reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Ho! Ho! Ho! :-D
Najedzona jestem,że hej! Obżarstwo jest be! Dzisiaj na szczęście byliśmy na długim spacerku i spaliłam choć trochę kalorii. :-) Teraz siedzimy przed tv. Ale wiecie co... Oglądałam po raz tysięczny Kevina i się wzruszyłam na koniec. :-D Coś nie tak ze mną. I jeszcze jedno, wczoraj znowu miałam plamki na bieliźnie, a dziś nic. Muszę iść do gina po świętach bo to nie jest normalne. :confused2:

Czesc:-) jak tam świeta moje kochane?? ja znow sie obzeram slodyczami:sorry:,a pogoda u mnie jak na Wilekanoc,a nie Boze Narodzenie:eek:;-)

Ho! Ho! Ho! :-D
Najedzona jestem,że hej! Obżarstwo jest be! Dzisiaj na szczęście byliśmy na długim spacerku i spaliłam choć trochę kalorii. :-) Teraz siedzimy przed tv. Ale wiecie co... Oglądałam po raz tysięczny Kevina i się wzruszyłam na koniec. :-D Coś nie tak ze mną. I jeszcze jedno, wczoraj znowu miałam plamki na bieliźnie, a dziś nic. Muszę iść do gina po świętach bo to nie jest normalne. :confused2:
Lepiej isc Kasiu i sprawdzic,bo to naprawde dziwne...

nie musi byc z rana,ja tez robilam po poludniu i wyszedl,ja bym nie czekala

Cześć Justyś
Ja sie za bardzo nie moge obżerać,tak jak bym chciała:-D:-D
odbijesz sobie Madziu za rok:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam was dziewczyny,zawitałam tu do was ponieważ szukam porady.6 dni temu powinnam dostać @ :-(4 miesiące temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne.Boję się że brak miesiączki może oznaczać ciąże czy może to tylko skutek uboczny odstawienia tabletek antykoncepcyjnych.
A może powinnam zrobić test? poradźcie mi?

Witam was dziewczyny,zawitałam tu do was ponieważ szukam porady.6 dni temu powinnam dostać @ :-(4 miesiące temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne.Boję się że brak miesiączki może oznaczać ciąże czy może to tylko skutek uboczny odstawienia tabletek antykoncepcyjnych.
A może powinnam zrobić test? poradźcie mi?
Witaj,a poprzednie cykle po odstawieniu byly regularne? ja bym zrobila test lepiej wiedziec niz czekac i sie stresowac

Witaj,a poprzednie cykle po odstawieniu byly regularne? ja bym zrobila test lepiej wiedziec niz czekac i sie stresowac

raczej były regularne,czasami przychodziły dzień wcześniej albo później,nigdy nie było tak dużej różnicy.
Wysłałam męża po test i zrobię ale jutro z rana chyba tak byłoby najlepiej bo mocz musi być ranny.Także zobaczymy...

Witajcie
Hihi :) Wczoraj przyjechaliśmy od cioci z imienin (mama moja nas przywiozła i została u nas na noc, no i brat cioteczny 13letni też został na noc u nas). Było wesoło i rodzinnie:) M teraz sobie śpi pod kocykiem bo w nocy musial biedak na materacu spac bo ja, mama i brat cioteczny na wyrku w poprzek spaliśmy:-D

reklama
Hej Kochane,

Wpadam standardowo na chwilke. Zaraz Mały mi się obudzi bo już coś tam mruczy pod nosem. Jak zdążę to wrzucę jakieś fotki na zamknięty. :-)

Kasiu - leć do ginka i sprawdź co i jak.

Święta Święta i po Świętach. Te mi tu smaka robią a ja na nic nie moge sobie pozwolić :-D:-D:-D

Igorek przesyła buziaczki i uśmieszki e-ciotkom :-)

Do góry