reklama

Mamusie w 2012

Hej, widzę tu w weekend to prawie nic się nie dzieje .

Ja ;) Ja zamawiam termin 23 czerwca! ;)

Kochane, co do bałaganu, to u nas jest tak że ciągle się za soba sprząta, wszystko musi być czyste na bierząco, bo brat narzeczonego jest chory (nerwica natręctw) i po prostu musi byc czyściutko. Od góry do dołu. Sprząta sie codziennie wszystko jak jest w pracy albo gdzieś wychodzi. Jestem już przyzwyczajona i ciągle mam porządek, zero kurzu, itd, bo ileż to przez jeden dzień sie może nazbierać?? ;D

Ja też w totka nie wygrałam... ;/

Pójde zaraz zapalic (tak tak, nie wolno, itp, ale rzuce, obiecuje, jak zajde w ciąże), wieczorem napije sie piwka z narzeczonym (jeszcze nie mam płodnych, to se moge, a jak!:p) hi hi. Trzeba sie zrelaksowac.. ;D

Pozdrawiam!!

Aaaa, Anastazja, trzymam kciuki za kolejny cykl ;) Ale chyba lipcówka będziesz, co?? Czy na czerwiec sie łapiesz jeszcze? Masz chyba długie cykle..

Powinnam na ostatni dzień czerwca się załapać :tak::tak: a może szybciej maluch będzie rósł to i na wcześniejszą datę się załapię :-D

Halo!
Jest tutaj ktoś dzisiaj?:-)
Kolejny dzień @ za mną.:-) Prawie jestem w środku turnusu. Ja dziekuję bardzo za takie wczasy:tak: Raz na trzy, cztery miesiące mam tak, że z bólu po ścianach chodzę. No i właśnie ten taki jest:-( Jeszcze jutro na roczek jedziemy. :tak:Jest pół 11, a ja już wszamałam calego nussbeissera:tak: A co tam, przynajmniej mi troche lepiej:-D
Miłego weekendu życzę:-)
może kupiłaś takie najtańsze - to kiepski hotel dostałaś :-D:-D:-D a bierzesz jakiś leki? a ten nussbeisser to co to takiego ? bo ja taka niedouczona jestem :-D:-D:-D Jak impreza się udała?
maron - bardzo zgrabny brzuszek i wcale nie taki duży jak pisałaś :tak::tak:
magic - podobno jak się ma bliźniaki to właśnie męczą mega mdłości, ale wiem że każda ciaża jest inna więc nie ma co :-)
agnieszka - a co u Ciebie? już widzę do świąt odliczanie zaczęłaś , pierwszy sklep który zaczął kampanie świąteczna - LIDL:szok: trzeba będzie zaczynać o prezentach myśleć , żeby później po kieszeni nie uderzyło :confused2:

reklama
Dzień dobry

Qcz ja bym na Twoim miejscu przyjechała do Pl. Lekarze by Cię tu przebadali i podejrzałabyś maluszka kiedy byś tylko chciała a i rodzica przydałaby sie taka wyprawa.

Katrina &&& za wizytę

Martolinka a co z Tobą? Chwal sie Pani Magister!!!

Trina i co decyzja podjęta? Kiedy jedziecie?

Nasze kochane ciężaróweczki buziaczki w brzuszek!

Jak Wam minął weekend?

Ostatnia edycja:
Anastazaja ja tam nie wiem, czy hotel kiepskawy, ja po prostu nie lubię tej okolicy:-D
Nussbeisser to nic innego jak czekolada z całymi orzechami. Taka z okienkiem:-D
No a my po ostatnim roczku jesteśmy. Się objadłam, tyle powiem:-D Dzisiaj do szkoły idem:-D

hej leniwce

rozumiem ze plodnosc licteracka zamienilyscie na tworzenie dzieci, bo innego usprawiedliwienia nie ma

zaciazonym zycze milych wizyt

weekend mialam dosc zapracowany

musze pare rzeczy porobic

I kto to mówi - leniwce :-D Ja jeszcze nie tworzę dzieci - za tydzień zacznę :-p
Dzisiaj mam powera na sprzątanie - także biorę szmatkę , wiadro i lecę witryny w biurze umyć , może też zmienię plakaty :tak:
To już wiem co to za wynalazki jesz dana - nie to co Ja - zwykłą nutelke wcinałam przez weekend :-D

ja tam lubie z orzechami laskowymi i rodzynkami lub czysto gorzka albo zakrapiana alkoholem, no, ale teraz...

leniwce, ja bylam zajeta...maz myl okna:-D nie, robie kocyk dla mamy, bo skarpetki w piatek skonczylam, a w sobote przyszla welna ktora zamowilam do kocyka.

powera mam takiego, ze poszlabym spac, ale wyjde pozbieram owoce pigwowca i dzis albo jutro robic bede konfitury

Witajcie:)

agnieszka - a co u Ciebie? już widzę do świąt odliczanie zaczęłaś , pierwszy sklep który zaczął kampanie świąteczna - LIDL:szok: trzeba będzie zaczynać o prezentach myśleć , żeby później po kieszeni nie uderzyło :confused2:
Anastazja u mnie wszystko ok.
Trochę zdrowie moje siada ale poza tym jest dobrze:)
Tak zaczęłam odliczanie do świąt bo lubię ten czas prezentów i choinek.U nas jak na razie to tylko świąteczną piosenkę w radiu słyszałam a w sklepach jeszcze nic się nie dzieje.Jak na razie halloween gości na sklepowych półkach:)
My już po woli tworzymy listę prezentów i pieniądze dziecku do skarbonki odkładamy co tydzień aby potem przed świątecznymi zakupami portfel nie był pusty :-D
A co LIDL puścił jakąś gazetkę świąteczną czy jak że już zaczynają szaleć?

Ja tez tak robię, jak mam w domu nutelkę, albo inny krem podobny. Tym razem wcinałam czekoladki, bo małzonek mój mnie w nie obficie zaopatrzył.:-D Wczoraj bylismy na tym roczku, to dopiero się najadłam dobroci.:-) Mmmm jaki tort był dobry, czekoladowy mniam:-)

reklama
livastrid Ja też lubię z orzechami i rodzynkami, a najbardziej ostatnio mi smakuje z samymi orzechami właśnie z LIDLa - w takim zielonym opakowaniu, nie całe 2 zł kosztuje:-D:-D
agnieszka - w gazetce nawet nie ma żadnych świątecznych wzmianek , ale na półkach już leżą słodycze zapakowane w papier świąteczny, mikołaje czekoladowe, kalendarz adwentowe i takie - bardziej słodkości świąteczne.
dana - Ja byłam w sobotę na urodzinach chrześnicy i .... chyba mi sie zmienił smak - bo mi w ogóle tort nie smakował , jakoś go zjadłam , ale zadowolona ze smaku nie byłam :no::no: a jutro/pojutrze idę zamówić malutki torcik rocznicowy w mojej cukierni z której mieliśmy na wesele - teściowie przyjeżdżają to z nimi trochę poświętujemy też :tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry