reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Dzieki moje kochane kobitki za mile slowa :-) No i z taka iloscia kciukow to musi sie udac :tak: Ide teraz z Elvisem do parku dotlenic sie z deczka, bo juz mi sie chyba mozg przegrzewa od tych testow, @ i sikania :-D:-D:-D

reklama
no nie no szalone ;) nie gadac tyle o tych testach bo ja narazie sie trzymam i nie mysle o kupowaniu :p
lazurowe a jak kolacja sie udala? byla juz czy bedzie bo ja sie juz gubie :zawstydzona/y:
lejdis samy rade = musimy

maja nie kombinuj powiedziałaś że testujesz w wtorek to testuj w wtorek(szkoda,że ja sama siebie nie słyszę) szanse są zawsze duże a wiara czyni cuda.

nie no do wtorku musze wytrzymać bo dzis dopiero 18dc więc we wtorek to najszybciej jak moze cosik wyjśc bo wiem ze do piatku to nie wytrzymam

kwiatuszek ladnie to wyglada :-) ja tez mialam o dziwo ksiazkowe cykle :-) o dziwo bo mialam hiperprolaktynemie. Wyslalam Ci zaproszenie na 28 dni :-)

Lazurek Elvis to Twój piesek? czy coś żle zrozumiałam.

Maja Tak z innej beczki to jak przygotowania do ślubu? pewnie masz już wszystko przygotowane na ostatni guzik?

ide kapac Patyka mojego . dziś mnie rozbawił zaczoł sikać bez pieluszki i się biedny przestraszył a co najlepsze to opsikał troszkę moją yoreczkę który nawet tego nie zauważył. może zaznaczał swoj teren:-D

Ostatnia edycja:
Bunny a powiem Ci że właśnie nie jest wsio zapięte na ostatni guzik z racji tej ze jesteśmy w Irlandii a ślub w Pl to ciężko bardzo to wszystko ogarnąć i podopinać:( mieliśmy taki przestuj bo nie miał kto nam nawet zaproszeń powysyłać bo moja mama we włoszech była a tescie w niemczech :) ale naszczęscie mama już jest i troche nam pomaga ,ale jeszcze taki drobiazgi nam zostały jak tort , frak na slub buty dla młodego ,autobus dla gości i właśnie marzą mi się skrzypce żeby ktoś nam grał na slubie bo jak je słyszę to aż mi ciarki chodza po ciele i muszę znaleźć jeszcze skrzypka a juz tak nie wiele czasu pozostało:(

Bunny tak, Elvis to moj piesio, york :tak: Ma 8 miesiecy. Slodziak moj kochany :-) Looknij sobie jak chcesz, ja uciekam teraz po cos do picia ;-)

rrrr.jpg

reklama
Do góry