reklama
Bunny tak suknia juz się szyje tak więc największy problem z głowy,a no i alkohol musimy zakupić jeszce no i miliony innych rzeczy tragedia tyle kasiorki tyle szykowania a tutaj 2dni i po wszystkim
tzn po imprezce a nie ze po wszystkim bo cale życie zostaje tylko że pod innym nazwiskiem
)
wika ale zes mi smaka narobila
Mowisz, zeby sie czestowac, to ja poprosze 3
Wciagnelabym szybko jak trina swoje kanapki
Wiesz wika, powiem Ci ze mnie tez by sie przydal czasem na zakupy taki maly Igorek. Moze wtedy bym tyle nie wydawala 

rozczochrana nie dziekuje jak narazie, zeby nie zapeszyc :-) A te kreski chyba beda mi sie dzisiaj snily o ile w ogole zasne
PS. fajna rymowanka 
Bunny dobrze, ze Pati juz spi, a Ty pisz co tam Ci tesciowa zrobila, hmm?
maja jak ochota Cie naszla to tym bardziej idz zgwalcic swojego malza ;-) Spij dobrze :-)

rozczochrana nie dziekuje jak narazie, zeby nie zapeszyc :-) A te kreski chyba beda mi sie dzisiaj snily o ile w ogole zasne

Bunny dobrze, ze Pati juz spi, a Ty pisz co tam Ci tesciowa zrobila, hmm?

maja jak ochota Cie naszla to tym bardziej idz zgwalcic swojego malza ;-) Spij dobrze :-)
Ostatnia edycja:
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
MAja, tak piszesz o swoich przygotowaniach do ślubu i tak jakbym czytała o swojej siostrze.
Ona tez mieszka w Irl i w sierpniu bierze ślub. Oczywiście całe przygotowanie wesela spoczęło na mnie i mamie 
Lazurku, częstuj sie
Bierz ile chcesz 
Bunny szkoda nerwów na tesciówkę. Olej ciepłym moczem
Lazurku, częstuj sie
Bunny szkoda nerwów na tesciówkę. Olej ciepłym moczem

Bunny86
mama Patryka i Dominika
no więc zacznę od tego że miesiąc temu były Piotrka urodziny przyjechali kuzyni i nieproszeni teście. a więc niedawno zadzwoniła szwagierka która z tą @ (francą) mieszka i dziś teściowa jej opowiada o tej imprezie.
otóż wszyscy byli pijani a ja ponoć najbardziej (wypiłam 1 kieliszek na 5 razy) , piotrek rzucał patrykiem, póżno kompałam małego (19.30) i sama tego zrobić nie umiałam wiec kuzynka mi pomagała( a jak dzieć był kąpany to już jej nie było). ogólnie chodził zabiedzony głodny i było jej go żal. wybaczyłam jej dużo kradziesz piotkowi 5 tys. nazwanie mnie k*rwa bo piotrek za mną mieszkał na miesiąc przed ślubem ale ja niedbam o dziecko i do tego jestem pijana . Gdyby nie fakt że nie chce wydać kamili to by @ dostała boksa .
już na stękałam sie
na koniec powiedziała kamili że ostatnio chciała zadzwonić na policje bo jej drugi syn a mąz kamili byl wypity żeby zabrali im dzieci
otóż wszyscy byli pijani a ja ponoć najbardziej (wypiłam 1 kieliszek na 5 razy) , piotrek rzucał patrykiem, póżno kompałam małego (19.30) i sama tego zrobić nie umiałam wiec kuzynka mi pomagała( a jak dzieć był kąpany to już jej nie było). ogólnie chodził zabiedzony głodny i było jej go żal. wybaczyłam jej dużo kradziesz piotkowi 5 tys. nazwanie mnie k*rwa bo piotrek za mną mieszkał na miesiąc przed ślubem ale ja niedbam o dziecko i do tego jestem pijana . Gdyby nie fakt że nie chce wydać kamili to by @ dostała boksa .
już na stękałam sie
na koniec powiedziała kamili że ostatnio chciała zadzwonić na policje bo jej drugi syn a mąz kamili byl wypity żeby zabrali im dzieci
Ostatnia edycja:
Bunny to rzeczywiscie jakas psychicznie chora ta Twoja tesciowa 

Dobrze, ze Ty z nia nie mieszkasz
wika dobrze masz z taka mama, ktora Ci takie pysznosci robi
Dobra kobitki, smigam do lozeczka :-) Do jutra. Uff...

wika dobrze masz z taka mama, ktora Ci takie pysznosci robi

Dobra kobitki, smigam do lozeczka :-) Do jutra. Uff...
Ostatnia edycja:
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Masz rację ale zasięg jej jadu aż do mnie dociera :'( !
Idę spać bo mnie krew zalewa .
Idę spać bo mnie krew zalewa .
Witam Kobitki,
Jestem juz powizycie:-):-):-)widziałam wczoraj nasze maleństwo:-), dostałam jego zdjątko:-) pokaze wam, ale to później jak z pracy wróce. Lekarz powiedział, że wszystko w porządku, na wakacje do Zakopanego moge jechac bez problemowo.
Dał mi Luteine tak zapobiegawczo, bo ostatnio w tym tygodniu poroniłam, no i następna wizyta 25 lipca:-)
Termin mam na 17 lutego wg usg na 15 lutego. Śmiałam sie, że jeszcze na walentynki trafi;-).
Tescie, szwagrowie i mój brat poinformowani. Moja bratowa podobno przeczuwała, że jestem w ciązy:-)
Lazurek wszystkiego naj naj naj i pisz szybko jak testowanko:-)
Jestem juz powizycie:-):-):-)widziałam wczoraj nasze maleństwo:-), dostałam jego zdjątko:-) pokaze wam, ale to później jak z pracy wróce. Lekarz powiedział, że wszystko w porządku, na wakacje do Zakopanego moge jechac bez problemowo.
Dał mi Luteine tak zapobiegawczo, bo ostatnio w tym tygodniu poroniłam, no i następna wizyta 25 lipca:-)
Termin mam na 17 lutego wg usg na 15 lutego. Śmiałam sie, że jeszcze na walentynki trafi;-).
Tescie, szwagrowie i mój brat poinformowani. Moja bratowa podobno przeczuwała, że jestem w ciązy:-)
Lazurek wszystkiego naj naj naj i pisz szybko jak testowanko:-)
reklama
danao84
Fanka BB :)
Lazurku wszystkiego najlepszego! :-)
No i właśnie: i co? i co? i co? Dawaj szybko znać jak tam wyniki sikania! Czekamy
No i właśnie: i co? i co? i co? Dawaj szybko znać jak tam wyniki sikania! Czekamy

Podziel się: