reklama
danao84
Fanka BB :)
Hej!
1000 stron! Nieźle
Tez się załapałam:-)
U mnie w sumie nic nowego.:-)Nic się nie dzieje specjalnie ciekawego:-)
1000 stron! Nieźle

U mnie w sumie nic nowego.:-)Nic się nie dzieje specjalnie ciekawego:-)
livastrid
2010 & 2012
juliana lepiej ja zalecz;-) ale dobrze, ze lepiej
lazurowe odpowiedz kryje sie tu Domowe testy ciążowe - przegląd - forum, porady, informacje poczytaj sobie
im nizsza wartosc czulosci tym lepiej
ja robilam z popoludniowego, bo na 90 % bylam pewna i wytrzymac z ciekawosci juz nie moglam
lazurowe odpowiedz kryje sie tu Domowe testy ciążowe - przegląd - forum, porady, informacje poczytaj sobie
im nizsza wartosc czulosci tym lepiej
ja robilam z popoludniowego, bo na 90 % bylam pewna i wytrzymac z ciekawosci juz nie moglam

martolinka
Mama i nie tylko :-)
YouTube - ‪Varius Manx - Wolni w niewoli‬‏ słucham właśnie piosenek z mojej młodości (powiedziała 24 latka
)
Antek śpi juz 4 godziny a ja zaczełam sie nudzic , czytam troche o odpieluchowaniu bo powoli zabieramy sie . mały czasem zawoła wiec musze wykorzystac potencjał
Antek śpi juz 4 godziny a ja zaczełam sie nudzic , czytam troche o odpieluchowaniu bo powoli zabieramy sie . mały czasem zawoła wiec musze wykorzystac potencjał
Ostatnia edycja:
livastrid
2010 & 2012
pewnie, jak maly wyraza checi to trzeba wykorzystac martolinka
vm? moje mlode lata to raczej jak pamietam zamigotal swiat czy jakos tak, nie pamietam, to w podstawowce bylo. Ja wtedy iry sluchalam z polskiego rocka
vm? moje mlode lata to raczej jak pamietam zamigotal swiat czy jakos tak, nie pamietam, to w podstawowce bylo. Ja wtedy iry sluchalam z polskiego rocka
Uderzylam w kimono na cale 3 godziny
Zreszta rodzinnie bylo, bo Borys i Elvis tez sie dolaczyli
Tak sobie spalam i spalam i snila mi sie... cala masa testow ciazowych 
livastrid to pewnie przez tego linka od Ciebie, bo tam tyyyyyle testow sie naogladalam 
Normalnie jaja jak berety, ale na serio to juz mam schizy chyba z tym moim testowaniem
Ale co tam, nie martwie sie tym, bede sikac za niedlugo 
wika jak tam bylo w Ikei? Co nabylas? Opowiadaj :-)
martolinka masz racje, korzystaj poki Antos wyraza jakiekolwiek checi, nawet czasami
Wciagnelam pol melona i... mam jeszcze na cos ochote, ale na co... hmm...

wika jak tam bylo w Ikei? Co nabylas? Opowiadaj :-)
martolinka masz racje, korzystaj poki Antos wyraza jakiekolwiek checi, nawet czasami

Wciagnelam pol melona i... mam jeszcze na cos ochote, ale na co... hmm...

Bunny86
mama Patryka i Dominika
lazurowe - podziwiam Cie ja nie należę do osób cierpliwych i już bym testowała. Z Patrykiem testowałam po południu na 5 dni przed spodziewaną @ i wyszedł pozytywny:-)
Pracuje w firmie podobnej do Strabagu czy Skańskiej tylko u osoby prywatnej. Jeździ na walcu drogowym i to własnie przez osoby takie jak on polskie drogi wyglądają tak jak wyglądają.
Gratulacje tym co się udało i życzę spokojnych 9 miesięcych!!!
ja zamierzam testować 10 lipca bo jak nie po tym weekendzie się nie udało to ja nie wyrobie .
chociaż nie powiem takie weekendy moga być co tydzień a nawet codziennie

Pani_WW witaj
Boski był ten konic tygodnia mój Piotrek zmówił się z koleżanki mężem i nic nam nie mówiąc zamówili domek nad jeziorem. odpoczęliśmy wyszaleliśmy się . było super
koleżanka jeszcze nie ma dzieci więc zajmowała się Patim. a ja leżałam i się byczyłam.
i wszystko było by dobrze gdyby mój mały łobuz nie wrzucił aparatu cyfrowego do wody a co na to mój kochany mąż przyglądał się co on robi i z chwilą gdy aparat już był pod woda zaczął się śmiać
. chyba był juz tak pijany ze sam nie wiedział jak ma zareagować.
W niedziele wróciliśmy i jeszcze zahaczyliśmy na targi rolnicze w mojej miejscowości. Małemu podobały się krówki i traktory.
Chorowitką życzę dużo zdrówka!!!
Bunny a w jakiej branzy pracuje Twoj mężuś? Dacie radę:-)
moj jeżdzi cięzarowka w międzynarodówce i żyjea jak przyjezdza to nieraz przeszkadza
po prostu juz sie przyzwyczailam do takiego trybu życia. Widzisz, teraz powinien byc w domu, ale go nie ma, wroci pod koniec przyszłego tygodnia.
A z tą lodówką to niezle sie urzadziłas![]()
Pracuje w firmie podobnej do Strabagu czy Skańskiej tylko u osoby prywatnej. Jeździ na walcu drogowym i to własnie przez osoby takie jak on polskie drogi wyglądają tak jak wyglądają.

Gratulacje tym co się udało i życzę spokojnych 9 miesięcych!!!
ja zamierzam testować 10 lipca bo jak nie po tym weekendzie się nie udało to ja nie wyrobie .
chociaż nie powiem takie weekendy moga być co tydzień a nawet codziennie

Pani_WW witaj
Boski był ten konic tygodnia mój Piotrek zmówił się z koleżanki mężem i nic nam nie mówiąc zamówili domek nad jeziorem. odpoczęliśmy wyszaleliśmy się . było super
koleżanka jeszcze nie ma dzieci więc zajmowała się Patim. a ja leżałam i się byczyłam.
i wszystko było by dobrze gdyby mój mały łobuz nie wrzucił aparatu cyfrowego do wody a co na to mój kochany mąż przyglądał się co on robi i z chwilą gdy aparat już był pod woda zaczął się śmiać

W niedziele wróciliśmy i jeszcze zahaczyliśmy na targi rolnicze w mojej miejscowości. Małemu podobały się krówki i traktory.
Chorowitką życzę dużo zdrówka!!!
reklama
Podziel się: