reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Ale tego naprodukowałyście, kilka stron..:-):-)
rozczochrana mam nadzieję, że nie wylądowałas nad morzem czerwonym...czekamy na tesciora:-)

livastrid- to moja druga ciąża

Truskawica- ej no co to jest... jakies załamywanie... a moze wyluzujcie...im bardziej sie chce tym bardziej nie wychodzi:-)

bunny - to czekamy do piątku ... trzymam kciuki:-)
A ja opalanie w tym roku mam zgłowy..za to nadrobie w przyszłym roku.. u mnie najgorzej opala sie dekolt i twarz.. najlepiej brzuszek bo tam najwiecej sadełka

Wiecie co dzisiaj rano jak mężula wrócił z pracy powiedział do nas:) ... cześć dziewczynki... może cos przeczuwa..chyba zrobię dziś tą wróżbę

Jak to jest z ta kawą w ciąży... pije jedną kawę rozpuszczalna dziennie i to z jednej łyżeczki + połowa mleka... chyba to mi nie zaszkodzi... a jakos mi tej kawy rano brakowało, lepiej sie po niej czuje...

Wiecie co dzisiaj na śniadanie zjadłam śledzika w smietanie a jak przyjechalam do pracy to juz wtranżoliłam batonika czekoladowego tak mi sie chciało :szok:...

reklama
Dobry

Mmona moze rzeczywiście on ma jakiś 6 zmysł :-).jak byłam w ciąży to słodycze pochłaniałam tonami :-)

Rozczochrana jak Ty spać możesz? Wstawiaj śpiochu! Kciuki nadal trzymam

Hej dziewczynki!
Czy Wam tez się tak nic nie chce jak mnie?:-D Lenia mam dzisiaj masakrycznego:-) Ale, co jest pocieszające, dla odmiany nie pada!:-)
Dziewczyny, te będące tutaj dłużej, czy któraś z Was wie co się dzieje z Isaną? Wieeeeeeki już jej tutaj nie było.

no ktora to testowac chciala? rozczochrana i co? fajnie Tys sie przypiekla
laugh.gif
niezly piekarnk
laugh.gif
p.gif
p.gif
co do nadzerek, sa takie, ktorych sie nie leczy, bo wlasnie nie ma co ingerowac jak sama zniknie a sa takie, ktore wymrazaja. Te zwykle zostawiaja blizny i moga przeszkadzac w zaciazaniu, tak slyszec od lekarza. We Francji ponoc w ogole nie ruszaja nadzerek.

Truskawcia, nigdy z testow owu nie korzystalam, wiec sie nie wypowiem

Bunny co do zgagi i progesteronu. Bylas w ciazy to wiesz, ze zgage ma sie zwykle wtedy, gdy dzidzius jest wysoko. Na poczatku ciazy zgaga jest raczej wynikiem zlego dobierania pokarmow a progesteron opoznia prace jelit i dlatego mozna ja miec.

mmona
jestem w 13 tygodniu a bebech jak w 5 miesiacu mam teraz, widze, ze dziewczyny z kolejnym dzieciatkiem szybciej maja brzuszki, wiec istnieje prawdopodobienstwo, ze i Tobie szybciej wyskoczy. Wiec z ciuszkiem musisz raczej zobaczyc przed faktem

dana nie Ty jedna leniwa
p.gif

Lelek
a jakos, ogolnie lepiej. Ogolnie. Moze nastepnym razem lepiej kupowac stroj w sklepie, bynajmniej masz go w rekach

mmona na pewno praktyczny zakup, duzo nie kosztuje i bedzie z glowy;-)

ed-
he, wiecie, na Islandii chca wprowadzic zakup fajek na recepte w aptekach:-D to lubie w tych krajach- po farbe do wlosow, fajki itd do apteki a po tabletki po na stacje benzynowa:-D

Ostatnia edycja:
reklama
mmona super sukienka!

rozczochrana e tam, nie smutaj sie, przeciez nie ma jeszcze @ to co sie stresujesz!

livastrid
, dobre z tymi fajkami, moze ludzie ogranicza palenie, albo zaczna czesciej chodzic do lekarza:-D:-D:-D:-D:-D
a co do zakupow dzis otrzymalam superasne spodenki:-)

dana mi tez sie nic nie chce ale nie od rana, bo rano mialam piekne plany na dzis(wyprawa na działke, opalanie sie, taplanie w baseniku z malym) ale jak zadzwoniła MAMUSIA i oznajmiła ze sa w drodze do nas to dostałam depresji i wszystkiego mi sie odechciało.
Jesli chodzi o Isane to sama wciaz sie gowie co z nia, podpatrywałam jej profil i widziałam,ze ona od dawna nigdzie sie nie udziela:-(

Do góry