reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Hejka Laseczki :) To znowu ja :D hehe
Pogoda wróciła do normy (czyt. szaro buro i pochmurno) oczy mi się zamykają i na w pół śpiąca sięgam co chwile po inne jedzenie. Doszliśmy dzisiaj z emkiem do wniosku, że chyba mam tasiemca :D chyba musi być już sporych rozmiarów bo pochłania tyle żarcia, że nawet emka owsiki za nim nie nadążają :D
Brzuch boli nieco mniej albo już się przyzwyczaiłam... czasami czuje sie tak jakby mi ktos szpilke raz w lewy a raz w prawy jajnik wbijał. nie polecam wbijac więc szpilek w jajniki :D niezbyt to miłe uczucie :D

od rana miałam dziwny posmak w buzi... jakbym się śrubek nażarła :D emek się nabijał że już wie dlaczego się krzesła w jadalni rozlatują :D haha i że jak taki będę miała apetyt to mu zabraknie żeby je ciągle skręcać :D

a poza tym pisałam do wróżki z ezo i mi napisała że nie widzi jeszcze przy mnie dziecka... :) więc się nie nastawiam :D haha

reklama
Bunny namowilas mnie tym sikaniem po poludniu przed 5 dniami i nasikalam na Clearblue... Doopa blada, nawet cienia nie ma :no: Zatem pojutrze rano sprobuje znow, a jak nie to 2 dni potem znow czyli to bylby dzien @ ;-) Trzymam kciuki za Twoje testowanie. No i K&M za Ciebie tez :tak:
rozczochrana dobre to bylo o tych srubach :-D Co do wbijania szpilek w jajniki to doslownie takie samo uczucie mialam no i w sumie mam, dzisiaj tez... :eek:

rozczochrana, wróżka nie widzi dzidzi przy Tobie bo dzidzia jest w Tobie:-D

juliana, a Ty wogole byłas u lekarza ze swoja swędziawką??? wylecz to paskudztwo jak najszybciej

Bunny super niespodzianke mężuś Ci zrobił, a aparatem sie nie przejmuj, pewnie nastepna niespodzianka to bedzie zakup wypasnego aparatu;-)
no a praca męza tez niezbyt wdzięczna, moj szwagier tez pracuje na autostradach u prywaciarza ale jezdzi chyba wywrotka- nie pamietam dokładnie.

lazurek mam nadzieję, ze Twoje zachcianki, wielki apetyt itd sa na fasolke a nie z rozpieszczenia:-D

martolinka to moj mały jest leniuszek, ani mysli wołac kupki. Jak juz zrobi to pokazuje na pupe a pozniej na nocnik:-D

Truskawcia dobrze że sie odnalazłas;-)

dana ale sie rozpisałas!:-D pisz jak tam dunga dunga, pełną para?

Ale mnie zatkało, tzn mojego nochala, stosuje cos tam, a najgorsze gardlo. No i Milosz:crazy:
A mi sie popitolilo z tymi testami i zamowilam o czulosci 25 bo nie pamietalam jakie mialam ostatnio a to byly 10

A w czwartek niech sie pali, niech sie wali, ja jade na babskie spotkanie z kolezankami z technikum. 9 lat sie nie widzialysmy, tzn czasami gdzies przelotem na miescie a tak to nie. I ponoc beda z dziecmi bo nie maja z kim zostawic, wiec ja tez nie bede gorsza i przytargam swojego bąbla:-p

lazurek gamoniu kochany, pisze osobnego posta zeby Ci sie rzuciło w oczka:-D:-D nie załamuj sie bo to jeszcze nic przesadzonego!
Miałas robic w środe, wiec czekaj do tej środy!:-D:-D:-D

Lelek nie martwie sie :-) Pierwszy raz w zyciu testa robilam z popoludniowego siku, wiec spoko, moglo nie wyjsc ;-) Czekam do srody rana i bede otwierac test z kreskami, tez o czulosci 25... A swoja droga Lelek to niezle was rozebralo :no: Moje gardlo jakos nie chce sie poprawic, ale chociaz nie boli jak przedtem ;-)

tak lazurek, ale żeby sie opalac to miałam siły(chciałam skorzystac z pogody bo pierwszy dzien od wielu świecilo słonce)i teraz patrze a ja czerwona z przodu a z tyłu biała:-)
moj urwis natomiast jak mu ściagnęłam koszulke to sie obraził na mnie i wpadł w histerie:-D zawsze lubil na golasa paradowac, a dzis?

lazurek ja będę testować w poniedziałek za tydzień :-D chyba że wcześniej wredna @ przyjdzie :) to będę testować w sierpniu :-D a tym testem się nie przejmuj bo to za wcześnie!
ja w pierwszej ciąży robiłam test codziennie rano przez 5 dni przed @ :D i nic... a na 1 dzień przed spodziewaną @ zrobiłam popołudniu zrezygnowana i wyszły 2 grube krechy :-D
emek gra w black ops i mu się przegrzewa lapek :D włączył wiatrak i w przerwach stoi z tym laptopem wypiety do mnie zadem i go chłodzi :D lool
lelek jak ja Wam współczuje tych chorób... mi wystarczyła grypa miesiąc temu... myślałam że juz mi nic nie pomoże :) trzymaj się dzielnie :-D

edit : niektóre z nas przegapiły 1000 stronę forum więc mam na to sposób jak się tam znaleźć! polubię któryś z wpisów :-D amen

Ostatnia edycja:
a ja wpadłam na chwilkę sie tylko przywitać:) widzę że wiele z nas sexikowało się w weekend:) my też baaaaardzo liczymy że po tym weekendzie się cosik zalęgło bo w piątek i sobotę wyszły mi pozytywne testy owulacyjne a działanka podjelismy już w czwartek i do wczoraj działaliśmy każdy dzień więc wierzę ze bedziemy mieli taki cudny prezencik na slub i fasolinka bedzie w brzuszku i pokażemy dziadkom zdjęcie robaczka:) tak więc za wszystkie testujące mocno zaciskam &&&&&&&&&&&&!!!

rozczochrana wiem, wiem, ze kazda moze miec inaczej, dlatego luzik :-D Zero zalamki. Ale powiem wam, ze jakby teraz sie nie udalo (tfu, tfu) to przyszly miesiac odpada, bo w moje dni plodne Borys do Bulgarii musi jechac :-( Ale mam nadzieje, ze bede juz wtedy w dwupaku ;-)
Lelek to zes sie opalila pieknie :-D A Milosz, hmm, no coz... Dzieci czasem maja obrot o 180 stopni i to bez zadnej przyczyny :-)

reklama
Do góry