reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

lelek :-) ja?! stresować się?! nie mam czym :-D moje cykle skaczą jak porąbane wachają się między 30 a 32 non stop :-) ciężko mi będzie wyliczyć ovu niestety... może się ona zdarzyć w każdej chwili :-D więc to było do przewidzenia że wyjdzie jedna krecha... no chyb a że to jeden zz cykli 32 dniowych to wtedy powinnam mieć @ dopiero w piatek i w piątek testować :-D pożyjemy zobaczymy :-D

reklama
zmieniłam suwaczek na cykl 32 dniowy...
w sumie to już dawno powinnam była to zrobić. jeśli by sie trafiła @ wcześniej to znaczy że cykl należał do tych krótszych ale najpóźniej @ powinnam dostać w 32 dniu cyklu i wtedy powinnam testować najwczesniej...
POCIESZENIE :laugh2:

e rozczochrana 2 dni roznicy to nie dramat ja mam zwykle miedzy 26 a 30/31 wez sobie wtedy "wylicz" owu;-), ja dlatego tempe mierze. Sprobuj testa za pare dni jak @ nie przyjdzie

Lelcia kochana mamusia przyjezdza:sorry:
predzej wiecej kolejek do lekarza bedzie, niz rezygnantow;-)

wyszlam na spacer w sloncu, wrocilam w ulewie, fajnie, po prostu

edek-
sluchaj Lelcia, jakies cwiczenia na rozwalony staw kolanowy moze mi polecisz? please

Ostatnia edycja:
Witajcie :)

rozczochrana bardzo dobre podejscie :) przy pierwszej ciazy test pokazał jedna kreske w dniu @, a 2 dni pozniej juz były dwie :)

Truskawcia dołujesz sie tak na samym poczatku? stres tez ma wpływ na Twoj cykl :)

u mnie 16 dzień cyklu

My juz po 4 km spacerze w jedno stronę. Trzeba sie zabrać za obiad. Tylko co tu zrobić? Chyba udusze Patiemu schaba. Zje i mykamy do sąsiada

Akysz akysz ty @ od rozczochranej! to będziemy teścić razem w piątek .

Ostatnia edycja:
Daleej mi się nic nie chce:zawstydzona/y: A u mnie brak jakichkolwiek objawów. Ani na @, ani na coś innego:-) Boli mnie od wczoraj jeden korzon. Lewy. Tzn nie tyle boli, co od czasu do czasu zakłuje. To samo z jajnikiem, ale za to z prawym. Tak jakoś mało się zsynchronizowały:-D Wydaje mi się ( podkreślam, wydaje mi się), iż moje sutki troszkę napuchły i są wrażliwsze na dotyk. Ale ja nawet nie myślę o tym, żeby cokolwiek mogło być w tym cyklu. Nastawiam się na kwiecień:-) Póki co za ponad tydzień będziemy się z mężem relaksować:-) Poza tym bogatsza o doświadczenia z poprzednich kilku cykli jestem pewna, że to siła mojego wmawiania sobie objawów.
A na koniec, żeby tak nie wariować na punkcie zaciążenia, zapisałam się do szkoły:-D

a czego dana postanowilas sie uczyc?:laugh2:

problem z objawami ciazowymi a nadchodzaca @ jest taki, ze sa do siebie podobne, by nie mowic takie same;-)
w pierwszej ciazy to wlasnie na cycki spojrzalam, bo nigdy mnie nie bolaly, a wtedy piekly i szczypaly, w drugiej tego nie mialam
druga poznalam po miesie, tym, ze mialam wywalone na wszystko i po potwornym bolu nog

a i maz powiedzial, ze jestem potwornie goraca, jak w ciazy

Ja już o sobie nie wspominam. Z tego co zauwazyłam regularnie co miesiąc mam objawy na nie @:-D Co do szkoły... hmm... nic specjalnie ambitnego. Raczej chodzi o podszkolenie z rachunkowości. Mam pewne plany i mi się to w przyszłości bardzo przyda. Wybieram się więc tylko na szkołę policealną. Studia jedne mam za sobą, nie chce mi się więcej:-) Może cudów się nie nauczę, ale wychodzę z założenia, że co z tej szkoły wyniosę zależy tylko i wyłącznie ode mnie.:-) Ważne, żeby mnie jakoś ukierunkowali. Douczę się sama.:-)

reklama
a nie lepiej jakas podyplomowke?

w sumie jak ktos z przekonania idzie do policealnej to nauczy sie wiecej niz bedac na studiach czy chodzac do szkoly. Pod warunkiem, ze dobra kadra uczy i sie samemu chce. Ja, porownujac wszystkie szkoly co przeszlam, stwierdzam, ze wlasnie pod wszystkimi wzgledami policealna byla najlepsza /lacznie z cala klasa - mialam samych facetow, wiec absolutnie mi nudno nie bylo;-)/

Do góry