reklama
rozczochrana.mama
Fanka BB :)
wika podobno starym domowym sposobem na zasuszanie pokarmu jest smarowanie piersi spirytusem salicylowym i owijanie bandażem (ten bandaż mnie troche przeraża) a jak nie to wtedy pozostaje wybrać się do ginekologa albo poprosić pediatre przy szczepieniu jak bedziesz z dzieckiem o tabletki na zatrzymanie laktacji... moja koleżanka je brała bo chciała się pozbyć pokarmu szybko i bez ceregieli . raz dwa i po pokarmie 
Melduje sie, ze jeszcze zyje. Bylam w klinice. Powiedzialam, ze jest prawdopodobienstwo, ze moge byc w ciazy, ale nie moge tego sprawdzic testem, bo jest jeszcze za wczesnie. Zapytalam o bete. Lekarka stwierdzila, ze nie robia w klinice tego, tylko ze musze w poniedzialek isc do gina i to sprawdzic. Narazie dala mi Paracetamol na bol i kazala przyjsc po wizycie u gina (jakby sie nie poprawilo). Nic za ta wizyte nie zaplacilam. Wzielam ten Paracetamol, pije teraz ta miksture K&M. Nabylam sobie tez Salbei Bonbons, czyli cukierki szalwiowe. Ehh, ale mam teraz apteczke w domu
No nic, dalej sie kuruje...
wika na laktacje nic Ci nie poradze, nie mam pojecia. Moze w necie poszukaj.
rozczochrana jak tam u Ciebie po dniach plodnych?
No nic, dalej sie kuruje...
wika na laktacje nic Ci nie poradze, nie mam pojecia. Moze w necie poszukaj.
rozczochrana jak tam u Ciebie po dniach plodnych?
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
hej, co tu tak pusto??!!!
Rozczochrana dzięki
ten bandaż też mnie przeraża
i raczej z tego sposobu nie skorzystam
a co do tabletek, to jak mi do środy nie zaniknie pokarm to się wybiorę do ginki
Lazurowe- szukałam w necie i właśnie każą pić szałwię i jeszcze kobietki robią sobie okłady ze stłuczonej kapusty. Czyli dostałaś niezawodny Paracetamol:-) A kiedy testujesz??? Za tydzień??
ehh,a ja zamierzam w lipcu zajść w ciąże!!! Grunt to pozytywne myślenie i działanie
Jak to powiada moja koleżanka z pracy "Żeby zajść w ciążę, nie należy spać wełną do ściany
". Wyjeżdżamy niedługo na urlop, akurat załapię się na dni płodne, M. będzie zrelaksowany i co najważnejsze BĘDZIE
i pod koniec lipca pochwalę się Wam II kreseczkami

, haaa, a co!!!
Rozczochrana dzięki

Lazurowe- szukałam w necie i właśnie każą pić szałwię i jeszcze kobietki robią sobie okłady ze stłuczonej kapusty. Czyli dostałaś niezawodny Paracetamol:-) A kiedy testujesz??? Za tydzień??
ehh,a ja zamierzam w lipcu zajść w ciąże!!! Grunt to pozytywne myślenie i działanie

kwiatuszekq20
Fanka BB :)
moja siostra poprostu coraz mniej karmila piersia i piersi zmiejszaly produkcje
wika najlepiej jak do ginki sie wybierzesz
A ja zamierzam zatestowac w srode w swoje urodziny :-)
A propos! Dzisiaj zamowilam juz tort. A waszym zadaniem teraz jest zapodac cos fajnego i niezbyt skomplikowanego na romantyczna kolacje
Licze na was 
baskaaa naprawde? No to gratki kochana! Bardzo sie ciesze :-) Wklejaj tu szybko testa

A propos! Dzisiaj zamowilam juz tort. A waszym zadaniem teraz jest zapodac cos fajnego i niezbyt skomplikowanego na romantyczna kolacje

baskaaa naprawde? No to gratki kochana! Bardzo sie ciesze :-) Wklejaj tu szybko testa

reklama
K&M juz mi ciut lepiej. To pewnie od tej szalwii. livastrid dobrze mowila. Ale Twoja mieszanke tez pije regularnie
Mam nadzieje, ze to wszystko mi pomoze
Zachcialo mi sie zupki, wiec sobie ugotowalam przepyszna jarzynowa, mniam. Troszke musze poczekac az przestygnie, zeby migdalow nie urazic
Zapodam sobie teraz jakiegos filma. Dla lubiacych sie troche bac polecam "Carrie" i "Inni". To moje 2 nowe filmy, ktore ostatnio ogladalam :-)

Zapodam sobie teraz jakiegos filma. Dla lubiacych sie troche bac polecam "Carrie" i "Inni". To moje 2 nowe filmy, ktore ostatnio ogladalam :-)
Podziel się: