reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

I jeszcze życzonka ode mnie dla Was :-)

W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany
- życzę Wam zdrowia, życzę miłości.
Niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta.
Kochanej twarzy co rano budzi
i wokół pełno życzliwych ludzi..
WESOŁYCH ŚWIĄT !

Dla Was wszystkich dziewczynki najserdeczniejsze życzonka zdrowia, szczęścia, samych radości, a w Nowym 2010 Roku samych szczęśliwych chwil, no i dla staraczek wymarzonego prezenciku :-) upragnionych dwóch kreseczek.
Dziękuje:-)

reklama
ja zmykam,nie mam jakos dzis czasu a jescze chce sie wybrac do fryzjera bede potem,papa
dziekuje wszystkim wam dziewczyny za zyczonka!

Jak sie czujesz Agapasku?

Dziekuję Madziu, czuję się dobrze :-) Malutki kopie coraz częściej i coraz mocniej, cudowne uczucie, teraz czekamy na usg 7 stycznia, mam mieć takie kompletne z wymiarami dzidziusia :-) Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze... :-)

A jak Kacperek przed swoją pierwszą Wigilią ??

ja zmykam,nie mam jakos dzis czasu a jescze chce sie wybrac do fryzjera bede potem,papa

Paaaa Justyś, udanej wizyty u fryzjera :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pochwal sie potem co zrobiłaś z włoskami:-)
Dziekuję Madziu, czuję się dobrze :-) Malutki kopie coraz częściej i coraz mocniej, cudowne uczucie, teraz czekamy na usg 7 stycznia, mam mieć takie kompletne z wymiarami dzidziusia :-) Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze... :-)

A jak Kacperek przed swoją pierwszą Wigilią ??
To super,że kopie:-) Będzie dobrze,spokojnie;-)
Kacperek w porządku:-)

No własnie Justys, pochwal się fryzurką potem :-)

Mój mąż wziął dzisiaj wolne z pracy i ma sprzątać mieszkanie :-)
Ja już porobiłam z mamą uszka, rybkę po grecku, dzisiaj popieczemy mięska, zrobimy barszczyk, dokończymy pasztet, jutro od rana polepimy pierogi z kapustką, sosik, karpika i gotowe. Ciasta już popieczone, owocki kupione ...
Mężuś ubiera choinkę i już Święta, Święta, Święta... :-)
Bardzo lubię Święta Bożego Narodzenia, tylko szkoda, że pogoda taka deszczowa :-(

W ogóle coś tu dzisiaj pusto dziewczynki, każda z Was przygotowuje pewnie do Świąt :-) Ja dzisiaj w pracy do końca... ech... ale trochę luźniejszy dzień ;-)

Madzia właśnie przeleciałam wstecz... śliczna ta karteczka z Kacperkiem Twoim, bardzo oryginalna, a Kacperek taki przystojniacha... tylko do całowania... ciacho :-):-D

W ogóle te wszystkie karteczki są super :-)

Chyba piszę sobie tutaj sama do siebie :)) Więc też uciekam... papapa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No własnie Justys, pochwal się fryzurką potem :-)

Mój mąż wziął dzisiaj wolne z pracy i ma sprzątać mieszkanie :-)
Ja już porobiłam z mamą uszka, rybkę po grecku, dzisiaj popieczemy mięska, zrobimy barszczyk, dokończymy pasztet, jutro od rana polepimy pierogi z kapustką, sosik, karpika i gotowe. Ciasta już popieczone, owocki kupione ...
Mężuś ubiera choinkę i już Święta, Święta, Święta... :-)
Bardzo lubię Święta Bożego Narodzenia, tylko szkoda, że pogoda taka deszczowa :-(
:-):-) No pogoda nie bardzo:-(

Madzia właśnie przeleciałam wstecz... śliczna ta karteczka z Kacperkiem Twoim, bardzo oryginalna, a Kacperek taki przystojniacha... tylko do całowania... ciacho :-):-D

W ogóle te wszystkie karteczki są super :-)
Dziękuje
Chyba piszę sobie tutaj sama do siebie :)) Więc też uciekam... papapa
Ja jestem

A to uciekam

Ostatnia edycja:
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia wszystkim życzę wielu radosnych przeżyć, spotkań z bliskimi, odpoczynku od trosk i wyzwań życia codziennego a Nowy 2010 Rok niech będzie dla Was rokiem pomyślności, sukcesów oraz spełnienia najskrytszych marzeń.:-)

Hej ja na chwilkę bo mam małego siostry
Magda bardzo mi przykro z powodu dziadka:-(
wczoraj myslałam, ze juz nikogo nie ma i nic nie pisałam i dziękuje za głosik :-)

Nektarynko ogromne gratulacje

Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia wszystkim życzę wielu radosnych przeżyć, spotkań z bliskimi, odpoczynku od trosk i wyzwań życia codziennego a Nowy 2010 Rok niech będzie dla Was rokiem pomyślności, sukcesów oraz spełnienia najskrytszych marzeń.:-)

Dziękujemy:-)
Hej ja na chwilkę bo mam małego siostry
Magda bardzo mi przykro z powodu dziadka:-(
wczoraj myslałam, ze juz nikogo nie ma i nic nie pisałam i dziękuje za głosik :-)

Nektarynko ogromne gratulacje
Dziękuje
OK
:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry