reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
same ocencie i tak jest zawsze prawie: czerwiec lipiec - 28dni
Bunny86
mama Patryka i Dominika
maja nie kombinuj powiedziałaś że testujesz w wtorek to testuj w wtorek(szkoda,że ja sama siebie nie słyszę) szanse są zawsze duże a wiara czyni cuda.
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Lazurek Elvis to Twój piesek? czy coś żle zrozumiałam.
Maja Tak z innej beczki to jak przygotowania do ślubu? pewnie masz już wszystko przygotowane na ostatni guzik?
ide kapac Patyka mojego . dziś mnie rozbawił zaczoł sikać bez pieluszki i się biedny przestraszył a co najlepsze to opsikał troszkę moją yoreczkę który nawet tego nie zauważył. może zaznaczał swoj teren
Maja Tak z innej beczki to jak przygotowania do ślubu? pewnie masz już wszystko przygotowane na ostatni guzik?
ide kapac Patyka mojego . dziś mnie rozbawił zaczoł sikać bez pieluszki i się biedny przestraszył a co najlepsze to opsikał troszkę moją yoreczkę który nawet tego nie zauważył. może zaznaczał swoj teren

Ostatnia edycja:
Bunny a powiem Ci że właśnie nie jest wsio zapięte na ostatni guzik z racji tej ze jesteśmy w Irlandii a ślub w Pl to ciężko bardzo to wszystko ogarnąć i podopinać
mieliśmy taki przestuj bo nie miał kto nam nawet zaproszeń powysyłać bo moja mama we włoszech była a tescie w niemczech
ale naszczęscie mama już jest i troche nam pomaga ,ale jeszcze taki drobiazgi nam zostały jak tort , frak na slub buty dla młodego ,autobus dla gości i właśnie marzą mi się skrzypce żeby ktoś nam grał na slubie bo jak je słyszę to aż mi ciarki chodza po ciele i muszę znaleźć jeszcze skrzypka a juz tak nie wiele czasu pozostało
reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
lazurko tez mam yorka i czekamy na potomstwo
bo chyba ona jest w ciazy chociaz ona
Podziel się: