reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Madziu a jak Maggie? Nie odzywa się nic. Nie ma czasu pewnie przy Igorku. Bidulka na koniec ciąży się nie mogła wyspać,z teraz Klusek Jej potrzebuje. Hi,hi! Takie są uroki posiadania dzieci. :-) Buziaki Maggie dla Ciebie i Igorka!
No nie ma czasu,wszystko u niej oki tylko mały nie chce coś spać
Sóweczko piękne zdjęcie..

Madzia.. wczoraj powiedzielismy rodzicom, mama juz przeczuwała pismo nosem, bardzo sie cieszyli
No to super,to tak jak moja przeczuwała coś zanim im powiedzieliśmy:-)

Hejka:) U mnie przygotowania pełną parą i nie mam czasu Was poczytac:( Dzis wylądował mój brat w Polsce i razem z moją mamą przyjeżdżają do rodziców M i do nas na wigilię a potem jedziemy z nimi do mojej cioci na kolejną wigilię:):-D
Ah.. lecę, bo jeszcze klatkę mam do umycia i w domku ogarnąc z grubsza muszę;-)
Zatem każdej z osobna:

Kiedy w Betlejem rodzi się Dziecię,
radość przynosi wszystkim na świecie.
Niech wraz z Bożą Dzieciną dni szczęśliwe przypłyną,
a pokój jak gwiazdka niech wszystkim świeci.

Niech nadchodzące Święta będą niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Niech będą spędzone w spokoju i radości wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich osób.

Życzę sukcesów w życiu, ciepła w miłości, dużo uśmiechu, wiele radości. Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjaznych w Twym życiu zdarzeń. Niech ten wyjątkowy w roku dzień, odsunie na zawsze Twe troski w cień. I niech się śmieje do Ciebie świat, blaskiem szczęśliwych i długich lat.

Nektarynka!! Ile ja Cię czasu Kobitko nie widziałam na BB:) Cieszę się razem z Tobą:)

Hejka:) U mnie przygotowania pełną parą i nie mam czasu Was poczytac:( Dzis wylądował mój brat w Polsce i razem z moją mamą przyjeżdżają do rodziców M i do nas na wigilię a potem jedziemy z nimi do mojej cioci na kolejną wigilię:):-D
Ah.. lecę, bo jeszcze klatkę mam do umycia i w domku ogarnąc z grubsza muszę;-)
Zatem każdej z osobna:

Kiedy w Betlejem rodzi się Dziecię,
radość przynosi wszystkim na świecie.
Niech wraz z Bożą Dzieciną dni szczęśliwe przypłyną,
a pokój jak gwiazdka niech wszystkim świeci.

Niech nadchodzące Święta będą niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Niech będą spędzone w spokoju i radości wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich osób.

Życzę sukcesów w życiu, ciepła w miłości, dużo uśmiechu, wiele radości. Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjaznych w Twym życiu zdarzeń. Niech ten wyjątkowy w roku dzień, odsunie na zawsze Twe troski w cień. I niech się śmieje do Ciebie świat, blaskiem szczęśliwych i długich lat.

Nektarynka!! Ile ja Cię czasu Kobitko nie widziałam na BB:) Cieszę się razem z Tobą:)
Dziękujemy:-)

Dziewczynki nie mam juz dzis za bardzo czasu na BB:( choc wigilia u rodzicow ale jeszcze musze prasowanie zrobic i takie tam pierdołki wiec zycze wam jeszcze raz:
Z okazji świąt Bożego Narodzenia
wielu głębokich i radosnych przeżyć,

wewnętrznego spokoju i dystansu do tego, co wokół,

chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami

oraz Świąt białych i pachnących choinką,
spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze.
Świąt dających radość i odpoczynek

oraz nadzieję na Nowy Rok

Witam Świątecznie! :-D
Kochane moje! Myślałam,że złożę Wam życzonka wczoraj,ale nie znalazłam chwili wolnej. Korzystając dzisiaj z okazji chcę Wam życzyć przede wszystkim rodzinnych, ciepłych Świąt. Mamusiom zdrowych dzidziolków, przyszłym mamusiom szczęśliwego rozwiązania, a starającym upragnionych groszeczków. Do "usłyszenia" wkrótce. :-)

WITAM ŚWIĄTECZNIE:-)
Dzisiaj mam nieco więcej czssu aby zgladnąć a jutro nie dam rady;-)
Ach a ja się tak objadłam że normalnie ruszyć się ciężko:-pno ale mam ostatnio częstsze skurcze i nieco regularniejsze tak więc może niedlugo synuś zechce wyjść:tak:Dominiś dostał tyyyyle prezentów że nie wie czym się bawic co nawet już o jedzeniu niemyśli:-Di jeszcze jutro dostanie hehe:-)

Czesc dziewczynki wpadłam na chwilke do Was.. zabiegana jestem strasznie, dom, praca, dom, praca i jakos mało czasu na forum.. w kazdym razie chciałam się pochwaliś ze dzis wyszedł mi pozytywny test, wkońcu w 18-stym cyklu starań się udało.. nie wiem jeszcze jakim cudem ale sie udało..

Pozdrawiam wszystkie mamusie i zaciążone, a także staraczki.. nie traćcie nadziei..
GRATULACJE!!!! kochana wiedziałam ze się uda trzeba wierzyć :-D
Witajcie Dziewuszki:-)

Z Bartusiem wszystko w porządku:-D rośnie jak na drożdżach -> waży 1700g:-D naczekaliśmy się, ale było warto, bo okazało się, że ginek ma nowe USG 3D i 4D:-) wszystko na miejscu i nie musieliśmy więcej płacić tylko tak jak za normalną wizytę:-D jak przełączył na 4D to cudownie było widać jak Bartuś ziewa, a potem gryzie sobie rączkę:-D następną wizytę mamy 15 stycznia, ale już przyjmie mnie na godzinę, żebym nie musiała tyle czekać:-)

Zobacz załącznik 190865

Chciałabym od całej Naszej Trójeczki życzyć Wam Wesołych Świąt:-D
super wieści:-)śliczny Bartuś:-)

DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA!!!!!!

reklama
dziekuje jeszcze raz dziewczyny..

w poniedzialek ide podgladac swoją fasolke.. najlepszy jest moj M.. a kiedy bedzie wiadomo czy chłopiec czy dziewczynka, albo kiedy bedzie czuc ruchy?

Do góry