reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

rozczochrana, no własnie dlatego
11.gif
podejrzanie sie zachowujesz, jak na ciąze
11.gif

reklama
raczej na @ :-D
chociaż wcale nie obraziłabym się gdyby to była fasolka :-)
w zeszłym roku ciążę odkryłam 4 lipca... może to szczęsliwy dzień.... może trzeba będzie wtedy zatestować :)
mąż się na mnie patrzy jak na debila od 2 dni :-D a mnie to tak wkurza że mu chciałam dzisiaj za to do dupy nakopac to się tylko nogą o szafke uderzyłam i zwijałam z bólu... :-D

muszę to zrobić dziewczyny bo taka pogoda była tu u mnie ostatnio rok temu chyba :D ŚLICZNIE DZISIAJ BYŁO.
zdjęcia ze spacerku. poznajcie mnie :D a co mi tam :-D

Załączniki

• 101CANON.jpg
    101CANON.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
lelek- po pierwsze zdrówka dla Was :)
po drugie- co to znaczy "oblana"?? Nie ma już możliwości żadnej poprawki w sierpniu?? ile ma ndst?? chodzi o to, że ta osoba chciałaby się przenieść do wieczorówki nie tracąc roku, tak??
co do odpieluchowania, to ja z wielkim zapałem zakupiłam jakieś 2 miechy temu nocniczek i nakładkę na sedes. Igor teoretycznie wie, ze tam się robi "siiiii", ale to tylko tyle... na nocnik ani razu nie siadł, na nakładkę dał się posadzić moze ze trzy razy i tyle.... narazie nie robię nic jeżeli chodzi o odpieluchowanie. Igor wogóle nie kuma czaczy jeżeli chodzi o sikanie do nocniczka.....

i widzę, ze będzie wysyp marcóweczek :)))

Rozczochrana- nie chce mi się otworzyć Twoje zdjęcie :(

Edit: już poszło :)) Niezła Laska z Ciebie i wcale nie rozczochrana :pP

Ja jutro jadę z mamą do Ikei. Nie będzie mnie cały dzień, bo najbliższą Ikeę mamy w łodzi a ode mnie to jakieś 80 km, wiec to juz dłuższa wyprawaaa

rozczochrana- fajna laska z Ciebie:-)

wika, brat nie zdał, ma 7 pał i bez mozliwosci poprawki, Zła jestem strasznie na niego bo nauczyciele prosili go, błagali zeby chociaz chodzil do szkoly a on nie i stad to oblanie, dziwie sie ze go wogole nie wywalili. Chodzi o to czy moze w takim przypadku isc do wieczorowki

Lelek- no przy takiej ilości pał to rzeczywiście nie ma szans na poprawkę. ale wydaje mi się , ze moze przenieść się do wieczorówki i już tam będzie powtarzał rok.

Edit: idę spać. Dobranoc :)

Ostatnia edycja:
wika, lelek dzięki :)
no lelek to zaszalał ten Twój brat... nie mam niestety pojęcia czy można się przeniesć do wieczorówki... ale trzymam kciuki żeby się to jakos jak najlepiej rozwiązało.

wika ja to bym z Ikei nie wychodzziła. jak jade to od rana do wieczora tam jestem :D ale mam troche bliżej. jakieś 40 km :D

reklama
rozczochrana super laska z Ciebie :tak: Fotki pierwsza klasa :-)
Lelek jakos sie czuje, biore tabletki i pije mikstury. Dzisiaj klulo i nadal kluje mnie podbrzusze... :baffled: Mam nadzieje, ze wam szybko minie. A brat, no coz, musi kombinowac :tak:
wika to sie pochwal jutro zakupami ;-)

Ale sie dzis po poludniu odpicowalam jak na kawe szlismy. Extra curly hair (krecone wloski:), spodnie do kolan, szpileczka :cool2: Nawet Borys mi komplementa rzucil. Ale mowi tak: " Super wygladasz, ale... (spojrzal na moj brzuch) tam sie chyba cos zagniezdzilo, bo jest troche wzdety" :-D To mu mowie, ze niebawem sie okaze :-) Jeny, juz bym sikala :sorry:

Do góry