reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Nie robię porządków bo mi sie mały rozchorował:-( i mi dzisiaj z kolan nie schodzi:-(
Zdrówka dla małego..mam nadzieję, że szybko mu przejdzie.. bidulek:-(

A u nas dziś nic nie bedzie z przytulanek bo mąż źle sie czuje, dałam mu teraflu musi sie wykurować do jutra! :cool2: heh
Kochana nie martw się, M dziś już pewnie lepiej się czuję i dziś poszalejecie za te dwa dni;-):-) Trzymam mocno kciukasy za ten cykl:tak:

staramy sie juz dobry rok z kawałkiem nie licząc przerwy letniej (wakacje)
od sierpnia 2008- kwietnia2009 - bezowocnie
do sierpnia przerwa
i na nowo działamy...

to też juz sporo u nas teraz jest 12 cykl :-(
Kochane ja wierzę, że Wam się uda, zobaczycie:tak: Będziecie się cieszyc i wspominac swoje testowanko:tak: Kciukasy Kochane cały czas zaciśnięte, moje i Dziubasa:-D

Czesc dziewczyny,ja sie witam i zmykam,milego dnia dziewczyny
Ooo.. przyszła i już uciekła.. eh;-) To ja dzis mam drugi wpis?:-p No nie wierzę własnym oczom:-D
Oczywiście dzis znów pospalismy sobie dłużej i z glukozy znów nici:zawstydzona/y::-D ale jutro juz wstaniemy:tak::-) M teraz poszedł robic zakupy świateczne z siostra zakonną dla dzieciaków ze świetlicy:tak:

WITAM:-)
Dzisiaj zaczynam 36tc tak więc za 2 tyg.moje dzieciątko bedzie donoszone jestem happy:-D
witam!

widze że na zamkniety to już nikt nie zagląda wiec po co on wogóle powstał:sorry: heh

oto moje teściki

tak wiec owu sie zbliża
myslicie ze jutro bedzie test pozytywny juz? :confused:
dzisiaj serduszkujcie koniecznie :-);-)
jestem i ja,Czesc dziewczyny ja tez zagladam ale nie pisze bo jakas slaba dzisiaj jestem,leze caly dzionek chyba ten spacer na cmentarz dal mi w kosc a przed chwila musialam jeszcze isc do banku powiem wam cos dziwnego mi sie dzis stalo w kosciele,szlismy z ofiary no i ukleklam na srodku kosciola i nie umialam sie podniesc mialam wrazenie ze moje nogi waza albo ze 100 kilo albo nie sa moje,normalnie szok,i jeszcze wszyscy na mnie,a ja przerazenie w oczach juz wiem na przyszlosc ze mam nie klekac:)
ojej uważaj na siebie:tak:
A ja ostatnio wpadłam w wir świątecznych porządków tak więc bardzo rzadko do Was zaglądam:szok:. Poza tym mój M okupuje dwa komputery codziennie i nie pozwala mnie się zalogowywać w dzień:wściekła/y: Cieszę się Maggie, że ciągle w dwupaku. Madziu głosiki nadal oddawane nawet jak nie ma mnie na BB.
zapraszam i do mnie:-Dbo ja to takich porządków nie lubie wole stroić niż sprzątać:-p
A tak poza tym to byłam dziś na kontroli tych guzków w piersiach i chyba czeka mnie usunięcie tych z prawej piersi bo się powiększyły i lekarka od USG stwierdziła, że dobrze by było coś z nimi zrobić, oczywiście pod kontrolą lekarza onkologa. Tak więc w styczniu idę na wizytę na konsultacje i jak coś to pod nóż.:-:)-(
ojej:-(ale ufaj lekarce wie co mówi i naperwno będzie dobrze:tak:
super:-)
Nie robię porządków bo mi sie mały rozchorował:-( i mi dzisiaj z kolan nie schodzi:-(
zdrówka dla synka:sorry:

Patrysia My wczoraj nie serduszkowalismy bo mąż zle sie czuł, ale dziś nadrobimy na pewno wieczorem.
No u ciebie juz niedługo finisz:) leci ten czas!:-)

maggie witaj

ja zaraz na obiad mykam
bigosik mi sie gotuje juz :happy:

reklama
Do góry