reklama
kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
Ho! Ho! Ho! 
Najedzona jestem,że hej! Obżarstwo jest be! Dzisiaj na szczęście byliśmy na długim spacerku i spaliłam choć trochę kalorii. :-) Teraz siedzimy przed tv. Ale wiecie co... Oglądałam po raz tysięczny Kevina i się wzruszyłam na koniec.
Coś nie tak ze mną. I jeszcze jedno, wczoraj znowu miałam plamki na bieliźnie, a dziś nic. Muszę iść do gina po świętach bo to nie jest normalne. 

Najedzona jestem,że hej! Obżarstwo jest be! Dzisiaj na szczęście byliśmy na długim spacerku i spaliłam choć trochę kalorii. :-) Teraz siedzimy przed tv. Ale wiecie co... Oglądałam po raz tysięczny Kevina i się wzruszyłam na koniec.
Coś nie tak ze mną. I jeszcze jedno, wczoraj znowu miałam plamki na bieliźnie, a dziś nic. Muszę iść do gina po świętach bo to nie jest normalne. 
Justys84
Fanka BB :)
Czesc:-) jak tam świeta moje kochane?? ja znow sie obzeram slodyczami
,a pogoda u mnie jak na Wilekanoc,a nie Boze Narodzenie
;-)
nie musi byc z rana,ja tez robilam po poludniu i wyszedl,ja bym nie czekala

,a pogoda u mnie jak na Wilekanoc,a nie Boze Narodzenie
;-)Lepiej isc Kasiu i sprawdzic,bo to naprawde dziwne...Ho! Ho! Ho!
Najedzona jestem,że hej! Obżarstwo jest be! Dzisiaj na szczęście byliśmy na długim spacerku i spaliłam choć trochę kalorii. :-) Teraz siedzimy przed tv. Ale wiecie co... Oglądałam po raz tysięczny Kevina i się wzruszyłam na koniec.Coś nie tak ze mną. I jeszcze jedno, wczoraj znowu miałam plamki na bieliźnie, a dziś nic. Muszę iść do gina po świętach bo to nie jest normalne.
![]()
nie musi byc z rana,ja tez robilam po poludniu i wyszedl,ja bym nie czekala
odbijesz sobie Madziu za rokCześć Justyś
Ja sie za bardzo nie moge obżerać,tak jak bym chciała![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora:
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witam was dziewczyny,zawitałam tu do was ponieważ szukam porady.6 dni temu powinnam dostać @ :-(4 miesiące temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne.Boję się że brak miesiączki może oznaczać ciąże czy może to tylko skutek uboczny odstawienia tabletek antykoncepcyjnych.
A może powinnam zrobić test? poradźcie mi?
Justys84
Witaj,a poprzednie cykle po odstawieniu byly regularne? ja bym zrobila test lepiej wiedziec niz czekac i sie stresowacWitam was dziewczyny,zawitałam tu do was ponieważ szukam porady.6 dni temu powinnam dostać @ :-(4 miesiące temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne.Boję się że brak miesiączki może oznaczać ciąże czy może to tylko skutek uboczny odstawienia tabletek antykoncepcyjnych.
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witaj,a poprzednie cykle po odstawieniu byly regularne? ja bym zrobila test lepiej wiedziec niz czekac i sie stresowac
raczej były regularne,czasami przychodziły dzień wcześniej albo później,nigdy nie było tak dużej różnicy.
Wysłałam męża po test i zrobię ale jutro z rana chyba tak byłoby najlepiej bo mocz musi być ranny.Także zobaczymy...
Agniesiak85
Witajcie
Hihi
Wczoraj przyjechaliśmy od cioci z imienin (mama moja nas przywiozła i została u nas na noc, no i brat cioteczny 13letni też został na noc u nas). Było wesoło i rodzinnie
M teraz sobie śpi pod kocykiem bo w nocy musial biedak na materacu spac bo ja, mama i brat cioteczny na wyrku w poprzek spaliśmy
Hihi

Madziaas
Już jesteś:)
Kasiulek idź do ginka
)
A my właśnie wracamy od moich rodziców do domu:/
Tam na 14 będą goście,nie lubie takich tłumów:/
Odbije,odbijeodbijesz sobie Madziu za rok![]()
A my właśnie wracamy od moich rodziców do domu:/
Tam na 14 będą goście,nie lubie takich tłumów:/
reklama
maggie_f
Hej Kochane,
Wpadam standardowo na chwilke. Zaraz Mały mi się obudzi bo już coś tam mruczy pod nosem. Jak zdążę to wrzucę jakieś fotki na zamknięty. :-)
Kasiu - leć do ginka i sprawdź co i jak.
Święta Święta i po Świętach. Te mi tu smaka robią a ja na nic nie moge sobie pozwolić

Igorek przesyła buziaczki i uśmieszki e-ciotkom :-)
Wpadam standardowo na chwilke. Zaraz Mały mi się obudzi bo już coś tam mruczy pod nosem. Jak zdążę to wrzucę jakieś fotki na zamknięty. :-)
Kasiu - leć do ginka i sprawdź co i jak.
Święta Święta i po Świętach. Te mi tu smaka robią a ja na nic nie moge sobie pozwolić

Igorek przesyła buziaczki i uśmieszki e-ciotkom :-)
Podziel się: