reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Bunny normalnie co 30 dni mialam @, ostatnio przyszla o tydzien za wczesnie. Ale nic, w srode rano sprobuje ;-)
maja dzieki, ze we mnie wierzysz :tak: Kciuki trzymam, zeby i wam sie udalo ;-)

tak czytam i okazuje sie ze dla wielu z nas byl to bardzo pracowity i mily zarazem weekend mam nadzieje ze teraz na forum a za 9 miesiecy spotkamy sie na porodówce :)

K&M równiez mam taką nadzieję:))) i zaciskam mocno &&&&&&&&&&&&&aby się nam wszystkim udało wkońcu utulić te nasze maluszki:))))

Ale sie objadlam... :zawstydzona/y: Pol godziny odczekam i ide lulac. Jutro na paznokietki sie zapisze od rana. Dzis sobie ladne od stop zrobilam, rozowiutkie :tak: Spijcie dobrze kobitki. A ja mam nadzieje, ze juz mi sie nie beda snily testy ciazowe... Ehh...

Lelek babskie spotkanie po 9 latach oj to ploteczki pójdą w ruch. Takiego spotkania to nie można przepuscic.
A ja dziś sie dowiedziałam że szkolny kolega który był jak pies na baby juz niedługo bedzie miał święcenia na księdza. Nikt go nie widział ani nic o nim nie słyszał tyle czasu a tu takie coś. :-o

Lazurek ja miałam przed ciąża cykle dłuższe bo 34 dniowe może dlatego mi wyszedł. A ty spokojnie czekaj bo nerwy tylko szkodza pamiętaj!

Ostatnia edycja:
Lazurku - nie przejmuj sie , tylko poczekaj na dzień spodziewanej @ i wtedy zatestuj :tak: trzymam kciuki
Liv - mozliwe, że byłam zbyt zmeczona
zobaczycie dziewczyny, ze worek z fasolkami sie rozwiąże na marzec :-) piekny miesiąc na rodzenie dzieci :tak:
Maciek w żłobku nie posikał się, panie wysyłały go do kibelka, sam też chodził, więc pełen sukces :-) a co do odpieluchowania, to zaczynaliśmy w zeszłym roku późna wiosną, mielismy kilka podejśc ale typ uparty mi się trafił. lał po nogach i nic go nocnik czy kibelek nie interesował. Dopiero teraz zaskoczyło i to własciwie (odpukać) od razu i bez problemu. Superniania kiedys gdzieś mówiła, że najlepszy moment na odpieluchowanie to wtedy, kiedy nocna pieluszka jest sucha, bo to oznacza, że młodzież w pełni kontroluje zwieracze. I faktycznie Maciek od paru juz tygodni nocne pieluszki ma zazwyczaj suche. Musze się tylko zaopatrzyć w ceratke na jego łoże i wtedy puszczę go też na noc bez. Długo to trwało ale chyba w końcu mój młody staje się mężczyzną :-) słyszałam kiedyś opinię, że odpieluchowanie to moment przełomowy dorastania, później mozna przy dzieciach wiecej odpoczywać, bo stają się bardziej samodzielne i takie już mądrzejsze i odpowiedzialne.
a poza tym mój młody pociągający, a ja z nim. I to coraz bardziej, gardło mnie od wczoraj swedzi i nie wiem co mam brać.
Poza tym czuje się do d.... mdłości, jakis taki migrenowy ból głowy, zmęczenie i wilczy głód... generalnie czuję sie jak na kacu :eek: a jutro usg i mam stresa niesamowitego...

reklama
Do góry