reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Rozczochrana – eeee ładna laseczka z Ciebie :-D i to „coś”, że niby na oparzenia- jej jak to specyficznie wygląda :-p a ja właśnie (strasznie) tęsknię za słoneczkiem :-D było się opalać topless :-D

Maja- nie dziś, to jutro ;-) wierzę, że Ci się spełni :-) że spełni się wszystkim, którzy tego pragną :-) tak do przodu, to ciężko sobie wyobrazić jak człowiek zareaguje na różne sytuacje, ale faktycznie nie pozostaje nic innego tylko się starać :-) Chyba rzeczywiście tak jest, że takie złe humory dopadają nas w okolicach zbliżającej się @ :-/

Bunny- a który masz dc? :-D

Lelek- :-* a jakiś ciorny humor mnie dzisiaj dopadł :-( to chyba dlatego, że zbliża mi się @ i dupa bada z II :-( ale już mi troszkę lepiej :-)

reklama
rozczochrana do jutra bedzie o niebo lepiej, bedzie piec i bolec tylko przy pocieraniu i dotykaniu;-)
wiem bo sama to co roku przerabiam, taka stara a głupia. Za kazdym razem trudno mnie ze słonca przegonic a pozniej wygladam jak żarówka:-D
a nie masz dreszczy? bo mi na wieczor zawsze zimno a skóra pali

Truskawcia a Tobie ten suwaczek z owulka cos chyba nawala;-)

O w mordkę ależ sie spaliła ! Nie widzę dobrze bo pisze z komórki ale mi to wygląda bardzo poważnie! A ja sie przejmuje ze co roku biała jestem i sie opalić nie mogę. Ale Maja ma racje laseczka z Ciebie pierwsza klasa!!!

Lelek dzięki ! Ja na drugie zamiast Ewy to powinnam chyba mieć na imię panikara albo wariatka- jeszcze sie zastanawiam

Truskawcia ja juz wiem tylko ze w piątek jest 30 .

Ostatnia edycja:
rozczochrana u nas bylo to samo:) a jak schudłam 4kg to chodził płakał jęczał gdzie jego cycuszki:p to mu mówię skocz po jakąś czekoladkę i ciasteczka i po diecie bbyło:p
Bunny szalejesz:p ale mocno zaciskam&&&&&&&&&&&&&& za mega grubaśne II kreseczki!!!

Bunny cierpliwośći kochana masz takiego malego szkrabeczka a za momencik przyjdzie czas na siostrzyczkę dla Patryczka ale cierpliwości bo jeszcze 9miesięcy musisz ją pobujać w brzuszku:p

Lelek- nie, chyba nie nawala :-D bo mam ustawiony cykl na 29 dni i prawdopodobnie owulka była 23.VI :-) a teraz to mi wyliczyło już przyszłe dni płodne (oczywiście jeśli ten cykl będzie miał 29 dni)

Bunny- aaaa to masz 26 dc :-p wariatko jedna ;-) swoją drogą ile razy o sobie coś takiego słyszałam :-p trzymam &&&& za II :-D

Rozczochrana – kolorowych snów :-D

reklama
Do góry