• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Sie gaduły zebrały :-D:-D:-D

Madziu w moim pokarmie może być coś co się miesza z czymś tam u niego i przez to bilirubina idzie w górę. :-( Jak tak będzie to czytałam że na 72h musze go odstawić od cyca. Ale nie wiem co potem.

Patrysiu - On leżał w inkubatorku pod lampami przez żółtaczke. Ale spadła z 16,9 do 9,9 i Nas wypuścili. a nie wiem czy żółtaczka może powrócić?

Kasiu - przepiękne te wizualizacje. Masz we mnie klienta tylko nie wiem kiedy dokładnie ;-)

A tak wogóle to paradoks bo Mały ma żółtaczke a był szczepiony na żółtaczke.

Paula - a Twój smyk jak dzisiaj. Nadal naładowany?
Zebrały sie
Kurcze mam nadzieje,że mu zejdzie szybciutko
To musisz chyba pokarm ściągać co? A jakim mleczkiem go karmisz?

I jak?:
4e22616082882291f11accf5befa98bb_12668.jpg
Ładnie:tak:

Patrysiu - On leżał w inkubatorku pod lampami przez żółtaczke. Ale spadła z 16,9 do 9,9 i Nas wypuścili. a nie wiem czy żółtaczka może powrócić?
szczerze nie wiem:sorry2:duuuużo zdrówka dla Igorka:tak:
NIUNIA supcio;-)

My musimy zmienić autko bo nas za drogo kosztuje:zawstydzona/y:ech bo mamy na raty i jak M poobliczał ile ten typek od nas ściągnie to powiedział ze nie warto tyle za niego dawac za dużo przepłacimy za niego dlatego wymieniamy:tak:a mamy mondeo z 2000 r a wymienić chcemy na lagune tak 1996-1997 r:tak:

Mykam już od kompika:tak:

Hej Madziu

U mnie też ziiiiiiiiiiimno i wieje i prószy śnieg. Udało mi sie pobrać Małemu mocz. :-) ogólnie to masakra - powinni medale za to przyznawać.

Jutro o 12 pierwszy wynik i konsultacja z pediatrą . Wczoraj udało mi sie mu wcisnąć 70 ml glukozy. Dziś już 20 ml. :-)

A wogóle to miałam niezły sen. Igorek był w domu a ja na porodówce rodziłam ............ bliźniaki :-D

reklama
Hej Madziu

U mnie też ziiiiiiiiiiimno i wieje i prószy śnieg. Udało mi sie pobrać Małemu mocz. :-) ogólnie to masakra - powinni medale za to przyznawać.

Jutro o 12 pierwszy wynik i konsultacja z pediatrą . Wczoraj udało mi sie mu wcisnąć 70 ml glukozy. Dziś już 20 ml. :-)

A wogóle to miałam niezły sen. Igorek był w domu a ja na porodówce rodziłam ............ bliźniaki :-D
Maggie niezły sen:-D:-D Mi to sie śniło ostatnio,że mały był w domu a ja urodziłam śliczną dziewczynke,to czyli jak go urodziłam to byłam w ciąży już z dziewczynką:-D:-D:-D
To dobrze,że dało sie pobrać mocz Igorkowi i że wcisnęłaś Mu glukoze :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry