną dziewczynke,to czyli jak go urodziłam to byłam w ciąży już z dziewczynką:-D:-D:-D
To dobrze,że dało sie pobrać mocz Igorkowi i że wcisnęłaś Mu glukoze :-)
to niezłe miałyście sny:-Dps.dobrze MAGGIE że się udało pobrac siuśki ale wierze pewnie łatwo nie było:-D
Witam.
U nas 0 stopni na termometrze.
A do okularów to dalej nie mogę się przyzwyczaić:-p
przyzwyczaisz się:tak:potem to będzie ci dziwnie właśnie bez nich hehe:-);-)

WITAM:biggrin2:
Dzisiaj w nocy było lepiej bo i jak Dominiś się przebudził to mówiłam do niegho że jest moim aniołkiem i dałam pić potem kołderką okryłam dałam buźki tak jak wcześniej to robiłam ale teraz jeszcze z większa czułością aby wiedział ze go także mocko kocham:tak:i fajniutko spał całą noc aż do 10 w swoim łóżku:biggrin2:pewnie nie raz mnie czymś zaskoczy i noc moze być nieprzespana ale będzie dobrze:tak:

to niezłe miałyście sny:-Dps.dobrze MAGGIE że się udało pobrac siuśki ale wierze pewnie łatwo nie było:-D

przyzwyczaisz się:tak:potem to będzie ci dziwnie właśnie bez nich hehe:-);-)
No sny miałyśmy niezłe:-D:-D
To super,że Dominiś spał u siebie.Super z Ciebie mama Patrysiu nie dajesz mu żeby był zazdrosny:tak:

reklama
MADZIAS dziękuje staram się:zawstydzona/y:ps.już wiem co jest z moim suwaczkiem poprostu za dużo ma powodzenia co przepraszają i przez chwile nie będzie aktywny bo muszą przyśpieszyć tą stronke do ściągania czy coś takiego tak więc poczekam bo mi go zwruca:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry