reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

trina nie denerwuj się ... będzie dobre... :) trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę :D
lazurek przeciez ja będę na każdej przerwie w pracy przez telefon śledzić forum :D MASAKRA! jak to zlecialo. dopiero co @ miałaś :D
a mi się chyba jakiś wirus żołądka przyplątał bo mam stan podgorączkowy i co chwile mi cofa treść pokarmową, ale pawia jeszcze nie puściłam ;-)
poza tym jakiś ten dzisiajszy dzień senny... najchętniej spędziłabym go w łóżku :-D

ja też już odliczam dni do mojego testowania. podobno testy "clearblue plus" są czułe i wykrywają ciąże na 4 dni przed @ tylko że mi szkoda kasy wydawać dodatkowej bo już mam 2 kupione zwykłe :D

reklama
Bunny ja też muszę swoje przed sbą ukryć ale ze mam ich sporo to zatestuje chyba za tydzień we wtorek pierwszy raz i mam nadzieje ze juz wyjdzie cosik

rozczochrana no ja wlasnie tego testu wczoraj po poludniu uzywalam i NIC :-( Trzymaj kciuki kochana za jutro :tak:
trina piekna betka :tak: Ty sie tak nie denerwuj, na pewno wsio ok. Daj znac szybko jak po wizycie u gina bedziesz :-)
Bunny to juz problem z glowy z tymi prezentami :-) A testy kup i gleboko schowaj, zebys nie zalatwila sie jak ja wczoraj :-) Najlepiej to kup jeden. Ja jakbym jeden tylko miala to bym go na jutro zostawila, a ze mialam 2 to ponioslo mnie wczoraj :zawstydzona/y:
maja no tak to juz jest z tymi sikaczami, ze trzeba je chowac :-)

lazurek czyli nie praaawda z tym testem :-D a może wykrywa na 4 dni ale z porannego moczu :-D ja mam dwa i mnie kusi i kusi ale ja mam jeszcze 7 dni do testowania :D więc jeszcze musze przynajmniej do niedzieli wytrzymać :D może w niedzielę się skuszę :-D chyba że @ przyjdzie :-D to wtedy wyczekiwanie aż sobie pójdzie i znowu dunga dunga :-D
aaa i zapomniałabym że śniło mi się 3 babeczki z ciążowymi brzuchami :-D pewnie to któreś z Was były :-D
3mam kciuki lazurku i maju :-D

lazurek no niby sie nie przejmuje ale jak tak dalej pojdzie ....:-p na kolacje robie creme brulle :zawstydzona/y:
maja tak, tak :-) mi wspomagacze pomogly nawet troszke szybciej niz przypuszczalam, trzymam kciuki aby Tobie tez :-)
trina, o nie na tunczyka bym nie spojrzala :-D heh

rozczochrana ja to zawalu dostane jak jutro znow nic nie wyjdzie. Nie bede wtedy miala fajnego nastroju we wlasne urodziny :-( Nie wiem czy ja dozyje do rana, bo juz sie stresuje jutrzejszym rankiem... Wiem, wiem... na luzie powinnam to brac, ale momentami nie potrafie :no: Jednak co do spania to na pewno bede sie ciagle budzila i patrzyla na zegarek :-D

lazurek ja to bym testy najchętniej codziennie robiła :-D także nie jesteś sama z tym wyczekiwaniem... troszkę cierpliwości Kochana... ja mam dobre przeczucia... jeśli nawet jutr nie wyjdzie pamiętaj że dopóki nie ma @ jest nadzieja! :-D zawsze się tak pocieszam ;-)

Maja żebyś tylko wytrzymała do tego wtorku. trzymam kciuk-asy żeby się udało.

Lazurek tak po zastanowieniu to kupie 3 bo cosik mi się wydaje że wszystkie za tydzień będą szły w ruch ale dopiero przy 10 lipca. niech mi bozia da sił żebym nie skiała na nie wcześniej bo osiwieje:-) i czekam na wiadomości o jutrzejszym pozytywnym testowaniu - nie ma innej opcji:-D:-):-D

rozczochrana trzymam kciuki żeby sikanie było owocne:-)

maron dziękuję Ci baraardzo ja też wierzę że się yda w tym cyklu jakiś taki strasznie optymistyczne nastawienie mam hmm miałam do wczoraj bo dziś juz mnie cosik brzuch zaczyna pobolewać i tak mnie koło pępka kłuje ale to za szybko na @ no ale pożyjemy zobaczymy :) jak nie ten cykl to następny napewno się uda

reklama
Do góry