reklama

Mamusie w 2012

MArtolinka,, i jak?? i jak?? Pani magister!!!!

Maron, cudny masz brzuszek :)

Bunny, miałaś odpoczywać!!!!!!!!!!!

jak już z grubsza ogarnęłam swoje mieszkanko, bo jutro jade na plotki do koleżanki i nie będzie mi się już pewnie chciało po powrocie zabierac za sprzątanie!

Słuchajcie a co się dzieje z ROZCZOCHRANĄ???

reklama
Hejj witam wieczornie

Viola i co jestes po wizycie??

Maron przecudowny brzusio:)

powiem wam dziewczyny ze nadal nie moge uwierzyc w to ze jest we mnie fasolka:) ale za to jem za pieciu:D:D:D:D przed chwila jadlam pomidory z jajkiem i majonezem a teraz mam ochote na czekolade z orzechami hehe szybko zaczely sie zachcianki:)

Halo!
Jest tutaj ktoś dzisiaj?:-)
Kolejny dzień @ za mną.:-) Prawie jestem w środku turnusu. Ja dziekuję bardzo za takie wczasy:tak: Raz na trzy, cztery miesiące mam tak, że z bólu po ścianach chodzę. No i właśnie ten taki jest:-( Jeszcze jutro na roczek jedziemy. :tak:Jest pół 11, a ja już wszamałam calego nussbeissera:tak: A co tam, przynajmniej mi troche lepiej:-D
Miłego weekendu życzę:-)

Witajcie laseczki ja czuję się okropnie :(
Wyszły mi pryszcze na twarzy, okropnie bolą mnie piersi i cały czas mam mdłości najchętniej bym się położyła i poszła spać,ale tu jeszcze trzeba mieszkanko posprzątać, chciałam powiedzieć zakupy zrobić, a przecież na zakupach byłam z samego rana...:/ I jeszcze sąsiedzi do cholery puszczają jakieś disco-polo najchętniej bym ich udusiła. wrrrr.

izula tez sobie tak powtarzalam :-D w sumie palenie kategorycznie rzucialam w dniu kiedy wykonalam test ciazowy :-) i tak nie pale juz prawie 4 miesiace :-) dobrze mi z tym ale nie mowie ze nie bede popalac pozniej :-p od czasu do czasu nie zaszkodzi :-p
a i dziekuje :-)
a o to moj brzusio z wczorajszej poloweczki

Ja tak samo, nie paliłam całą ciąże odkąd wykonałam test. Misiąc po porodzie znów zaczęłam, ale już nie mam takiego samego pociągu do fajek. Pale jak mi sie chce, a i tak zazwyczaj nie dam rady dokurzyc calej fajki, chyba ze mam gume do rzucia. Po co pale?? Z nudów ;D

Brzusio śliczny, tez taki chce ;P

wrocilam ze spaceru

dziecko mnie obsikalo jak zmienialam pieluche

maron
e co Ty gadasz, ze wielki, choc moze faktycznie jak na pierwiastke to troche wiekszy niz normalnie, ja taki mialam gdzies w 24 tygodniu poprzednio a teraz gdzies chyba w 12-14. Teraz to tylko z gorki jak polowka:-D Podcielas wlosy:eek:
Ja w sumie szczesliwa bym byla gdyby to byl juz 35 tydzien

Bunny nie przejmuj sie torebka, moze da sie ja naprawic? Ja zepsulam dzis spacerowke malej

Izka
ja bym zwariowala, ggdyby mi ktos tak sprzatal, lubie porzadek, ale tego bym nie przezyla.

martolinka, Ty opijac nie mozesz, wiec napisz zaraz tu nam jak sie czujesz pani magister;-):-p

Ja sprzątam góre, teściowa dół. Czyli ja pokoje nasz + szwagrów i łazienke i salonik ;] Mnie tam to nie przeszkadza, chociaż tak moge pomóc. Oczywiście nie ruszam ich prywatnych rzeczy, kurze z pólek wyciera ich mama. Ale odkurzanie i mysie podłóg to już ja :) Ja tam to lubie ;D Też jestem pedantyczny czyścioch, musi mi wszystko pasować, musi być poukładane, posprzątane, tak więc ze szwagrem sie dogaduje ;]

Witajcie laseczki ja czuję się okropnie :(
Wyszły mi pryszcze na twarzy, okropnie bolą mnie piersi i cały czas mam mdłości najchętniej bym się położyła i poszła spać,ale tu jeszcze trzeba mieszkanko posprzątać, chciałam powiedzieć zakupy zrobić, a przecież na zakupach byłam z samego rana...:/ I jeszcze sąsiedzi do cholery puszczają jakieś disco-polo najchętniej bym ich udusiła. wrrrr.

ja wczoraj i dzisiaj nie moge sobie z mdlosciami poradzic:( nie moge sobie miejsca znalezc, kazda pozycja nie taka. A sprzataniem sie nie martw. Spokojnie i powoli... teraz masz dbac o siebie a nie zasuwac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry