Madziaas
Już jesteś:)
Mam nadzieje,że noc będzie spokojna,biedny małyJa jeszcze chwile posiedze i tez będę się zmywać bo nie wiem jak noc mnie czeka i w razie czego jutro rano będę do lekarza jechała
Dobranoc,śpij dobrze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam nadzieje,że noc będzie spokojna,biedny małyJa jeszcze chwile posiedze i tez będę się zmywać bo nie wiem jak noc mnie czeka i w razie czego jutro rano będę do lekarza jechała
Zdrówka dla małego..mam nadzieję, że szybko mu przejdzie.. bidulek:-(Nie robię porządków bo mi sie mały rozchorował:-( i mi dzisiaj z kolan nie schodzi:-(
Kochana nie martw się, M dziś już pewnie lepiej się czuję i dziś poszalejecie za te dwa dni;-):-) Trzymam mocno kciukasy za ten cyklA u nas dziś nic nie bedzie z przytulanek bo mąż źle sie czuje, dałam mu teraflu musi sie wykurować do jutra!heh

staramy sie juz dobry rok z kawałkiem nie licząc przerwy letniej (wakacje)
od sierpnia 2008- kwietnia2009 - bezowocnie
do sierpnia przerwa
i na nowo działamy...
Kochane ja wierzę, że Wam się uda, zobaczycieto też juz sporo u nas teraz jest 12 cykl :-(
Będziecie się cieszyc i wspominac swoje testowanko
Kciukasy Kochane cały czas zaciśnięte, moje i Dziubasa
Ooo.. przyszła i już uciekła.. eh;-) To ja dzis mam drugi wpis?Czesc dziewczyny,ja sie witam i zmykam,milego dnia dziewczyny
No nie wierzę własnym oczom

ale jutro juz wstaniemy
:-) M teraz poszedł robic zakupy świateczne z siostra zakonną dla dzieciaków ze świetlicy

dzisiaj serduszkujcie koniecznie :-);-)
ojej uważaj na siebiejestem i ja,Czesc dziewczyny ja tez zagladam ale nie pisze bo jakas slaba dzisiaj jestem,leze caly dzionek chyba ten spacer na cmentarz dal mi w kosc a przed chwila musialam jeszcze isc do banku powiem wam cos dziwnego mi sie dzis stalo w kosciele,szlismy z ofiary no i ukleklam na srodku kosciola i nie umialam sie podniesc mialam wrazenie ze moje nogi waza albo ze 100 kilo albo nie sa moje,normalnie szok,i jeszcze wszyscy na mnie,a ja przerazenie w oczach juz wiem na przyszlosc ze mam nie klekac![]()

zapraszam i do mnieA ja ostatnio wpadłam w wir świątecznych porządków tak więc bardzo rzadko do Was zaglądam. Poza tym mój M okupuje dwa komputery codziennie i nie pozwala mnie się zalogowywać w dzień
Cieszę się Maggie, że ciągle w dwupaku. Madziu głosiki nadal oddawane nawet jak nie ma mnie na BB.
bo ja to takich porządków nie lubie wole stroić niż sprzątać
ojej:-(ale ufaj lekarce wie co mówi i naperwno będzie dobrzeA tak poza tym to byłam dziś na kontroli tych guzków w piersiach i chyba czeka mnie usunięcie tych z prawej piersi bo się powiększyły i lekarka od USG stwierdziła, że dobrze by było coś z nimi zrobić, oczywiście pod kontrolą lekarza onkologa. Tak więc w styczniu idę na wizytę na konsultacje i jak coś to pod nóż.:--(

super:-)DziękiA to każda przyszła mama pod tym musi leżec?
A tu zobaczcie co znalazłam
Muzyka dla maluszków
Już sobie właśnie ściągam
Klasyka bobasa MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Muzyka bobasa vol.1 MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Muzyka bobasa vol.2 MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Muzyka bobasa vol.3 MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Usypianki bobasa MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Kołysanki Mini - Mini MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
zdrówka dla synkaNie robię porządków bo mi sie mały rozchorował:-( i mi dzisiaj z kolan nie schodzi:-(