Madziaas
Już jesteś:)
Dziękujemy:-)Dziekuje serdecznie jeszcze raz dziewczynki..
Zycze zdrowych, spokojnych i wesołych świąt
Nektarynko a rodzice wiedzą czy zostawiacie tą super wiadomość na jutro?:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękujemy:-)Dziekuje serdecznie jeszcze raz dziewczynki..
Zycze zdrowych, spokojnych i wesołych świąt
No Justyś ale z Ciebie ranny ptaszek
Cześć dziewczynki
Dla nas zaczął sie dzień..... przykro:-(
W nocy zmarł dziadek mojego T,niby wszyscy byli przygotowani ale jednak jakiś taki szok:-(
Mnie boli nerka w dodatku i ledwo moge sie schylać
Niby wczoraj trochę pobolewał mnie brzuch jak przed @,ale dzisiaj już zupełna cisza. Nie wiem co to może oznaczać. Ehhh.... Jak nie urok to ......Dziękuje KasiuMadziu przykro mi. :-(
Kochane moje! Powiedzcie mi proszę co to może być? Wczoraj miałam 15 d.c. i wieczorem zauważyłam taki delikatnie podbarwiony śluzik. Przepraszam za szczegóły. Co to może być? Martwię się bo przecież niedawno skończyła mi się @.Niby wczoraj trochę pobolewał mnie brzuch jak przed @,ale dzisiaj już zupełna cisza. Nie wiem co to może oznaczać. Ehhh.... Jak nie urok to ......
rośnie jak na drożdżach -> waży 1700g
naczekaliśmy się, ale było warto, bo okazało się, że ginek ma nowe USG 3D i 4D:-) wszystko na miejscu i nie musieliśmy więcej płacić tylko tak jak za normalną wizytę
jak przełączył na 4D to cudownie było widać jak Bartuś ziewa, a potem gryzie sobie rączkę
następną wizytę mamy 15 stycznia, ale już przyjmie mnie na godzinę, żebym nie musiała tyle czekać:-)
To rzeczywiście długi cykl był może dlatego coś sie poprzestawiałoNiby była taka jak zwykle,ale cykl był długi. 48 dni. @ trwała 5 dni. Kurczę nie wiem co to było. No nic. Zobaczę jak będzie 8 stycznia. Wtedy powinna się pojawić kolejna @.

No to super,że wszystko dobrze.Na 4D rzeczywiście super widać,śliczne zdjątko:-) I fajny awatarekWitajcie Dziewuszki:-)
Z Bartusiem wszystko w porządkurośnie jak na drożdżach -> waży 1700g
naczekaliśmy się, ale było warto, bo okazało się, że ginek ma nowe USG 3D i 4D:-) wszystko na miejscu i nie musieliśmy więcej płacić tylko tak jak za normalną wizytę
jak przełączył na 4D to cudownie było widać jak Bartuś ziewa, a potem gryzie sobie rączkę
następną wizytę mamy 15 stycznia, ale już przyjmie mnie na godzinę, żebym nie musiała tyle czekać:-)
Zobacz załącznik 190865
Chciałabym od całej Naszej Trójeczki życzyć Wam Wesołych Świąt![]()