reklama

Mamusie w 2012

dokładnie oby sie zagniezdzila nam tu
cos mnie kłuje podbrzusze temp tez jest ok 37 mam od 15dc a zawsze od 18dc mialam tyle ale sie nie nakrecam to moze byc od luteiny,ide sie polozyc u nas raz slonce raz burza

lazurko kuruj sie

reklama
dana oby Twoja wrozba sie sprawdzila :-) Ja rezerwuje srode, musi byc wtedy ze mna wsio ok :tak: Kupilam sobie spray na migdaly rumiankowy i do tego rumianek do picia. Nie wiem co by tu jeszcze bylo dobre z domowych sposobow...

lazurowe - nie wiem na ile to sie sprawdza ale miód cytryna czosnek itd tez znam moze taka mikstura Cie nie przerazi..

Do szklanki nalej ciepłej wody dodaj cztery łyżeczki miodu, ¼ łyżeczki soli i świeżo wyciśnięty sok z limonki lub cytryny. Wszystkie te składniki dokładnie wymieszaj ze sobą i tak przygotowany płyn pij dwa razy w ciągu dnia. Jest to jeden z najlepszych domowych środków na zapalenie migdałków.

Hej Kobitki,

U mnie bez zmian... nadal mam cały dzień uczucie jakbym miała w przełyku jedzenie, skórke z jabłka, no i odbija mi sie jak nie powiem co, wymiotywałam tylko raz.
Jak tam u ciebie trina? Jutro doczytam co pisłas ok...
:-)
lazurek zdrowiej nam jaknajszybciej a potem testuj:-)

Któraś pytała o ciacho... zrobię 3bita.

Wybaczciee ale nie mam weny, kłade sie pod koc i leże dalej... maż w pracy a ja sie czuje strasznie wypluta.. blee

mmona jak tak to bedzie jutro wygladalo to ja do lekarza ide, nie ma bata, nie chce sie marnowac. Szkoda tylko, ze musze placic... Ostatnio bylo to 150 euro. Wczoraj wykupilam sobie ubezpieczenie, ktore obowiazuje w calej UE. Karta przyjdzie mi w tygodniu, a ja ja odbiore jak do Polski pojade, wiec jak narazie jeszcze bym musiala zabulic. No ale trudno. Nie mam ochoty sie tak meczyc... Ty kochana tez wypoczywaj, nalezy Ci sie.

K&M wlasnie wyzlopalam ta Twoja miksture. Nawet dobra byla :tak:
livastrid a Borys wlasnie mi dostarczyl szalwie z miodem w saszetkach ;-)

Jak nie umre to bede zyc... Ide do lozeczka.

Ostatnia edycja:
reklama
helołłł :-D

Lazurowe kuruj się, kuruj kochana :)

Mmona- odpoczywaj ile wlezie :)

Livastrid- jak minął dzień?? Mała bardzo nieznośna przy tych zebach??

Ja pomalowałam pazury na czerwono i M. jakoś takoś dziwnie na mnie patrzy (dunga dunga mu się marzy, czy co??? :-D:-D) i piję szałwię , bo, moje kochane Staraczki, odstawiłam w końcu mojego syna od cycusia:tak::tak: Juz nie cycka trzy dni a moje piersi osiągnęły rozmiar BIGGGGGGG, ściągam sobie troszkę, co by poczuć ulgę ale mało mi to pomaga, piję szałwię od wczoraj i też poprawy nie widzę. JAK ZATRZYMAĆ LAKTACJĘ???

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry