Paulina446
mamy czerwcowe 2006
Ja tez sie nie znam na tym
Ja juz zmykam paaaa
Ja juz zmykam paaaa
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze Olu ja w ogóle sie nie znam jak ma być szyjka![]()
Ale czemu tak myślisz??
Ja tez sie nie znam na tym
Olu sorki za pytanie,ale Twoja jaka jestProbuje czytac na niecie- jak to wlasnie z nia jest.
Na chlopski rozum- w ciazy powinna byc zamknieta i dosc nisko czyli dluga i latwo do niej siegnac, bo jak jest blisko do porodu to sie skraca a ja na forum 28dni wyczytalam ze ma byc wysoko w ciazy !!! Chyba cos pare osob pomieszalo- moja jest nisko ale LEKKO OTWARTA- i to mnie martwi- franca jedna
Bo ja właśnie czytam na necie i różnie piszą
Dobranoc,śpij dobrze i żeby Cie Mikołaj odwiedziłJa tez sie nie znam na tym
Ja juz zmykam paaaa

Probuje czytac na niecie- jak to wlasnie z nia jest.
Na chlopski rozum- w ciazy powinna byc zamknieta i dosc nisko czyli dluga i latwo do niej siegnac, bo jak jest blisko do porodu to sie skraca a ja na forum 28dni wyczytalam ze ma byc wysoko w ciazy !!! Chyba cos pare osob pomieszalo- moja jest nisko ale LEKKO OTWARTA- i to mnie martwi- franca jedna
Olu sorki za pytanie,ale Twoja jaka jestBo ja właśnie czytam na necie i różnie piszą
Dobra doczytałam,gapa ze mnie

Kurde ja już sama nie wiem,szukałam odpowiedzi jakiegoś lekarza ale nie moge znaleźćMadziu alez nic sie nie stalo , odp powyzej![]()

Kurde ja już sama nie wiem,szukałam odpowiedzi jakiegoś lekarza ale nie moge znaleźć![]()
No właśnieZobacz:
bladykot Jan 11th 2007
0 punktówpermalink
no właśnie później pomyślałam nad co napisałam to obniża sie szyjka dopiero przed porodem, cala ciaze jest wysoko, jak jest nisko to moze dojść do przedwczesnego porodu.
Ja juz zglupialam
No właśnie
Szukam opinii jakiegoś lekarza;-)