reklama
Kwiatuszqu - zazdroszczę tych wykresów i cykli, bo ja mam wahania i zawsze mnie franca @ zaskakuje. Na szczęście nie dała mi teraz na siebie długo czekać. Pozbawiła mnie złudzeń trzy dni wcześniej niż myślałam. Za ciebie jednak trzymam kciuki, żeby wredota nie przylazła.
Lazurowe - jak przeczytałam o kwietniu, to na początku gorąco mi się zrobiło. Dlaczego dopiero kwiecień? Ale dopiero potem zaskoczyłam, że ty już o rozwiązaniu mówisz, haha. Że przylazła wcześniej, to moze i dobrze, bo nie musiałam się długo nakręcać i czekać. Sama wiesz jak to jest przed samą @. Człowiek zawsze robi sobie nadzieję. Buźka
Bunny86
mama Patryka i Dominika
dobry
my już po spacerze. dzieć szaleje a ja Was sobie czytam.
zjola tak to jest z tymi @ ty ich nie chcesz a one i tak przychodzą.
K&M ja to muszę pożądanie się zastanowić kiedy będę testowała. bo ostatnio @ przychodzi kiedy chce. W maju po 28 dniach i 9 czerwca po 33 dniach i tak się zastanawiam . ale chyba 10 lipca za testuje bo Piotrek przyjedzie i jak co to będziemy fikać ze szczęścia albo będziemy robić dunga dunga na pocieszenie. Z reszta czy wyjdzie pozytywny czy negatywny i tak będzie robić dunga dunga

Dziewczyny co można kupić 2 latkowi na urodziny? Mąż jest chrzestnym więc zdało by się coś porządnego kupić zwłaszcza, że rzadko go widuje bo mieszka w niemczech. no i jeszcze prezent dla małego dzidziusia ur. 13 kwietnia z okazji chrztu. Teście jadą prezenty zabiora tylko co kupić dzieciom które wszystko mają ?
idę uśpić bałaganiarza
my już po spacerze. dzieć szaleje a ja Was sobie czytam.
zjola tak to jest z tymi @ ty ich nie chcesz a one i tak przychodzą.
K&M ja to muszę pożądanie się zastanowić kiedy będę testowała. bo ostatnio @ przychodzi kiedy chce. W maju po 28 dniach i 9 czerwca po 33 dniach i tak się zastanawiam . ale chyba 10 lipca za testuje bo Piotrek przyjedzie i jak co to będziemy fikać ze szczęścia albo będziemy robić dunga dunga na pocieszenie. Z reszta czy wyjdzie pozytywny czy negatywny i tak będzie robić dunga dunga

Dziewczyny co można kupić 2 latkowi na urodziny? Mąż jest chrzestnym więc zdało by się coś porządnego kupić zwłaszcza, że rzadko go widuje bo mieszka w niemczech. no i jeszcze prezent dla małego dzidziusia ur. 13 kwietnia z okazji chrztu. Teście jadą prezenty zabiora tylko co kupić dzieciom które wszystko mają ?

idę uśpić bałaganiarza
zjola no niby prezent sie jakis nalezy
Mam jednak nadzieje, ktora mnie nie opuszcza. I wiem, ze nie bede mogla dzis w nocy spac
Tak bylo tez poprzednim razem. I pewnie jak tylko 5-6:00 wybije to polece sikac 
Bunny nie mam pojecia co Ci doradzic skoro te dzieci maja wszystko :-) Moze w necie cos poszukaj. Ja tak zawsze robie

Bunny nie mam pojecia co Ci doradzic skoro te dzieci maja wszystko :-) Moze w necie cos poszukaj. Ja tak zawsze robie

Bunny86
mama Patryka i Dominika
myślałam o samochodzie sterowanym ale czy 2 latek będzie umiał sterować pilotem?
reklama
czesc dziewczyny :-)
3 dni mnie nie bylo a tu takie nowosci :-)
baska, ivi moje gratulacje :-) mamuski marcowe :-)
lazurek trzymam kciuki tak bardzo bardzo mocno :-):-):-) uda sie, uda sie, uda sie.... a raczej udalo sie
mmona jak po wizycie?
rozczochrana sexi mamuska z Ciebie
a ja dzis musze sie pochwalic ZALICZYLAM PIERWSZEGO CIAZOWEGO PAWIKA

po otwarciu lodowki
poza tym ok ale przespalam dzis pol dnia :-)
3 dni mnie nie bylo a tu takie nowosci :-)
baska, ivi moje gratulacje :-) mamuski marcowe :-)
lazurek trzymam kciuki tak bardzo bardzo mocno :-):-):-) uda sie, uda sie, uda sie.... a raczej udalo sie

mmona jak po wizycie?
rozczochrana sexi mamuska z Ciebie

a ja dzis musze sie pochwalic ZALICZYLAM PIERWSZEGO CIAZOWEGO PAWIKA

Podziel się: