rozczochrana.mama
Fanka BB :)
Hejka Laseczki
To znowu ja
hehe
Pogoda wróciła do normy (czyt. szaro buro i pochmurno) oczy mi się zamykają i na w pół śpiąca sięgam co chwile po inne jedzenie. Doszliśmy dzisiaj z emkiem do wniosku, że chyba mam tasiemca
chyba musi być już sporych rozmiarów bo pochłania tyle żarcia, że nawet emka owsiki za nim nie nadążają
Brzuch boli nieco mniej albo już się przyzwyczaiłam... czasami czuje sie tak jakby mi ktos szpilke raz w lewy a raz w prawy jajnik wbijał. nie polecam wbijac więc szpilek w jajniki
niezbyt to miłe uczucie 
od rana miałam dziwny posmak w buzi... jakbym się śrubek nażarła
emek się nabijał że już wie dlaczego się krzesła w jadalni rozlatują
haha i że jak taki będę miała apetyt to mu zabraknie żeby je ciągle skręcać 
a poza tym pisałam do wróżki z ezo i mi napisała że nie widzi jeszcze przy mnie dziecka...
więc się nie nastawiam
haha
Pogoda wróciła do normy (czyt. szaro buro i pochmurno) oczy mi się zamykają i na w pół śpiąca sięgam co chwile po inne jedzenie. Doszliśmy dzisiaj z emkiem do wniosku, że chyba mam tasiemca
Brzuch boli nieco mniej albo już się przyzwyczaiłam... czasami czuje sie tak jakby mi ktos szpilke raz w lewy a raz w prawy jajnik wbijał. nie polecam wbijac więc szpilek w jajniki
od rana miałam dziwny posmak w buzi... jakbym się śrubek nażarła
a poza tym pisałam do wróżki z ezo i mi napisała że nie widzi jeszcze przy mnie dziecka...