reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

zaklepuje sie na tysiecznej stronie

Czesc wszystkim po dlugim weekendzie:-)........dalej mam wscieklizne pochwy:baffled:,juz mniej ale jednak.

Gratulki dla nowych fasolinek......Lelcia mam nadzieje ,ze juz po jelitowce:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
pewnie, jak maly wyraza checi to trzeba wykorzystac martolinka

vm? moje mlode lata to raczej jak pamietam zamigotal swiat czy jakos tak, nie pamietam, to w podstawowce bylo. Ja wtedy iry sluchalam z polskiego rocka

Uderzylam w kimono na cale 3 godziny :szok: Zreszta rodzinnie bylo, bo Borys i Elvis tez sie dolaczyli :-D Tak sobie spalam i spalam i snila mi sie... cala masa testow ciazowych :-D:-D livastrid to pewnie przez tego linka od Ciebie, bo tam tyyyyyle testow sie naogladalam :-D:-D Normalnie jaja jak berety, ale na serio to juz mam schizy chyba z tym moim testowaniem :oo: Ale co tam, nie martwie sie tym, bede sikac za niedlugo :rofl2:
wika jak tam bylo w Ikei? Co nabylas? Opowiadaj :-)
martolinka masz racje, korzystaj poki Antos wyraza jakiekolwiek checi, nawet czasami :tak:
Wciagnelam pol melona i... mam jeszcze na cos ochote, ale na co... hmm... :rolleyes2:

lazurowe - podziwiam Cie ja nie należę do osób cierpliwych i już bym testowała. Z Patrykiem testowałam po południu na 5 dni przed spodziewaną @ i wyszedł pozytywny:-)

Bunny a w jakiej branzy pracuje Twoj mężuś? Dacie radę:-)
moj jeżdzi cięzarowka w międzynarodówce i żyje:tak: a jak przyjezdza to nieraz przeszkadza:-D po prostu juz sie przyzwyczailam do takiego trybu życia. Widzisz, teraz powinien byc w domu, ale go nie ma, wroci pod koniec przyszłego tygodnia.
A z tą lodówką to niezle sie urzadziłas:-D

Pracuje w firmie podobnej do Strabagu czy Skańskiej tylko u osoby prywatnej. Jeździ na walcu drogowym i to własnie przez osoby takie jak on polskie drogi wyglądają tak jak wyglądają. :-D

Gratulacje tym co się udało i życzę spokojnych 9 miesięcych!!!

ja zamierzam testować 10 lipca bo jak nie po tym weekendzie się nie udało to ja nie wyrobie .
chociaż nie powiem takie weekendy moga być co tydzień a nawet codziennie :happy2::happy2::happy2:

Pani_WW witaj

Boski był ten konic tygodnia mój Piotrek zmówił się z koleżanki mężem i nic nam nie mówiąc zamówili domek nad jeziorem. odpoczęliśmy wyszaleliśmy się . było super
koleżanka jeszcze nie ma dzieci więc zajmowała się Patim. a ja leżałam i się byczyłam.
i wszystko było by dobrze gdyby mój mały łobuz nie wrzucił aparatu cyfrowego do wody a co na to mój kochany mąż przyglądał się co on robi i z chwilą gdy aparat już był pod woda zaczął się śmiać :wściekła/y: . chyba był juz tak pijany ze sam nie wiedział jak ma zareagować.
W niedziele wróciliśmy i jeszcze zahaczyliśmy na targi rolnicze w mojej miejscowości. Małemu podobały się krówki i traktory.

Chorowitką życzę dużo zdrówka!!!

reklama
bunny to razem bedziemy testowac bo ten weekend takze nalezal do nas :) czyli jakos ok 9-10 powinna przyjsc @ i zobaczymy bedzie czy nie ;)

Do góry