reklama
Hej dziewczyny,
Cześć Madzia... znowu pustki u nas. Dziewczyny pewnie jeszcze świętują :-)
Ja się za bardzo nie objadałam, za to poleniuchowałam z mężusiem :-)
Niestety moi rodzice pochorowali się troszkę i nawet się z nimi nie widziałam na Święta, chociaż niedaleko mieszkają :-( Nie chcieliśmy ryzykować żebym zaraziła się od któregoś, tym bardziej, że niedawno wykurowałam się ...
Niestety moi rodzice pochorowali się troszkę i nawet się z nimi nie widziałam na Święta, chociaż niedaleko mieszkają :-( Nie chcieliśmy ryzykować żebym zaraziła się od któregoś, tym bardziej, że niedawno wykurowałam się ...
Madziaas
Już jesteś:)
Ja też sie nie objadłam bo nadal nie moge wszystkiego jeśćHej dziewczyny,
Ojj to biedni rodzice:-(
Ślicznie wyglądasz z brzuszkiem,widziałam na nk:-)
dziekuje jeszcze raz dziewczyny..
w poniedzialek ide podgladac swoją fasolke.. najlepszy jest moj M.. a kiedy bedzie wiadomo czy chłopiec czy dziewczynka, albo kiedy bedzie czuc ruchy?
hehe :-) ja mam usg robione od początku ciąży przez fałdy brzuszne i mój mąż chodzi razem ze mną i od samego początku próbuje zaglądnąć czy będzie synek czy córcia...
aż się pani dr. z niego śmieje :-)Teraz idę 7 stycznia na takie dłuższe usg, pewnie już nam powie płeć... w końcu tajemnica ujrzy światło dzienne, bo już każdy nas o to pyta :-):-) a mąż to już się doczekać nie może :-)
Ja też sie nie objadłam bo nadal nie moge wszystkiego jeść
Dziękuję bardzo, na nasze zamknięte też jedno wrzuciłam, troszkę zmęczona byłam, ale brzuszek widać :-):-):-)
Ja też sie nie objadłam bo nadal nie moge wszystkiego jeść
no tak, Ty karmisz przecież... Kacperek teraz najważniejszy, ale pewnie odbijesz sobie jak tylko skończysz karmić synka :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madziaas
:-):-)Dziękuję bardzo, na nasze zamknięte też jedno wrzuciłam, troszkę zmęczona byłam, ale brzuszek widać :-):-):-)
Pewnie,że tak:-)no tak, Ty karmisz przecież... Kacperek teraz najważniejszy, ale pewnie odbijesz sobie jak tylko skończysz karmić synka :-)
reklama
Madziaas
Mnie wywaliło i już nie wchodziłamKurcze cały czas mnie wywala z bb - na chwilkę tylko odeszłam od kompa i już wylogowało
Zalogowałam się na chwilkę żeby się pożegnać) Lecę coś zjeść jeszcze.
Dobranoc Madziu i całuski dla Kacperka![]()
Ojj Maggie bidulko,zmęczona jesteś pewnie jak nie wiem:-(Ciekawe czy ktoś tu jest o tej porze?
Walcze z Małym od 23 i świra dostaje.
śpijcie sobie ;-)
Justyś uważaj na siebie i sie nie przemęczajCzesc i juz po swietach,ja tylko na chcwile bo sie szykujemy na ta impreze tesciow...,a jakos zle sie czuje dzisiaj
ech
milego dnia![]()

Podziel się: