Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Coś nie tak ze mną. I jeszcze jedno, wczoraj znowu miałam plamki na bieliźnie, a dziś nic. Muszę iść do gina po świętach bo to nie jest normalne. 
,a pogoda u mnie jak na Wilekanoc,a nie Boze Narodzenie
;-)Lepiej isc Kasiu i sprawdzic,bo to naprawde dziwne...Ho! Ho! Ho!
Najedzona jestem,że hej! Obżarstwo jest be! Dzisiaj na szczęście byliśmy na długim spacerku i spaliłam choć trochę kalorii. :-) Teraz siedzimy przed tv. Ale wiecie co... Oglądałam po raz tysięczny Kevina i się wzruszyłam na koniec.Coś nie tak ze mną. I jeszcze jedno, wczoraj znowu miałam plamki na bieliźnie, a dziś nic. Muszę iść do gina po świętach bo to nie jest normalne.
![]()
odbijesz sobie Madziu za rokCześć Justyś
Ja sie za bardzo nie moge obżerać,tak jak bym chciała![]()
Witaj,a poprzednie cykle po odstawieniu byly regularne? ja bym zrobila test lepiej wiedziec niz czekac i sie stresowacWitam was dziewczyny,zawitałam tu do was ponieważ szukam porady.6 dni temu powinnam dostać @ :-(4 miesiące temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne.Boję się że brak miesiączki może oznaczać ciąże czy może to tylko skutek uboczny odstawienia tabletek antykoncepcyjnych.
A może powinnam zrobić test? poradźcie mi?
Witaj,a poprzednie cykle po odstawieniu byly regularne? ja bym zrobila test lepiej wiedziec niz czekac i sie stresowac

Odbije,odbijeodbijesz sobie Madziu za rok![]()