reklama

Mamusie w 2012

reklama
mmona super, ze fasolke juz widac, i ze wszystko z nia ok!:-)

Bunny wspolczuje tesciowej, wredna małpa. Jakiego mleka uzywasz dla małego, ze potrzebujesz recepte?Bo mi zostaly 3 puszki Bebilonu pepti 2

wika
, fajne zakupki, ja to sie nie moge doczekac kiedy ja bede biegac po castoramach, ikeach zeby wyposazyc dom;-)

wiecej nie pamietam co komu odpisac

zaraz moj maz przyjedzie na 1 dziien, wiec musze sie ogarnac, bo w pokoju wczoraj jak lezalam- Miloszek sam sie zajmowal soba tak- ze mam sajgon, ja wlosy w okropnym stanie, wiec trzeba doprowadzic sie do stanu uzywalnosci. Dzis czuje sie lepiej, aczkolwiek cos jeszcze mnie gnebi

bebilon tez nie lepszy, Milosz juz od wielu dni go nie chce- mimo ze jadl od 5 miesiaca zycia, ale dzis powiedzialam mu ze jak zje mleko to tatus przyjedzie, popatrzyl na mnie tak swoimi oczakami i wypił:szok:

mmona no ja mam termin na walentynki :-D moze sie uda trafic :-D
ja wlasnie wrocilam z badan, oddalam mocz i robilam cukier i morfologie, jutro wyniki :-) odebralam za to grupe krwi :-) i OWA

Lazurek- STo Lat, Sto Lat!!! Wszystkiego najlepszego :) Nie trzymaj nas już dłużej w niepewności!!!

\Bunny- no comment co do teściowej!!!:wściekła/y: Stara wredna s..a!!!:wściekła/y:

Lelek- nie dajesz Małemu żadnego mleka?? Igor odkąd go nie karmię cycem tez nie je mleka, mamy skazę więc i wszelki nabiał odpada. No i trochę się matrwię, ze jest całkowicie tez wapnia.

Mmona- fajnie, ze wsio oki u fasolki :)

Lelek Pati go pije od pierwszego miesiąca. Szwagierki jagoda ma 2,5 roku i pije bez niczego. Przyzwyczaiły sie te dzieci do tego smaku ja juz bym nie mogła.

Gdzie ten lazurek bo mi zaraz skończą sie mb na komórce?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry