reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Hej Laseczki :-D
Odmeldowuję się, że jestem ponownie :-D Od środy zeszłego tygodnia (po tych burzach, co przeszły przez Polskę) nie miałam Internetu :-( Bo coś tam się zje… :-p Niestety (oczywiście) tyle żeśta naskrobały, że nie jestem w stanie Was nad robić :-( :-D więc proszę o skrót telegraficzny co u kogo, i jak? :-D

Aaaa i tak sobie myślę, że rozstaję się.... z termometrem :-p i tak mi to za dużo nie mówi, a tylko niepotrzebnie stresuje :-( stwierdziłam, że będę się (na razie tylko) obserwować i teściowy owu. zużywać :-D zobaczymy czy będzie lepiej na głowie :-D

Trzymam mocno &&&& ZA WSZYSTKIE!!! :-D

GRATULUJĘ zafasolkowanym (bo widzę, że takie są) :-D

Czy ja wiem czy za wcześnie, pojade.. coś się napewno dowiem :-)
To jest bardzo dobry doktor i ma bardzo dobry sprzęt ;-)

Moja znajoma była u niego 2 dni po spodziewanej miesiączce i nawet dostała zdjęcie.. taką małą kropeczkę hehe;-)

Większość kalkulatorów pokazuje że to piąty tydzień, a tutaj na bb ze 4 i 3 dni ;-)

Zobaczymy... najwyżej za parę tygodni pojadę jeszcze raz ;-)

jak masz piaty to zobaczysz, w czwartym nic nie widac niezaleznie od sprzetu, chyba ze ciaza jest starsza;-) a kolezance mogl sie cykl zmienic, normalnie widac dopiero od piatego przy bardzo dobrym sprzecie.

melduję się na stronie numer 1000 :)
wczoraj zlądowaliśmy w domu po truskawkobraniu . Niby miał byc urlop ,a le z dzieckiem sie nie da :p my swoją droga , mały swoja.. ech..

K&M myslalam o makaronie. Szybko i latwo :-D Cos w necie na pewno znajde. A popisowego dania nie mam... Jutro wam powiem co bede robic jak juz bedzie zaklepane :tak:
livastrid mnie ostatnio na 4 dni przed @ wyszedl test, dzisiaj przypada u mnie 4 dni przed @, wiec... :-p
Truskawcia milo, ze zajrzalas :-) Gdzie Ty sie podziewasz? Internet, ehh... Moj jest tak powolny, ze cierpliwosc czasami trace :no: Ja tempke kiedys 2 dni mierzylam i stwierdzilam, ze to nie dla mnie :-D Niech sie dzieje wola nieba, z nia sie zawsze zgadzac trzeba :tak::-D
martolinka siemka ;-) Ja tez jestem na 1000 stronie. Ale zaszczyt :-D

Ostatnia edycja:
no patrz gdyby nie Ty nie zauwazylabym, ze 1000 strona:-D

podrosnie, martolinka, i na wakacje nie bedzie chcial z rodzicami tylko pojedzie w przeciwna strone;-)

pisalam, ze z popoludniowego robilam, jak wychodzi z popoludniowego, to na pewno x dni wstecz wychodzi z ranca, bo z rana jest wyzsze stezenie hormonow niz po poludniu, lazurowe

a ja sie czaiłam na 1000 strone :p nie dla wszytskich wystarczy miejsca :D

Lazurku kup makaron tortellini , do tego jogurt naturalny i 4 łyżki majonezu , duzo koperku , sół , pieprz i czosnek świeży. Mozesz w to wkroci szynke parmeńska i gotowe

reklama
pisalam, ze z popoludniowego robilam, jak wychodzi z popoludniowego, to na pewno x dni wstecz wychodzi z ranca, bo z rana jest wyzsze stezenie hormonow niz po poludniu, lazurowe

to akurat wiedzialam, ze z ranka jest wieksze stezenie hormonow i dlatego po poludniu nigdy nie testowalam i nie bede, zeby sie nie zmylic :tak:

martolinka wlasnie cos takiego latwego mialam na mysli :-D dzieki ;-)

Dziewczyny, mozecie mnie oswiecic??? Jakie testy sa lepsze, o jakiej czulosci? livastrid ten Clearblue jaka ma czulosc? Bo ten co sobie dzis kupilam z kreskami to 25 o ile dobrze przeczytalam. Jakos nie kumam czaczy co do tej czulosci :eek::eek:

Ostatnia edycja:
Do góry