reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witajcie, jak po Swietach? mnie cos ostatnio męczą wzdęcia, okropne uczucie!
Agniesiak85- temp mierze rano, raz tylko z ciekowosci po poludniu. caly czas sie utrzymuje powyzej 37.

reklama
Jak tam dziewczynki jeszcze świętujecie:-)
My już na szczęście po wszystkim:tak: Mały wykąpany i przysypia:-)

Maggie buziaczki dla Igorka od e-cioci:-D:-D

Hej dziewczyny,
Cześć Madzia... znowu pustki u nas. Dziewczyny pewnie jeszcze świętują :-)

Ja się za bardzo nie objadałam, za to poleniuchowałam z mężusiem :-)
Niestety moi rodzice pochorowali się troszkę i nawet się z nimi nie widziałam na Święta, chociaż niedaleko mieszkają :-( Nie chcieliśmy ryzykować żebym zaraziła się od któregoś, tym bardziej, że niedawno wykurowałam się ...

Hej dziewczyny,
Cześć Madzia... znowu pustki u nas. Dziewczyny pewnie jeszcze świętują :-)

Ja się za bardzo nie objadałam, za to poleniuchowałam z mężusiem :-)
Niestety moi rodzice pochorowali się troszkę i nawet się z nimi nie widziałam na Święta, chociaż niedaleko mieszkają :-( Nie chcieliśmy ryzykować żebym zaraziła się od któregoś, tym bardziej, że niedawno wykurowałam się ...
Ja też sie nie objadłam bo nadal nie moge wszystkiego jeść
Ojj to biedni rodzice:-(
Ślicznie wyglądasz z brzuszkiem,widziałam na nk:-)

dziekuje jeszcze raz dziewczyny..

w poniedzialek ide podgladac swoją fasolke.. najlepszy jest moj M.. a kiedy bedzie wiadomo czy chłopiec czy dziewczynka, albo kiedy bedzie czuc ruchy?

hehe :-) ja mam usg robione od początku ciąży przez fałdy brzuszne i mój mąż chodzi razem ze mną i od samego początku próbuje zaglądnąć czy będzie synek czy córcia...:-D aż się pani dr. z niego śmieje :-)
Teraz idę 7 stycznia na takie dłuższe usg, pewnie już nam powie płeć... w końcu tajemnica ujrzy światło dzienne, bo już każdy nas o to pyta :-):-) a mąż to już się doczekać nie może :-)

Dziękuję bardzo, na nasze zamknięte też jedno wrzuciłam, troszkę zmęczona byłam, ale brzuszek widać :-):-):-)

no tak, Ty karmisz przecież... Kacperek teraz najważniejszy, ale pewnie odbijesz sobie jak tylko skończysz karmić synka :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurcze cały czas mnie wywala z bb - na chwilkę tylko odeszłam od kompa i już wylogowało :eek:
Zalogowałam się na chwilkę żeby się pożegnać :)) Lecę coś zjeść jeszcze.
Dobranoc Madziu i całuski dla Kacperka :)

Ostatnia edycja:
Czesc i juz po swietach:),ja tylko na chcwile bo sie szykujemy na ta impreze tesciow...,a jakos zle sie czuje dzisiaj:( ech
milego dnia:)

reklama
Kurcze cały czas mnie wywala z bb - na chwilkę tylko odeszłam od kompa i już wylogowało :eek:
Zalogowałam się na chwilkę żeby się pożegnać :)) Lecę coś zjeść jeszcze.
Dobranoc Madziu i całuski dla Kacperka :)
Mnie wywaliło i już nie wchodziłam
Ciekawe czy ktoś tu jest o tej porze? :eek:

Walcze z Małym od 23 i świra dostaje.

śpijcie sobie ;-)
Ojj Maggie bidulko,zmęczona jesteś pewnie jak nie wiem:-(
Czesc i juz po swietach:),ja tylko na chcwile bo sie szykujemy na ta impreze tesciow...,a jakos zle sie czuje dzisiaj:( ech
milego dnia:)
Justyś uważaj na siebie i sie nie przemęczaj:tak:

Do góry