• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

hej dziewczynki:-):-)
widze, że Was tu dużo:-):-):-)
Maggie kochana próbuje dojść co i jak tu u Was ale ciężkawo:-):-):-),co tam u Ninonki i Agadaria?
pozdrawiam i buziaki z pozytywnymi fluidkami wysyłam:-):-):-)

Hej Beti,
Tak w skrócie to jest tu duuuuuuuuuużo nowych dziewczynek :-) Odstawiamy różne czary mary i mamy nawet efekty w postaci fasolki Camelii :tak:
Ninonka - rzadko zagląda, zadomowiła się na stałe na wrześnióweczkach - z tego co wiem to oprócz mdłości wszystko ok.
z agadarią nie wiem co i jak - ciiiisza ;-)
Ja i kinga85 będziemy ewoluować w tym samym czasie więc będzie się działo. Tylko że ta szczęściara wybiera się za niedługo na urlop do Gołębia :-);-)

Poza tym mamy oficjalne zaklęcie - hymn odganiające @:

@ zła, @ zła – niech stąd szybko ucieka!!!!!
My Cie @ już nie chcemy,
Spadaj, znikaj – My w tym cyklu fasolkujemy!!!!!

Na Camelie podziałało :-D:-D:-D

A u mnie z newsów: mam dwurożną macicę a jutro składam pracę mgr. :tak::-):-):-)

A co u Ciebie Kochana????

reklama
O tak zaklęcie trzeba powtórzyć!
My Cie @ już nie chcemy,
3 dni do testowania :sorry: chyba, że nie :dry:

Gratuluję!!!!!!!! :-):-):-):-):-)

Nektarynka ja mam taki domek zapachowy, wlewa sie do kominka olejek, a pod spodem stawia świeczkę - taki wkład do podgrzewacza. Można tez do kąpieli, ale jak raz dodałam to dostałam uczulenia. Jak nie masz domku to możesz wlać kilka kropli do szklanki z wrzącą wodą.
wiem jaki domek.. pomysle i tez cos wykombinuje.. mam jonizator powietrza ale on nie podgrzewa wody tylko taka mgielke puszcza.. raczej to nie to.. pomysle i na pwno wymysle.. moze posmaruje za uszami bo tam najlepiej woń sie rozprowadza.. jak i na nadgarstkach i a kolanami.. tylko najpierw musze ten olejek gdzies dostac
Hej Beti,
Tak w skrócie to jest tu duuuuuuuuuużo nowych dziewczynek :-) Odstawiamy różne czary mary i mamy nawet efekty w postaci fasolki Camelii :tak:
Ninonka - rzadko zagląda, zadomowiła się na stałe na wrześnióweczkach - z tego co wiem to oprócz mdłości wszystko ok.
z agadarią nie wiem co i jak - ciiiisza ;-)
Ja i kinga85 będziemy ewoluować w tym samym czasie więc będzie się działo. Tylko że ta szczęściara wybiera się za niedługo na urlop do Gołębia :-);-)

Poza tym mamy oficjalne zaklęcie - hymn odganiające @:

My Cie @ już nie chcemy,

Na Camelie podziałało :-D:-D:-D

A u mnie z newsów: mam dwurożną macicę a jutro składam pracę mgr. :tak::-):-):-)

A co u Ciebie Kochana????

myslalam ze dzis dostane @ ale nici.. wciaz czekam by zaczac nowy cykl..nawet tempki nie mierzylam dzis a wczoraj mialam spadek.. wiec nie wiem.. szyjka tak jakby otwarta i na wpól twarda sprawdze jeszcze wieczorkiem podczas kąpieli..
a czary teraz ja bede odprawiac wokól lampki na bosaka:) chyba ze jeszcze jakąs zwierzyne trzeba poświęcic.. zapytam męza może zechce.. ::-D

wiem jaki domek.. pomysle i tez cos wykombinuje.. mam jonizator powietrza ale on nie podgrzewa wody tylko taka mgielke puszcza.. raczej to nie to.. pomysle i na pwno wymysle.. moze posmaruje za uszami bo tam najlepiej woń sie rozprowadza.. jak i na nadgarstkach i a kolanami.. tylko najpierw musze ten olejek gdzies dostac

myslalam ze dzis dostane @ ale nici.. wciaz czekam by zaczac nowy cykl..nawet tempki nie mierzylam dzis a wczoraj mialam spadek.. wiec nie wiem.. szyjka tak jakby otwarta i na wpól twarda sprawdze jeszcze wieczorkiem podczas kąpieli..
a czary teraz ja bede odprawiac wokól lampki na bosaka:) chyba ze jeszcze jakąs zwierzyne trzeba poświęcic.. zapytam męza może zechce.. ::-D
hihi :-) ja rozważam taniec nago w świetle księżyca ;-) przydałaby się pełnia...

Maggie no właśnie widzę, że ze starej gwardii mało zostało:-):-)ale to znaczy , że dobrze się dzieje:-):-):-)
Camelii gratuluję!! i życzę szczęśliwych 9 msc:-)
Ninonka super, że prócz tego wszystko ok:-) poszukam ją tam:-)
Agadaria hmmmm a co się dzieje?:-( ostatnio Daria była chorutka, ale już miało być lepiej, coś nam koleżanka bunta załapała?:-):-)
Kindze to dobrze ja też chce na urlop:-):-) no i za Waszą ewoulację 3mam baaardzo mocno kciuki by się udało:-):-):-)

Maggie no to jutro ważny dzień kochana, będziesz już pani magr:-)
będę wypatrywać wieści:-):-)masz cykora?:-)
a z tą dwurożną macicą, to tak samo ma moja koleżanka i wcale , a wcale jej to nie przeszkadza:-):-)

czary chce koniecznie:-):-)ja od 3 dni biore bronka, mam nadzieje, że mi pomoże, jak już prolaktyne zbije to będzie super:-):-)nie wiem ile to potrwa bo moja jest mega wysoka 269,9 więc troche do zbijania jest
a tak ogólnie to choróbsko mnie dopadło:wściekła/y::wściekła/y:
i jestem doma na L4, odpoczywam hehe:-):-)
studio już prawie gotowe:-):-) jeszcze tylko do Łodzi po wyposażenie i można działać:-):-)
buziaki:**:-):-)

widzę, że Niunia idzie spać :-)kolorowych kochana:-):-)

reklama
Dziewczyny mam pytanko- biore od 2 miesiecy kwas foliowy, w dawce 400mg (chyba) a do tego belisse na wlosy i paznokcie, doczytalam niedawno ze ona tez zawiera folik, wiec codziennie przyswajam 300 % zalecanej dawki- jak myslicie- nie jest to szkodliwe albo przynajmniej niewskazane ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry