Dzięki Agapas:-)
Uciekam na obiadek
Nie ma za co :-) Smacznego :-)
Ja też uciekam, może coś napiszę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
Dzięki Agapas:-)
Uciekam na obiadek
iowitajcie! ale mam cos dzis smutny nastroj, nie wiem czemu, mam jakies przeczucia ze jednak nie jestem w ciazy, choc @ nie ma i nie ma zadnych objawow zeby sie pojawila ale przeciez nie zawsze sa.... nie wiem, moze to hormony tak na mnie wplywajaide do apteki po test....
tak jak sądziłam - wynik negatywny.... cos musialo mi sie niezle rozregulowac, chyba musze zrobic badania bo miewam wzdecia i zgage a w moim moczu zauwazylam cos dziwnego, i ta wysoka temp. i ja teraz wylicze owu jak nie wiem kiedy dostane @ i jaki dlugi bedzie cykl.

Martuskaa tule mocno,idź do lekarza
Kasiulek ja jade na Sylwestra do rodziców:-)
Jest tu ktoś??
:-):-)ja jestem :-)
:-):-)
Widze,że weszłaś w 21 tydzień,super![]()
Ale ten czas leci,mój mały dzisiaj kończy 5 miesiąc:-)

Kurcze leci ten czas rzeczywiście jak opętany :-) Aż strach pomyśleć, że niedługo moja godzina zero nadejdzie:-):-):-)
No to widzę, że Kacperek kończy 5 miesiąc prawie równo z moją ciążą.
Będzie 9 miesięcy różnicy![]()