reklama

Mamusie w 2012

2,5 miesci sie w normie, norma jest do 3 gdy mierzona jest w stosunku do crl, lekarz tez czlowiek, mogl sie pomylic w mierzeniu, o okreslaniu tygodnia nie wspomne, tym bardziej, ze z usg wychodzil 13 tydzien. Zreszta plod moze pare dni nie rosnac a jednego "nadrobic" poprzednie dni.

niech sie siostra nie przejmuje, bo nawet mierzenie karku nie okresla w 100% choroby, na pewno maluszek jest caly i zdrowy Gosiulku

reklama
O Jezu ja jestem cała zestresowana.Chyba zaraz umrę a co mówić ona.Dziś odbierze wyniki. Właśnie jest w normie więc nie wiem po jaki ciul kazał jej robić.Zwłaszcza że mały/mała tez spora bo 71mm

O Jezu ja jestem cała zestresowana.Chyba zaraz umrę a co mówić ona.Dziś odbierze wyniki. Właśnie jest w normie więc nie wiem po jaki ciul kazał jej robić.Zwłaszcza że mały/mała tez spora bo 71mm

babelek ma miare na 13 tydzien, wiec tez nie rozumiem. Idzcie po wynikach na sparcer do sklepu i kupcie cos maluszkowi, wyluzujcie sie :tak:
w sumie mozna by isc do innego gina by sie uspokoic na pewno, pamietajcie, ze w laboratorium tez moga sie pomylic

a czesc maron, dresiara:-p

Ostatnia edycja:
maz w pracy :-D
no chyba nie bylo, ale wole sprawdzic niz pozniej pluc sobie w brode, powinno sie chyba powtarzac w kazdym trymestrze, jesli wczesniej wychodzila ujemna.

a za tydzien powtarzam znow mocz :baffled: mam nadzieje, ze juz nie ma zapalenia

Zajrzałam na kwietniowki czy Martolinka sie tam odezwała . Jakaś jej koleżanka napisała ze zaliczyła na 5. Tak wiec wielkie gratulacje dla PANI MAGISTER:-):-):-)

Wika a co z Tobą nie masz dziś wolnego?

Truskawcia to też o nas zapomniała.

Rozczochrana udanego wesela i jeszcze bardziej udanej wizyty u lekarza z jeszcze lepszymi wynikami.

Gosia jak wyniki siostry? Na bank jest wszystko dobrze.

Nie mogę sobie znaleźć dziś miejsca. Ciągle myślę co tam bedzie w wynikach ze szpitala. Jeszcze tydzień. Pati śpi już prawie 3 godziny. Tęsknie za nim niech on wreszcie wstanie.

Zajrzałam na kwietniowki czy Martolinka sie tam odezwała . Jakaś jej koleżanka napisała ze zaliczyła na 5. Tak wiec wielkie gratulacje dla PANI MAGISTER:-):-):-)

Wika a co z Tobą nie masz dziś wolnego?

Truskawcia to też o nas zapomniała.

Rozczochrana udanego wesela i jeszcze bardziej udanej wizyty u lekarza z jeszcze lepszymi wynikami.

Gosia jak wyniki siostry? Na bank jest wszystko dobrze.

Nie mogę sobie znaleźć dziś miejsca. Ciągle myślę co tam bedzie w wynikach ze szpitala. Jeszcze tydzień. Pati śpi już prawie 3 godziny. Tęsknie za nim niech on wreszcie wstanie.

jakie to slodkie :-):-)
martolinka gratulacje pani magister

Witajcie,
ja już po wizycie u lekarza, zrobił teścik, żeby sobie potwierdzić, sprawdził czy mocz ok i kazał się umówić na następną wizytę - za tydz. mam wizytę u położnej.

Wynik dodatni toxoplazmozy, to nie koniec świata, bardzo łatwo to "złapać", chodzi tylko o to, żeby nie zachorować w czasie ciąży, bo to jest niebezpieczne dla płodu, ale przed ciążą.... po prostu dzidzia urodzi sie z jakimś mianem toxo przejmując p/ ciała od mamy.

reklama
o fajnie, ze juz po wizycie masz katrina. Ale widze, ze u Was to prawie jak u mnie, ze jest sie w ciazy "na slowo", u mnie nawet testow nie robia, tylko wypisuja karte, robia badania i pisza skierowanie na usg polowkowe.

Toksoplazmoza ciezko sie zarazic, jestem tego zywym dowodem, nigdy jej nie przechodzilam a ile ja potencjalnej stycznosci mialam z nia... i mam ujemna.

Bunny jak sie obudzi moze wyjdz z nim na spacer?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry