reklama

Mamusie w 2012

anastazja klienci tacy sa, nie przejmuj sie
ciacha nie dam, bo juz zzarte;-)

chyba pojdziemy z mala na dwor, ladnie jest, mnie sie w domu siedziec nie chce a mala wlasnie sie obudzila;-)

reklama
agnieszko dziekowac mozecie tez i sobie a przede wszystkim synusiowi, ze taki kochany i nie sprawia rodzicom problemu:tak:
dokładnie:)
:)

Agnieszka no to super, że tak lubi chodzić do szkoły -> oby jak najpóźniej mu przeszło:-p

nie dziękuje ;-)

agnieszka - dopiero teraz zobaczyłam że Twój synuś ma nie całe 5 lat i już do szkoły chodzi ? super że taki chętny do nauki :tak::tak:
tak Alan ma nie całe 5 lat i chodzi już do pierwszej klasy a to dlatego że my mieszkamy na Wyspach Brytyjskich a tu panuje taki zwyczaj i kultura a że my mieszkamy tu jak u siebie więc dostosowujemy się do wszystkiego:)

pozdrawiam was dziewczyny i życzę miłego dnia!
u mnie mega słonecznie jest a Ja do pracy muszę iśc :baffled: ale takie życie...
miłego...:)

Witajcie wtorkowo,

agnieszka - u nas też Junior school zaczyna sie w wieku 4-5 lat (zależy od miesiąca urodzenia dziecka), moja mała ma 3, 5 roku i teraz chodzi do Pre-school (przedszkola przed szkołą), ten ostatni rok przed szkołą jest finansowany przez państwo, więc ma za free, a za rok do szkoły (przed szkołą), bo ta Junior school trwa 2 lata, a potem do szkoły juz takiej normalnej podstawówki.

Mama Sówka - mogę Ci troszkę hemoglobiny dać (normalnie mam 14,6-14,7). Jak byłam w ciąży z Alinką to na poczatku miałam 14,7, a pod sam koniec 14,2.

mama sówka - Ja też kiedyś chciałam pójść krew oddać , ale zawsze mi nie po drodze :zawstydzona/y: a to nie ma tak że musisz teraz cały czas oddawać krew? już do końca życia? Bo taka znajoma też oddaje krew i jak np. nie pójdzie to jej krew z nosa leci. Nie znam się na tym :confused:
Anastazja powiem Ci szczerze, że jak byłam w ciąży to nie oddawałam i nic mi się nie działo:tak: ja mam rzadką krew i wychodzę z założenia, że przynajmniej się może komuś przyda jak mogę ją oddać:tak:

Mama Sówka - mogę Ci troszkę hemoglobiny dać (normalnie mam 14,6-14,7). Jak byłam w ciąży z Alinką to na poczatku miałam 14,7, a pod sam koniec 14,2.
Katrina z miłą chęcią przyjmę:-)

KOCHANE skaczę z radości, bo Wacek wyjeżdża jednak w następnym tygodniu, więc staranka będą pełną para:-)

mama sówka - ale czadowo :-):-):-):-):-):-)
Może jakąś listę zrobimy , kto kiedy ma testować w październiku - bo widzę że calkiem spora ekipa nam się zbiera :-D:-D:-D:-D

To nieźle macie pzoa granicami pięknego kraju Polska:-) a tutaj są afery bo dzieci w wieku 6 lat do szkoły wysyłają, no i szkoła jest za free, a z tego co zrozumiałam to u Was trzeba płacić ? :blink:

jestem

no to mama nie ma na co czekac:-D

katrina tos Ty masz dopiero ladne wyniki, ja na poczatku zawsze mam 14,6 a potem mi zjezdza do dziesiatki jak w pore czegos nie wezme

u mnie szkola jest za free od 6 roku, do 14 za ksiazki panstwo placi, potem rodzice musza z wlasnej kieszeni wylozyc

bunny prace powinnam oddac do konca wrzesnia :tak: ale sie nie wyrobie i oddam najprawdopodobniej w przyszlym tygodniu ;-) promotor wie, nawet podpisal mi przedluzenie sesji, tak czy tak nie wyjde na tym najgorzej po cala moja grupa ( o ile wszyscy sie wyrobia) broni sie w drugiej polowie pazdziernika, wiec raczej dam rade :-)

reklama
Zrobiłam sobie herbatkę i zasiadam do czytania a tu tylko jedna strona buuuuuuuuuuuu

Kupiłam chrześniaczce segregator i karteczki z helow kitty. Jak chodziłam do podstawowki to szaleliśmy za tymi karteczkami wraca moda na te badziewia.

Kocham zakupy ale chyba powinnam odpuścić na trochę zwłaszcza zakupy dla Patryka . Tylko jemu kupuje albo zabawki albo ciuchy .

Mama Sówka jak zostać dawacą organow?

Maron dobrze ze masz sesje przełożoną. Dużo Ci pisania zostało bo chyba ostatnio pisałaś ze 1,5 rozdziału?

Zaczynam sie odchudzać! Zrywam z czekolada!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry