reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Witam Was wszystkie serdecznie, jestem jedną z tych forumowiczek, która ma zamiar zostać mamą w roku 2012, ale wiadomo-od planów do spełnienia marzeń droga nieraz długa i wyboista, ale co ja tu będę Wam mówić-na pewno same wiecie najlepiej ;-) Za dwa dni skończy mi się moja comiesięczna niedyspozycja i będę w pełnej gotowości bojowej czekać na jajeczko ;-) Pozdrawiam cieplutko !

reklama
dziewczyny tak mnie dzisiaj od rana kuje podbrzusze że masakra... już jestem po płodnych od 2 dni a dzisiaj to po prostu mój organizm przechodzi sam siebie... płakałam cały dzień prawie i nawet ja sama nie wiedziałam dlaczego ;| na pytanie dlaczego? odpowiadałam bo tak mi sie podoba i wybuchałam taką złością że jakbym miała pod ręką coś ostrego to bym zabiła. przeszło mi dopiero jak mój mąż troskliwie przyniósł mi miche lodów z czekoladą i wsunęłam to w ułamku sekundy... teraz leżę i oczy mi się same zamykają... masakra.

baska GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

dziewczyny.. pisałam tutaj krociutko i nie wiem czy mnie pamiętacie? ale mi też sie chyba udało.. dziś testowałam i druga kreseczka była taka bardzo bardzo blada, nawet na fotce nie wyszła, ale była! czekam teraz kilka dni i znów zatestuje, powinna być ciemniejsza.. Wychodzi mi termin na marzec 2012 :)

gratuluje basia i ivi!

rozczochrana za wczesnie chyba na objawy? ale wierze ze Ci sie udalo:-)

Dziewczyny ja dzis umieram, mam jelitówke!!! pisze sms do meza ze mam srake jak stad do Warszawy przez Nowy Jork a ten mi odpisuje szczesliwy"a moze udało sie nam i jestes w ciazy?" No ja pitole, co za chlop! co ma rozwolnienie do ciazy:-D a poza tym dopiero co skonczyla mi sie @
tak wiec przepraszam ze tylko tak o sobie, ale fizjologia wzywa!

lelek nie mówię że to objawy... sama nie wiem co to jest... aczkolwiek na pewno nie owulacja bo ta była kilka dni temu a do spodziewanej @ jeszcze 10 dni więc za szybko na pms ... hm... humor moge powiązać z pogoda bo juz można dostac depresji... ciągle leje... ale to kłucie w pdbrzuszu troszke mnie niepokoi... pożyjemy zobaczymy :)

Rozwolnienie? o matko. jak ja tego nienawidzę :D mężuś pojechał mi kupić pistacje :) od jakiegoś czasu nie mogę się od nich oderwać... tak jak od kilku dni pałaszuję codziennie wędzonego łososia w śmietanie :) mmmm

Ivi, Baskaa gratulacje :)) Pięknie marzec sie nam zaczął ;))

Lelek- bierzesz jakieś leki?? Trzymaj sie :)) I oby Miłoszek nie załapał od Ciebie!

rozczochrana a ja tam wierze, ze to moga byc objawy, bo ja w poprzedniej ciazy zaraz po owulce tez mialam takie klucia :tak: Ba, tez przed testowaniem wybuchalam placzem :-) A to nie bylo normalne dla mnie, wczesniej nigdy tak nie miewalam. Wiec mam nadzieje, ze u Ciebie to oznacza tez fasolke :tak:

ivi gratulacje kochana! Spokojnej ciazy ;-)

Lelek nie zazdroszcze. Wzielas sobie cos na to?

Pani_WW witaj w naszym gronie. Kciuki, zeby wam sie szybko udalo :tak:

Ostatnia edycja:
Biore Nifuroksazyd i jest lepiej:confused2:
a Milosz tez ma rozwolnienie, z tym, ze jemu wychodzi ząbek:eek::eek:
wiec jak nie urok, to sraczka:-D:-D:-D:-D:-D

rozczochrana ja Ci życze fasolki z calego serca!:tak:jak i kazdej z nas:tak:

PaniWW witaj w naszym gronie!:-)

dziewczyny tak mnie dzisiaj od rana kuje podbrzusze że masakra... już jestem po płodnych od 2 dni a dzisiaj to po prostu mój organizm przechodzi sam siebie... płakałam cały dzień prawie i nawet ja sama nie wiedziałam dlaczego ;| na pytanie dlaczego? odpowiadałam bo tak mi sie podoba i wybuchałam taką złością że jakbym miała pod ręką coś ostrego to bym zabiła. przeszło mi dopiero jak mój mąż troskliwie przyniósł mi miche lodów z czekoladą i wsunęłam to w ułamku sekundy... teraz leżę i oczy mi się same zamykają... masakra.

baska GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

kochana ja mialam tak samo i na dodatek wszystko mnie wk i co chwile sie obrazalam na mojego
no i gratuluje fasolek

reklama
Do góry