reklama

Mamusie w 2012

Moje ciśnienie po powrocie z pracy 120/80. Jutro tez bede mierzyc i kontrolowac .

Ta pogoda mnie dobije... parno i duszno.. niech sie juz to skonczy.

Własnie pije sok ze świeżo wycisnietych jabłek... pycha...

wika- wkoncu sie uda zobaczysz i tobie zaświeci słoneczko:-)Juz sie chyba powoli szykujesz na rozpoczecie roku szkolnego.

maron - ja dzisiaj widziałam świetne body, tylko ze nie wiem co jeszcze bede miec i takie neutralne były w rozmiarze 56 a wolałabym 62.

Ogladam body na allegro i wpadły mi w oko te:), jak sie dowiem co to moze zamówię.

BODY kopertowe całe rozpinane roz62 kolory ŻYRAFKA (1786239858) - Aukcje internetowe Allegro

Mamusie przyszłe i obecne jakie polecacie wózki? Moj brat ma xlandera i jest zadowolony, kolezanka ma atlantic i tez zadowolona, a ja narazie zbieram opinie.

reklama
Justynaj, mam kolezanke w szwecji i u niej inaczej wyglada opieka niz u mnie, wiec z Toba moze byc podobnie. W n panstwowe usg jest tylko polowkowym, pierwsza wizyta w 10-12 tyg i tak co miesiac.
Na ogolnym pewnie zmierza cisnienie, wage, pobiora krew do badan, moze zapytaja o watpliwosci Twoje. Nie zdziw sie jak zapytaja czy chcesz dziecko, bo chyba w danii tez z aborcja nie ma problemu. Nie wiem czy bad. ginekologiczne bedziesz miec, u mnie nie robia w ciazy, chyba, ze dawno temu cytologia byla to pobieraja wymaz. Pewnie sa dunskie fora ciazowe, wiec jak masz watpliwosci zawsze zapytac tam mozesz. Jest pismo Gravid dla ciezarnych, chyba kwartalnik, musialabys sama zobaczyc;-)

tu masz mamy z danii, pewnie one wiedza o wiele wiecej
https://www.babyboom.pl/forum/rodzinki-zza-granicy-f41/mamy-w-danii-29756/[/QUOTE]
dzieki! ale czuje sie kwietnioweczka i chociaz bede zagladac do mam z Danii to zostane u Was :) kwietnioweczki

Dzień doberek:-D

Wika przykro mi z powodu @:-( trzymam kciuki za następne staranka:tak:

Wacek jutro wraca, więc jeszcze podziałamy i zobaczymy czy coś z tego będzie:-p

Witajcie,
wczoraj juz o 20 spałam...
mmona ja polecam na 100% x landera XA. Miałam rózne wózki przetestowane ale ten jest najlepszy. Teraz jezdze parasolka x landera Xgo
Mamam sówka działajcie działajcie:-)
Viola uszy do góry!!!!!!!!!! maj będzie Wasz!!!!

Hej Babeczki :-D

Co tam słychać u Was? :-D która jeszcze zaciążyła? :-D

Witam nowe staraczki, jeśli są :-D

U mnie chyba kolejny miesiąc pod kątem starankowym pójdzie na straty :-( od wczoraj brzuch zaczyna mnie ściskać na @:wściekła/y: eehhh… :-(

mmona sliczne :-) kopertowe podobno sa najlepsze ( dla mnie niedoswiadczonej przyszlej matki na pewno ;-) ) dodalam sobie w zakladki :-)
co do wozka to oczywiscie x-lander :-) i mnie i mezowi sie bardzo spodobaly te wozki, chociaz cena troche odstrasza :-p no ale podoba nam sie i juz, wczoraj pokazalam mu jeszcze taki - troche podobny do x-landera WOZEK BABY ACTIVE JET 3 w 1aluminium + GRATISY (1768317575) - Aukcje internetowe Allegro ( mnie sie podoba i cena nizsza ) ale on stwierdzil, ze tamte sa lepsze ladniejsze i w ogole naj :-) mamy jeszcze czas, o wozku bedziemy myslec zima :-)

Mama dzialajcie, dzialajcie ;-)

Viola i Truskawcia, po prostu robcie to co Mama, w koncu sie uda

martolinka
od razu mi przypomnialas jak ja chodzilam spac o 20 :-D

mmona kopertki ja swietne szczegolnie na samym poczatku, dla mnie niezastapione u noworodka.:tak: co do wozka, nie polece, bo kazdy ma swoje preferencje /kolka, waga itd/ wiele osob chwali x lander, choc rowniez z negatywnymi opiniami sie spotkalam. Ja mam Ballerine Baby Active, Teutonie, Simo i Carene. Zebym tyle samochodow miala, co wozkow:-D Wszystko zalezy od tego co Ty lubisz i na jaki teren potrzebujesz wozek.

juz nie pamietam co mialm napisac

Liv- póki co, staram się właśnie to robić :-D tylko czasem już cierpliwości brak

A te ciuszki i wózeczki świetne są :-D

Viola- a Ty dostałaś @? :-(

Wika- Ooo witam w klubie ;-) Ty też czekasz wciąż :-D

jej to czekanie kiedyś do szału mnie doprowadzi :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Maron można używane xlanderki dostac w zestawie juz za 800 zł. Kolzanka wypatrzyła taką okazje i wózio w super stanie!!!!!
Truskawcia póki nie ma@ nadzieja jest!!!!!!:tak:

zjadłam juz dzis 8 jabłek. M kupuje w workach na rynku ., bo nie wystarcza...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry