reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Witam Kobitki,

Troszkę odżyłam, od wczoraj nie mam kluski w gardle, oby nie powróciła i nie wymiotywałam.
Zauważyłam, że jem mniej niz zazwyczaj poprostu nie umiem no i jakos za mięskiem nie przepadam i za wędlinami... zostawiam je mężowi..

Jutro wizyta u gina:-):-):-) i zobacze swoją fasolkę:-) W horoskopie przeczytałam, że we wtorek czeka mnie niespodzianka, żartowaliśmy z mężem, że jeszcze 2 wyskoczy :):)

Lazurek - to sprawdź, a może coś sie pojawi, życzę zebys zobaczyła magiczne dwie kreski:-)

Witam nowe zafasolkowane mamusie i te przyszłe :-):-)

rozczochrana - ładna kobitka z ciebie

trina - gratuluje postepów młodego:-)

Lelek - też tak mysle, że spokojnie sie może przenieść.

dana- widzę, że urlopek coraz bliżej

Ide na ciacho, i oglądać zdjęcia - koleżanka z pracy wrociła z Paryża... brała tam ślub.

reklama
witam

Ivi, Baska gratulacje:-D

powodzenia dla staraczek wkrotce testujacych:tak:

mmona a co bliznieta chcesz:-p

trina a moze po prostu bylas zbyt zmeczona i glodna, dlatego tak wolno szlo.

Lelek zdrowka w rodzinie.
A z przenosinami to powiem Ci jak bylo u mnie. Na poczatku 4 klasy technikum /3 w pelni ukonczona/ przenioslam sie do lo wieczorowego. Wszystkie przedmioty, ktore mialy ten sam wymiar godzin zostaly przepisane bez zadnego ale, przedmioty, ktore istnieja a lo a nie ma ich czesciowo /np mialam botanike, ale brak zoologii/ w tech musialam wyrownywac w wakacje, przedmioty, ktore nie mialam odbebnione w tym samym wymiarze godzin musialam wyrownywac w wakacje konsultujac z kazdym nauczycielem co mam wyrownac - tak mialam z fizy, chemii, geografii. Nikt mi problemow nie robil /bo ino za wieczorowke sie placi/, biologie poza botanika musialam cala wyrownywac, po 2 egzaminach z fizy 3 poszly w niepamiec, z chemia babce wystarczyl 1 z 5ciu bym nie musiala do niej cale wakacje biegac, geografia byla w moim wypadku rozmowa na temat czysto turystyczny, zreszta na lekcje gegry w ogole chodzic nie musialam.

rozczochrana no, wesola laska z Ciebie;-)
tak jak Ty teraz jesz roznie to ja zawsze przed @ mam, ciaza to moment kiedy zasadniczo jem zupelnie normalnie, czyli generalnie inaczej mam niz wszystkie;-)

wika, wiesz jak laktacje ograniczalam, jak Ci nic nie pomaga, idz do gina po tabletki, jak mozesz hormony brac, nie bedziesz sie tak meczyc. A milego ikeowania.

witam

u nas noc tragiczna:nerd:
dzieki dziewczyny za odpowiedz:tak:musze wysłac tego gamonia i niech sie zapisze

wika własnie mialam Ci pisac- nie wiedzialam ze jeszcze karmilas do tej pory! szacun:-)a jak zasuszyc to nie wiem bo mi sam zanikl. Ale pewnie tak jak dziewczyny pisza- tabletki od gina pomoga.

mmona
, ale by były jaja jakbys miała blizniaki:-D

Dzien dobry :-)
kwiatuszekq wrozce (zwracam honor - asystentce wrozki:-D) nie wypada sobie samej wrozyc. To musi mi dana przepowiedziec :-D
mmona mam coraz wieksze parcie, zeby juz testa otwierac :-D Ale jeszcze nie ;-)
livastrid, Lelek witajcie dziolszki :-D Ja chce blizniaki, ja, ja !!!! :-)

Ja o 7:00 juz musialam wstac, bo na 8:00 z Elvisem na wyrwanie zabkow. Po godzinie bylo po krzyku. 70 euro poszlo sie czesac :dry: Aaa, plus 20 euro za taxi :confused2: Teraz lece do Reala zakupic cos na obiad.
I jak tam z ta moja kolacja romantyczna? Podpowiecie mi cos? Bitte!!! :hmm:

Ostatnia edycja:
Lelek moze do lekarza?

lazurowe nie pomoge z kolacja, nie moge nawet myslec o jedzeniu, kiedy masz termin @?

a co do horrorow, temat na czasie, w koncu chcace dzieci sa na tym forum - film Grace. Nie mowie, ze dobry, chodzi o fabule.

Dziewczyny moje kochane.. jak się skończy remont to nadrobię zaległości.. bo nie mam neta..
teraz jestem prawie u rodziców to mogę sobie pozwolić..
aa i dzisiaj jade do ginka.. trzymajcie kciuki :*

livastrid @ mialam ostatnio 1 czerwca, a przylazla o tydzien za wczesnie co zdarzylo mi sie pierwszy raz :szok: Zawsze regularnie byla. Wiec teraz niby 1 lipca powinna byc. Ale lepiej, zeby jej nie bylo :-D Kupilam sobie wczesniej taki test jak Ty mialas, z + i -. Dzisiaj dokupilam sobie z kreseczkami :-p Moze jutro sikne, hmm... :rolleyes2: Ostatnio tescik piekny wyszedl 4 dni przed @, wiec moze cos by pokazalo, cio? No nie wiem, ale czuje, ze nie wytrzymam :-D A horror sobie sciagne jak tylko bede miala szybszy net;-)

reklama
gratuluje zafasolkowanym :) super ze sie udalo :)
co do kolacji to hmmm mysle ze najlepiej zrobic cos co Ci dobrz ewychodzi, nie iwem jak Ty ale ja jestem poczatkujaca kucharka wiec jak robie cos pierwszy raz to nie zawsze jest zjadliwe :) zatem moze masz jakies popisowe danie? moze warto skupic sie na deserze, np lody podane z orzeszkami i wkrojonymi owocami do tego teraz sa truskawki maliny jagody bedziecie mogli sie nimi wzajmnei karmic?

Do góry