reklama

Mamusie w 2012

Witajcie,
zrobiłam dzisiaj testa i wyszedł ujemny. Teraz sobie czekam na @. Lekarz coś mówił, chyba nie miałam owu w tym cyklu...
Jestem 78 rocznik. Jest tu ktoś jeszcze, co tak dużo wiosen ma?
No i od stycznia lekarz planuje włączyć mi jakieś leki, żeby owu pobudzić...
Podziwiam Was, że oddajecie krew itd., mojej krwi i narządów nikt by raczej nie chciał, bo nowotwora miałam.
Trzymam kciuki za fasolki, testujące i staraczki.
Mój M. niedługo wraca, to zmykam.
Trzymajcie się ciepło

Ja jestem rocznik 70. Nie przebijesz mnie :)

Viola - gratulacje!

reklama
Aaaaaa muszę się pochwalić, że wczoraj przed kąpaniem Bart zrobił pierwszy raz kupkę do kibelka:-D

Coś czuję, że dziś mam owulację, więc działamy na maxa:tak:

hej

Gosiulek
widzisz, wszystko dobrze u siostry. Niech sie cieszy ciaza. A Ty przestan czarno myslec, wiem, ze to trudne, no ale...

Qcz, nie ma znaczenia czy sie dobrze ktos czuje czy zle w ciazy, gorzej jak sie zle ktos czul i nagle wszystko ustepuje. Musisz miec wysoka bete, moze beda blizniaki;-)Przejdzie Ci kolo 12/14 tygodnia. Ja jadlam kwasne zelki, moze i Tobie pomoga.

Bunny mowilam, ze zaczniesz myslec;-)Wiem, ze niektore styczniowki po stracie juz zaciazyly, wiec Tobie tez zycze szybkiego zafasolkowania.

wika mowisz zakupy wielkie:-D no mnie maz w sobote chcial zabic za wydana kase:-D

Mama Sowka wezmiesz zelazo, i bedzie dobrze za chwile. A moze wlacz do diety np jajka i pasztety?

Izka, implantacyjne na 100%

anastazja, mnie zima spotkal chirurg co mnie po porodzie szyl i pytal sie mnie jak sie czuje, bardzo smieszne stoisz miedzy polkami z rybami i miesem a tu taki ktos sie Cie pyta

trina e bajki sa po to by czasem dziecku puscic;-) w sklepie jeszcze nie tragedia jak sie zgubi, gorzej jakby bylo to na plazy.

z tokso to najmniejsze prawdopodobienstwo zarazenia dziecka jest w pierwszym trymestrze, ale relatywnie najwieksze straty dla niego, natomiast najwieksze prawdopodobienstwo zarazenia jest w 3 trymestrze, ale z kolei najmniejsze dolegliwosci moze wywolac. Ale i tak dzieki.

jakie ciasto? kruche z owocami i beza.

KochAna napewno nie bo to było w 9 dniu cyklu.. Dziś mam owu ;)

Lelek to idź spać razem z Miłoszkiem. Wyśpisz sie i będzie lepiej

Martolinka no nareszcie .Witam panią magister :-). Opowiadaj ciężko było?

Sowinka tak sie zdziwiłam twoim nowym nickiem ze nie pochwaliłam Bartusia juz poprawiam. Brawo brawo brawo brawo brawo brawo !!!!!!! :-):-):-)

Bunny wiesz co było bardzo miło :) a najbardziej rozluźniła się atmosfera jak Antek wbiegł za mną na salę obron i zobaczył poczęstunek dla komisji , zaczął krzyczeć "Atoś ciacho , ciacho Atoś":-)poczułam wielką ulge i ciesze sie , ze mam to z głowy!!!
Bunny jak Ty sie trzymasz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry