reklama

Mamusie w 2012

reklama
Może powinnaś chwilę odpocząć, przestać myśleć o tym że chcesz być w ciaży, trochę skaczę po tych wątkach i podczytuje i w 70% nie powodzenia są właśnie dlatego - nasz mózg jest zagadką. Pójdź na całośc - winko, świeczki, kolacja romantyczna i zero/null myślenia :-) Wiem , wiem łatwo się mówi - sama pewnie będę się nakręcała za tydzień, ale będę się starała trzymać swoich rad :tak:

Może powinnaś chwilę odpocząć, przestać myśleć o tym że chcesz być w ciaży, trochę skaczę po tych wątkach i podczytuje i w 70% nie powodzenia są właśnie dlatego - nasz mózg jest zagadką. Pójdź na całośc - winko, świeczki, kolacja romantyczna i zero/null myślenia :-) Wiem , wiem łatwo się mówi - sama pewnie będę się nakręcała za tydzień, ale będę się starała trzymać swoich rad :tak:

Nie potrafię,kurcze...Wkurzające jest to że owulacja jest już rzadziej.

Anastazja, a ciacho zajęte?? Może by się czowiek zakręcił, skoro mówisz ze warto :-D

Gosiulek, ja w ciągu cyklu szaleje dwa razy.... jak mam owulkę i przed @@... oczywiście nakręcam się na maksa... no a potem łzy i rozczarowanie:no:

Viola sto lat dal Twojej cory :-)
vika, no ja tez po domku w dresiku pomykam, czesciej w legginsach, bo dresik mnie juz cos cisnie ;-) musze zainwestowac w wiekszy :-D a ostatnio kupialm sobie takie fajne alladynki dresowe po domu :-) mega wygodne :-)

Hej :)

Ja tak tylko na chwile.. Wczoraj zauważyłam u siebie jednorazowo różowy śluz.. Mam dni płodne, jestem przed owulacją, @ mi się już pare dni temu skończyła. Co to może być??

Mi ginka powiedziala, ze takie malenskie plamienia okolo owulacyjne to norma :-) nic zlego sie nie dzieje, a duzo kobiet tak ma :-) ja tak mialam przez dlugi czas.
Ja tez zmykam, mam zamiar dzis dlugo posiedziec nad mgr, w koncu musze martolinke gonic :-D
dobranoc

wika - zajęty , i to potrójnie, bo 2 dzieciaków ma , drugie urodziło się jakoś maj/lipiec tego roku a córcia skończyłą 4 latka , to ciacho młode jest , ale nie aż tak :-D:-D:-D
gosiulek - koteczku , wierzę w Ciebie, zobacz na CPP - kłaczek - już ponad połowę ciąży ma za sobą, Tobie też się uda , będę trzymała kciuki &&&&& tylko żeby nie poszły na marne musisz działać ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry