Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokładnieagnieszko dziekowac mozecie tez i sobie a przede wszystkim synusiowi, ze taki kochany i nie sprawia rodzicom problemu![]()
Agnieszka no to super, że tak lubi chodzić do szkoły -> oby jak najpóźniej mu przeszło
tak Alan ma nie całe 5 lat i chodzi już do pierwszej klasy a to dlatego że my mieszkamy na Wyspach Brytyjskich a tu panuje taki zwyczaj i kultura a że my mieszkamy tu jak u siebie więc dostosowujemy się do wszystkiegoagnieszka - dopiero teraz zobaczyłam że Twój synuś ma nie całe 5 lat i już do szkoły chodzi ? super że taki chętny do nauki![]()
ale takie życie...Anastazja powiem Ci szczerze, że jak byłam w ciąży to nie oddawałam i nic mi się nie działomama sówka - Ja też kiedyś chciałam pójść krew oddać , ale zawsze mi nie po drodzea to nie ma tak że musisz teraz cały czas oddawać krew? już do końca życia? Bo taka znajoma też oddaje krew i jak np. nie pójdzie to jej krew z nosa leci. Nie znam się na tym
![]()
ja mam rzadką krew i wychodzę z założenia, że przynajmniej się może komuś przyda jak mogę ją oddać
Katrina z miłą chęcią przyjmę:-)Mama Sówka - mogę Ci troszkę hemoglobiny dać (normalnie mam 14,6-14,7). Jak byłam w ciąży z Alinką to na poczatku miałam 14,7, a pod sam koniec 14,2.

mama sówka - ale czadowo :-):-):-):-):-):-)
Może jakąś listę zrobimy , kto kiedy ma testować w październiku - bo widzę że calkiem spora ekipa nam się zbiera![]()

ale sie nie wyrobie i oddam najprawdopodobniej w przyszlym tygodniu ;-) promotor wie, nawet podpisal mi przedluzenie sesji, tak czy tak nie wyjde na tym najgorzej po cala moja grupa ( o ile wszyscy sie wyrobia) broni sie w drugiej polowie pazdziernika, wiec raczej dam rade :-)