reklama

Mamusie w 2012

Liv, pieczarki, cebulka w kostkę i podsmażyć, doprawić. Jaja na połowę, żółtka wydłubać posiekać. pieczarki połączyc z żółtkami, dodać majonezu. i takim farszem wypełniać "dziury" w białkach:-D posypać natką pietruszki :)

Bunny, o żesz!!! Grzesiek w czekoladzie :-D ja chcem jednego :-D:-D a i zapraszam w niedzielę na urodzinki :tak: Mariuszowi kupiłam płytę Perfektu, a i przy okazji kupiłam jeszcze dla nas do obejrzenia "Och Karol 2";-)

Lelek, miałam właśnie Cię wzywać, bo dawno się nie odzywałaś :)

Calogera &&&& za następny cykl :) dużo nas będzie testować w październiku :)

porządki poszły mi dzisiaj szybko, bo....... co dwie ręce to nie cztery:-D:-D:-D

Zobacz załącznik 394088

reklama
Bunny chybabym padla po zjedzeniu hamburgera! a na pewno zoladek by mi rozerwalo:szok:

wika ale masz pomocnika! super zuch!
te jajka na bank pyszota, musze wyprobowac, ale...... to chyba po porodzie:-D

Cologera, Igor też teraz to wszystko sam... no i oczywiście wielki wrzask, jak chce mu pomóc, albo z tym odkurzaczem dzisaij, ja już go chowam, a ten się drze "ja, ja, " no więc chcąc nie chcąc trzeba było spowrotem sprzęta wyciągnąć i pozwolić Igorowi popoprawiać po mamusi:-D:-D

Wika no w końcu sie trafił prawdziwy mężczyzna na tym wątku co sie nie boi prac domowych:-)

Mój to tylko lubi patrzeć jak odkurzam i przykrecać mi moc ciągnięcia.

Stwierdziłam ze nie ma co sie zadręczać i w kółko tylko myśleć co złego nas spotkało wolę myśleć pozytywnie bo ten płacz to już mi bokiem wychodzi. Od teraz będę wierzyć ze wszystko będzie dobrze bo przecież nie ma innej opcji. Już nawet nie wchodzę za często na CPP i nie katuje sie wizytami na kwietniowkach. Może dużo mi dało to do myślenia ze gdy tylko zaczynam sie denerwować to mnie brzuch strasznie boli i mam dreszcze wiec chce sie wziąć w garść zanim sie wpędzę w jakoś nerwice lub inne wsio.

Lelek ja wymiotowałam strasznie przy Patim a po hamburgerach nigdy. Wchodziły mi lepiej niż herbata .
Już jesteś w 13 tygodniu :szok: szybka jesteś :-) gratuluje

Ostatnia edycja:
Halo halo,

wika już wpisuje :-)
calogera - to co ostatni dzień października piszesz się na testowanie ? :tak::tak:
ale narobiłyście mi smaka na te jaja z pieczarkami

lelek - a Ty co tak zaniedbujesz? rozumiem że wymiankę ze mna robisz, raz Ja piszę raz Ty?:-p
bunny - z czekoladą chcesz się rozstać?:szok: zgłupiałaś - toż to samo życie :-D:-D:-D
Ja też od dawna nie udzielam się na CPP , tak jest łatwiej, a przynajmniej się wydaje że jest łatwiej, jakby coś to jest jeszcze odskocznia :tak: Zobaczysz - będzie dobrze !

Ostatnia edycja:
Witam ja tylko na chwilkę:)

Chciałam się pochwalić że byłam u lekarza:) 5 tydzień termin na 1 czerwca tak jak Katrina:) Pęcherzyk ciążowy 6mm:) No i masa badań:)

calogera
ja 76 rocznik także głowa do góry:)

anastazja - u nas szkoła jest za darmo, ale przedszkole niestety nie - tylko jeden rok - przed pójściem do szkoły jest finansowany przez państwo, za wcześniejsze lata jak chcesz, żeby dziecko chodziło, to trzeba płacić,

calogera - sa i starsze na tym wątku..... mam na myśli siebie,

Bunny - ja na razie nie mam ochoty na słodycze (aż sama jestem zdziwiona, ale i zadowolona), oby jak najdłużej mi tak zostało,

Witajcie:-D

zrobiłam dzisiaj testa i wyszedł ujemny

Calogera
przykro mi, że @ przylazła -> trzymam kciuki za następny cykl:tak:

Mama Sówka jak zostać dawacą organow?

Bunny ja mam oświadczenie woli z tej strony Deklaracja dawcy - Przeszczep narządów, transplantacja, krwiodawstwo , a w sumie to ja mam tą kartę, którą zawsze mam w portfelu:tak:

Chciałam się pochwalić że byłam u lekarza:) 5 tydzień termin na 1 czerwca tak jak Katrina:) Pęcherzyk ciążowy 6mm:) No i masa badań:)

Viola no to super wiadomości:tak:

Mama Sówka, to gorący okres przed Tobą i Wackiem :)
Mama Sowka oj to bedzie sie dzialo! Koldra bedzie fruwac:-D

Hehe no już się dzieje
:-D i wczoraj miałam taki humor jakiego już dawno nie miałam:-D nawet Wacek do mnie mówi: "no w końcu jesteś uśmiechnięta", a ja do niego: "widzisz taka mała rzecz a cieszy":-D (oczywiście chodziło o to, że nie jedzie na Węgry:tak:):-D nawet mi łaskotki wróciły jak się przytulaliśmy i na początku Wacek mnie dotknąć nie mógł, bo cały czas się śmiałam:-p

Mam nadzieję, że Karolcia się nie obrazi, ale doczytałam, że z dzidziolkiem wszystko w porządku:tak:

Stwierdziłam ze nie ma co sie zadręczać i w kółko tylko myśleć co złego nas spotkało wolę myśleć pozytywnie bo ten płacz to już mi bokiem wychodzi. Od teraz będę wierzyć ze wszystko będzie dobrze bo przecież nie ma innej opcji. Już nawet nie wchodzę za często na CPP i nie katuje sie wizytami na kwietniowkach.
i dobrze. Ja dlatego nie udzielałam się w ogóle na CPP, a do majówek wróciłam, jak zaczęły się rozpakowywać, z życzeniami :-)
Wika - jakbym Maćka widziała, trzeba to podtrzymać, a synowa podziękuje :-D a sprzęcior mamy chyba podobny ;-)
calogera - ja jak sama nazwa wskazuje jestem rocznik 79, trzymam kciuki za następny cykl
mama Sówka - jak niewiele kobiecie do szczęścia potrzeba ;-) to teraz z pozytywnym nastawieniem, coś musi z tego wyjść!
Viola - no to prezent na dzień dziecka (albo matki, jak się pospieszy :-))

Ja właśnie jem śniadanko, wyprawiłam moich panów, Maćka do przedszkola (jupi!), M w drogę (wróci dopiero za tydz :-() teraz jeszcze kawka i chałupę trza odgruzować :baffled:
M ma jutro oglądać w Gda mieszkanka, które wybraliśmy i zajść do przedszkoli. Dzwoniłam, niby miejsca są , ale trza się osobiście pofatygować, bo kierownictwo chce poznać rodziców. To mi wyglada na taka mała selekcję :baffled:. Ciekawa jestem efektów.

reklama
Trina to przygotowania ruszyły pełna para. Na pewno sie dostanie do przedszkola Maciuś.

Mama Sówka też bym sie cieszyła gdyby mój był w domu kiedy ja mam owu. Owocnego dunga dunga! I 100 lat dla Twoje Wacka.

Viola super ze jest wszystko dobrze. Takimi wiadomościami to proszę sie chwalić codziennie.

Nie mam sprawnej drukarki w domu wiec w przyszłym tygodniu pójdę do biblioteki i sobie wydrukuję to oświadczenie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry