reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie w 2012

reklama
tak livastrid ten temat jest mi szczegolnie bliski, tymbardziej ze odkad znam tescia on narzeka na kolano, kilka razy załatwiłam mu rehabilitacje bez kolejki u mnie w pracy a ten osiol nie potrafil tego docenic i po 2 zabiegach nudzilo mu sie chodzenie. A steka codziennie i nadal.

martolinka przeslij troche jodu!

rozczochrana nie, nie moj to nie jest pantofel, zawsze ma swoje zdanie przez co sie kłocimy ale na koniec i tak jest moje:-D:-D
i straaasznie duzo gada!!!!!!

Ostatnia edycja:
Wyślę Wam jodu przez przystojnego kuriera :) :p
Sama bym się winka napiła ... najblizsza okazja to jak @ przyjdzie , albo po porodzie :p
Rozczochrana widze , ze Twój maz jeste taki jak mój... marzy mi sie włoska kłótnia ,a le jest to nierealne..

Jestem już bo pomagałam teściowi porzeczki zrywać:-)
Nie dam się i nie pozwole żeby mną rządziła he he:-) Ona chce żebyśmy mieli dzidzie już miesiąc po ślubie oznajmiła że mamy sobie robiić dziecko wkurwiłam się i powiedziałam żeby sobie sama zrobiła jak chce:tak: a ona w szoku była powiedziała męzowi mojemu że przed ślubem byłam inna i po ślubie też że sie zmieniłam:szok: Ale mam to gdzieś co ona myśli.A twój mąż lelek gdzie pracuje?Też za granicą?
Rozczochrana mama trzymam kciuki żeby się udało:)

Ewelka pewnie, nie daj sie
moj jezdzi tirem:rofl2:

livka przez to mnie wkurzyl bo szkoda mi bylo innych ludzi oczekujacych po kilka miesiecy na zabiegi a ten olał temat

he he martolinka ja to zas tesknie za spokojem, a wloska klotnie to mamy co tydzien:laugh2:

lelek ja ja bym chciała włoską kłótnie :-D pokłóćmy się :-D loool

zmykam do pracy :-) poczytam Was w nocy jak wróce :-D
Mam nadzieje że już @ nie przyjdzie a jak przyjdzie to niech przyjdzie dzisiaj a nie cykl rozregulowywowywuwuje :-D hehe
Miłego dnia :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry