reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Bunny tak suknia juz się szyje tak więc największy problem z głowy,a no i alkohol musimy zakupić jeszce no i miliony innych rzeczy tragedia tyle kasiorki tyle szykowania a tutaj 2dni i po wszystkim:( tzn po imprezce a nie ze po wszystkim bo cale życie zostaje tylko że pod innym nazwiskiem:))

wika ale zes mi smaka narobila :tak: Mowisz, zeby sie czestowac, to ja poprosze 3 :-D Wciagnelabym szybko jak trina swoje kanapki :-D Wiesz wika, powiem Ci ze mnie tez by sie przydal czasem na zakupy taki maly Igorek. Moze wtedy bym tyle nie wydawala :-D:-D
rozczochrana nie dziekuje jak narazie, zeby nie zapeszyc :-) A te kreski chyba beda mi sie dzisiaj snily o ile w ogole zasne :-D PS. fajna rymowanka :-D
Bunny dobrze, ze Pati juz spi, a Ty pisz co tam Ci tesciowa zrobila, hmm? :confused:
maja jak ochota Cie naszla to tym bardziej idz zgwalcic swojego malza ;-) Spij dobrze :-)

Ostatnia edycja:
MAja, tak piszesz o swoich przygotowaniach do ślubu i tak jakbym czytała o swojej siostrze. :) Ona tez mieszka w Irl i w sierpniu bierze ślub. Oczywiście całe przygotowanie wesela spoczęło na mnie i mamie :)

Lazurku, częstuj sie :) Bierz ile chcesz :)

Bunny szkoda nerwów na tesciówkę. Olej ciepłym moczem:-D

no więc zacznę od tego że miesiąc temu były Piotrka urodziny przyjechali kuzyni i nieproszeni teście. a więc niedawno zadzwoniła szwagierka która z tą @ (francą) mieszka i dziś teściowa jej opowiada o tej imprezie.
otóż wszyscy byli pijani a ja ponoć najbardziej (wypiłam 1 kieliszek na 5 razy) , piotrek rzucał patrykiem, póżno kompałam małego (19.30) i sama tego zrobić nie umiałam wiec kuzynka mi pomagała( a jak dzieć był kąpany to już jej nie było). ogólnie chodził zabiedzony głodny i było jej go żal. wybaczyłam jej dużo kradziesz piotkowi 5 tys. nazwanie mnie k*rwa bo piotrek za mną mieszkał na miesiąc przed ślubem ale ja niedbam o dziecko i do tego jestem pijana . Gdyby nie fakt że nie chce wydać kamili to by @ dostała boksa .
już na stękałam sie

na koniec powiedziała kamili że ostatnio chciała zadzwonić na policje bo jej drugi syn a mąz kamili byl wypity żeby zabrali im dzieci

Ostatnia edycja:
Bunny to rzeczywiscie jakas psychicznie chora ta Twoja tesciowa :szok::szok::szok: Dobrze, ze Ty z nia nie mieszkasz :tak:
wika dobrze masz z taka mama, ktora Ci takie pysznosci robi :tak:

Dobra kobitki, smigam do lozeczka :-) Do jutra. Uff...

Ostatnia edycja:
Witam Kobitki,

Jestem juz powizycie:-):-):-)widziałam wczoraj nasze maleństwo:-), dostałam jego zdjątko:-) pokaze wam, ale to później jak z pracy wróce. Lekarz powiedział, że wszystko w porządku, na wakacje do Zakopanego moge jechac bez problemowo.
Dał mi Luteine tak zapobiegawczo, bo ostatnio w tym tygodniu poroniłam, no i następna wizyta 25 lipca:-)
Termin mam na 17 lutego wg usg na 15 lutego. Śmiałam sie, że jeszcze na walentynki trafi;-).
Tescie, szwagrowie i mój brat poinformowani. Moja bratowa podobno przeczuwała, że jestem w ciązy:-)

Lazurek wszystkiego naj naj naj i pisz szybko jak testowanko:-)

reklama
Do góry