reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie w 2012

Iza - Ja myślę że przez to że myślisz o tym że możesz zaszkodzić fasolce to takie odczucia masz że Ci jest nie dobrze , umysł człowieka to skomplikowany mechanizm :-) a mówiłaś lekarzowi o ewentualnej ciąży? Ja osobiście wychodzę z założenia że co ma być do będzie, o pierwszej ciąży dowiedziałam sie w 8 tyg. w przez te 8 tyg baaaaaaaaaaardzo intensywnie się odchudzałam ( nie dieta ) , zaliczyłam wesele , i 2 imprezy mocno alkoholowe i wszystko było w jak najlepszy porządku ( do pewnego czasu , ale to z innego powodu )
Jak te leki mają Ci pomóc to lepiej je bierz :tak::tak:
Czy ktoś ma kontakt z lelek ?

reklama
czesc :-)
Martolinka trzymam kciuki :-) ja wizyte mam o 16.00 :-)
Ja na pierwszej wizycie czyli w prawie 6 tyg widzialam tylko pecherzyk, na drugiej w 9 tc juz widac bylo bijace serduszko i machajacego do mnie szkrabka :-D dopiero na ostatniej wizycie ginka wlaczyla glosniki i uslyszalam serducho :-) dzis mam nadzieje, ze tez uslysze :-)

Iza - Ja myślę że przez to że myślisz o tym że możesz zaszkodzić fasolce to takie odczucia masz że Ci jest nie dobrze , umysł człowieka to skomplikowany mechanizm :-) a mówiłaś lekarzowi o ewentualnej ciąży? Ja osobiście wychodzę z założenia że co ma być do będzie, o pierwszej ciąży dowiedziałam sie w 8 tyg. w przez te 8 tyg baaaaaaaaaaardzo intensywnie się odchudzałam ( nie dieta ) , zaliczyłam wesele , i 2 imprezy mocno alkoholowe i wszystko było w jak najlepszy porządku ( do pewnego czasu , ale to z innego powodu )
Jak te leki mają Ci pomóc to lepiej je bierz :tak::tak:
Czy ktoś ma kontakt z lelek ?

Tak sądzisz? Tak, mówiłam learzowi, przecież sam kazał się starac :) Mówił że u wielu kobiet w ciąży są infekcje. Mam lekką infekcje. Dlatego sądze że poczekam te 9 dni, zrobie test, jak dostane @ to po @ bede brala te tabletki, a jak nie dostane, to pojde do gina i wtedy przepisze mi cos lagodniejszego. Zreszta sama nie wiem.. Znów sie nakrece a nic z tego nie bedzie.. :(

iza uważam jak gosiulek , jeśli jest to infekcja to czasami lepiej brać leki niż nie brać a skoro lekarz wie o możliwości ciązy to na pewno nie dał co by zaszkodziło, Ja też dostałam w 9 tyg furaginum i jest napisane kategorycznie nie wolno w 1 trymestrze , ale wszystkim jak się okazało przepisuje i nie jest wcale taki straszny ten lek.
maron - ahhh jak Ci zadzroszczę ( oczywiście po dobremu wiesz o tym ;-) ) tego podglądania maluszka , no i kciuki &&&&& zebyś niedługo poczuła ruchy - najwspanialsza rzecz na świecie :tak:

Posłuchajcie firmy farmaceutyczne muszą tak pisać często na wyrost z tego powodu że gdyby coś się stało to np.Iza mogłaby ich podać do sądu a tak mają czarno na białym.
Ostatnio czytałam że nawet ketonal w ciąży można brać bo bardziej ból szkodzi dziecku niż tabletka.
Zresztą podają go po cesarce.

reklama
Do góry