reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

kwiatuszekq to w takim razie ja bede Cie miec na oku co do przyszlego wtorku :-D Cos tez tak mi sie wydaje, ze bedzie spory wysyp fasolek na marzec 2012 :tak::-)

reklama
Kwiatuszqu - zazdroszczę tych wykresów i cykli, bo ja mam wahania i zawsze mnie franca @ zaskakuje. Na szczęście nie dała mi teraz na siebie długo czekać. Pozbawiła mnie złudzeń trzy dni wcześniej niż myślałam. Za ciebie jednak trzymam kciuki, żeby wredota nie przylazła.

zjola to rzeczywiscie wredota. Nie dosyc, ze przylazla to jeszcze 3 dni wczesniej :no: Ale nie martw sie kochana, bierz M w obroty i dzialajcie jak tylko dni plodne beda na horyzoncie :tak: Kwiecien jest Twoj :-)

Lazurowe - jak przeczytałam o kwietniu, to na początku gorąco mi się zrobiło. Dlaczego dopiero kwiecień? Ale dopiero potem zaskoczyłam, że ty już o rozwiązaniu mówisz, haha. Że przylazła wcześniej, to moze i dobrze, bo nie musiałam się długo nakręcać i czekać. Sama wiesz jak to jest przed samą @. Człowiek zawsze robi sobie nadzieję. Buźka

dobry:)
my już po spacerze. dzieć szaleje a ja Was sobie czytam.

zjola tak to jest z tymi @ ty ich nie chcesz a one i tak przychodzą.

K&M ja to muszę pożądanie się zastanowić kiedy będę testowała. bo ostatnio @ przychodzi kiedy chce. W maju po 28 dniach i 9 czerwca po 33 dniach i tak się zastanawiam . ale chyba 10 lipca za testuje bo Piotrek przyjedzie i jak co to będziemy fikać ze szczęścia albo będziemy robić dunga dunga na pocieszenie. Z reszta czy wyjdzie pozytywny czy negatywny i tak będzie robić dunga dunga :happy2::happy2::happy2:

Dziewczyny co można kupić 2 latkowi na urodziny? Mąż jest chrzestnym więc zdało by się coś porządnego kupić zwłaszcza, że rzadko go widuje bo mieszka w niemczech. no i jeszcze prezent dla małego dzidziusia ur. 13 kwietnia z okazji chrztu. Teście jadą prezenty zabiora tylko co kupić dzieciom które wszystko mają ?:dry:

idę uśpić bałaganiarza

zjola Ty gapciu, no pewnie ze ja juz o rozwiazaniu mowilam :-D:-D @ szybciej przyszla to i szybciej dunga dunga mozecie zaczynac ;-) A ja jak jutro jedna kreche zobacze to bede miala niewesole urodzinki... :dry:

Lazurowe - nie gadaj. @ nie przylezie, w końcu jakiś prezent urodzinowy się należy :) Przynajmniej chciałabym, żeby tak to wyszło. Trzymam kciuki &&&

zjola no niby prezent sie jakis nalezy :-D Mam jednak nadzieje, ktora mnie nie opuszcza. I wiem, ze nie bede mogla dzis w nocy spac :tak: Tak bylo tez poprzednim razem. I pewnie jak tylko 5-6:00 wybije to polece sikac :-D
Bunny nie mam pojecia co Ci doradzic skoro te dzieci maja wszystko :-) Moze w necie cos poszukaj. Ja tak zawsze robie :tak:

reklama
czesc dziewczyny :-)
3 dni mnie nie bylo a tu takie nowosci :-)
baska, ivi moje gratulacje :-) mamuski marcowe :-)
lazurek trzymam kciuki tak bardzo bardzo mocno :-):-):-) uda sie, uda sie, uda sie.... a raczej udalo sie :-D
mmona jak po wizycie?
rozczochrana sexi mamuska z Ciebie :tak:
a ja dzis musze sie pochwalic ZALICZYLAM PIERWSZEGO CIAZOWEGO PAWIKA :-D:-D:-D po otwarciu lodowki :-D poza tym ok ale przespalam dzis pol dnia :-)

Do góry