reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
mmona super, ze fasolke juz widac, i ze wszystko z nia ok!:-)

Bunny wspolczuje tesciowej, wredna małpa. Jakiego mleka uzywasz dla małego, ze potrzebujesz recepte?Bo mi zostaly 3 puszki Bebilonu pepti 2

wika
, fajne zakupki, ja to sie nie moge doczekac kiedy ja bede biegac po castoramach, ikeach zeby wyposazyc dom;-)

wiecej nie pamietam co komu odpisac

zaraz moj maz przyjedzie na 1 dziien, wiec musze sie ogarnac, bo w pokoju wczoraj jak lezalam- Miloszek sam sie zajmowal soba tak- ze mam sajgon, ja wlosy w okropnym stanie, wiec trzeba doprowadzic sie do stanu uzywalnosci. Dzis czuje sie lepiej, aczkolwiek cos jeszcze mnie gnebi

bebilon tez nie lepszy, Milosz juz od wielu dni go nie chce- mimo ze jadl od 5 miesiaca zycia, ale dzis powiedzialam mu ze jak zje mleko to tatus przyjedzie, popatrzyl na mnie tak swoimi oczakami i wypił:szok:

mmona no ja mam termin na walentynki :-D moze sie uda trafic :-D
ja wlasnie wrocilam z badan, oddalam mocz i robilam cukier i morfologie, jutro wyniki :-) odebralam za to grupe krwi :-) i OWA

Lazurek- STo Lat, Sto Lat!!! Wszystkiego najlepszego :) Nie trzymaj nas już dłużej w niepewności!!!

\Bunny- no comment co do teściowej!!!:wściekła/y: Stara wredna s..a!!!:wściekła/y:

Lelek- nie dajesz Małemu żadnego mleka?? Igor odkąd go nie karmię cycem tez nie je mleka, mamy skazę więc i wszelki nabiał odpada. No i trochę się matrwię, ze jest całkowicie tez wapnia.

Mmona- fajnie, ze wsio oki u fasolki :)

Lelek Pati go pije od pierwszego miesiąca. Szwagierki jagoda ma 2,5 roku i pije bez niczego. Przyzwyczaiły sie te dzieci do tego smaku ja juz bym nie mogła.

Gdzie ten lazurek bo mi zaraz skończą sie mb na komórce?

reklama
Do góry