reklama

Mamusie w 2012

Dzieki moje kochane kobitki za mile slowa :-) No i z taka iloscia kciukow to musi sie udac :tak: Ide teraz z Elvisem do parku dotlenic sie z deczka, bo juz mi sie chyba mozg przegrzewa od tych testow, @ i sikania :-D:-D:-D

reklama
no nie no szalone ;) nie gadac tyle o tych testach bo ja narazie sie trzymam i nie mysle o kupowaniu :P
lazurowe a jak kolacja sie udala? byla juz czy bedzie bo ja sie juz gubie :zawstydzona/y:
lejdis samy rade = musimy

maja nie kombinuj powiedziałaś że testujesz w wtorek to testuj w wtorek(szkoda,że ja sama siebie nie słyszę) szanse są zawsze duże a wiara czyni cuda.

Lazurek Elvis to Twój piesek? czy coś żle zrozumiałam.

Maja Tak z innej beczki to jak przygotowania do ślubu? pewnie masz już wszystko przygotowane na ostatni guzik?

ide kapac Patyka mojego . dziś mnie rozbawił zaczoł sikać bez pieluszki i się biedny przestraszył a co najlepsze to opsikał troszkę moją yoreczkę który nawet tego nie zauważył. może zaznaczał swoj teren:-D

Ostatnia edycja:
Bunny a powiem Ci że właśnie nie jest wsio zapięte na ostatni guzik z racji tej ze jesteśmy w Irlandii a ślub w Pl to ciężko bardzo to wszystko ogarnąć i podopinać:( mieliśmy taki przestuj bo nie miał kto nam nawet zaproszeń powysyłać bo moja mama we włoszech była a tescie w niemczech :) ale naszczęscie mama już jest i troche nam pomaga ,ale jeszcze taki drobiazgi nam zostały jak tort , frak na slub buty dla młodego ,autobus dla gości i właśnie marzą mi się skrzypce żeby ktoś nam grał na slubie bo jak je słyszę to aż mi ciarki chodza po ciele i muszę znaleźć jeszcze skrzypka a juz tak nie wiele czasu pozostało:(

Bunny tak, Elvis to moj piesio, york :tak: Ma 8 miesiecy. Slodziak moj kochany :-) Looknij sobie jak chcesz, ja uciekam teraz po cos do picia ;-)

rrrr.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry